Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושים: חברה'...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאסף: דווקא כיוון מעניין, ועל הדרך גם מתמקצעים בענייני מכונאות...האם החברה' אצלכם בגילאי עשרים פלוס? אני אמנם מתחבר לכולם אבל יותר הגיוני ונוח עם אנשים בסטטוס דומה.

אכן רובנו בעשרים המאוחרות, וחלקנו גם 30 פלוס (לא חשוב שמות). מאיפה אתה בארץ ?

Stay Dirty

פורסם

כפי שכתבו כאן, מסגרות של תחביבים משותפים זו דרך טובה להכיר אנשים חדשים. וזה לא כ"כ משנה אם מדובר בחוג בישול אם אנשים אקראיים לעשות איתם את שביל ישראל.

אם תקנה פורשה, תוכל להיות חבר במועדון החברים של פייביש. זה גם משהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני בסטטוס די דומה לשלך ואני בהחלט מבין את מה שאתה רושם.

אצלי ישנה חבורה של כ-5 (כולל אותי) חברי ילדות אמיתיים(מכיתה א' ביחד) שלמרות שהסטטוס של כולנו דומה פחות או יותר, אנחנו משתדלים לשבת ביחד אחת לשבועיים בערבים בד"כ לכיוןן הלילה ולרוב במסעדות.

עם כל העייפות שיש לרובנו מעיסוקי היום יום(עבודה/עסק/אשה/ילדים/מטלות בית), אני חייב להגיד לך שהמאמץ של אותו יום להיפגש פשוט שווה את זה, אנחנו חוזרים לרווקות עם כל הכיף, הצחוקים, הסיפורים,שיתוף החוויות ופתרון בעיות שצצות לכולנו בחיים כל זה בליווי אוכל טוב ושתיה פשוט עושים את זה לערב כיפי ומשחרר.

בשורה תחתונה אני אומר שאם יש לך את החברים שאתה כבר מרגיש איתם בנוח ורק לא מוצא את הזמן להיפגש, תמצא את הזמן ותתאמץ עבור זה, זה שווה את זה.

פורסם

אני אמנם רק בתחילת-אמצע שנות השלושים אבל אני יכול להבין על מה אתה מדבר בעיקר מהסתכלות על אחיי הגדולים שהם בתחילת שנות ה-40 וכמוך העומס גרם לכך שתדירות המפגשים עם החברים ירדה משמעותית.

בשלב מסויים זה התחיל להפריע להם והם קבעו לעצמם כלל שלא משנה כמה עייפים הם נפגשים עם החברים לפחות אחת לשבועיים, לרוב אחת לשבוע.

הם מרוצים עד הגג כי כמו שכתב מיכאל, זמן עם החברים זה לחזור כמה שנים אחורה לצחוקים, לבדיחות, לחוויות, במילים אחרות- זה הפאס שלך לחזור להיות ילד מפגר לכמה שעות ;)

אגב, אל תעלב, כם אני נהנה מזה במפגשים עם חברי הילדות שלי שכוללים הרבה אלכוהול, הרבה בשר, פורנו שמוקרן על עץ בנהר הירדן (כן, מה שקראת...) והרבה שטויות ומצב רוח.

ביום יום אתה "גבר" רציני ומתפקד, עם החברים זה הכיף של להרשות לעצמך להשתטות ולהתנתק קצת מהמציאות הלוחצת.

אל תוותר על זה.

מעבר לחברי ילדות, פתח את הפייסבוק שלך ותתחיל לחפש קבוצות שעוסקות בתחומי העניין שלך, זה יעשיר אותך.

מי שעוקב אחרי מכיר את החברים שלי והסצינה המוטורית העשירה שאני שמח להיות חלק ממנה.

התחברתי לחבר'ה האלה דרך פייסבוק ומיותר לציין בכמה זה העשיר אותי, בפן החברתי ובפן המוטורי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מבין אותך לגמרי,

גם אצלי יש 5 חברי ילדות. הזמן עשה את שלו והקשר בינינו התנתק עד כמעט שלא קיים. נפגשים אולי פעם-פעמיים בכמה חודשים.

אחד גר בצפון, השני בדרום, השלישי בכלל לא שומעים ממנו והרביעי חזר בתשובה והתחתן ובזה זה נגמר. לשמחתי אנחנו נפגשים בארועים משמחים ולא בארועים עצובים.

בסופו של דבר כל אחד טרוד בענייני היום יום שלו ולפעמים קשה לתחזק (על אחת כמה וכמה לפתח) קשרים חברתיים כשאתה עסוק בלחשוב איך לגרום לילד ללכת לישון ולהחליף חיתול בלי שיתעורר.

מצא לך תחביבים ולבדוק בפורומים ובפייסבוק קבוצות משותפות. בסוף תמצא לך עוד חברים או לפחות מכרים.

אני יכול להגיד לך שמהפורום הזה יצא לי להכיר לא מעט אנשים טובים באופן אישי ;) .

פורסם
תודה עידן. אתה חמוד!

ונשוי ;)

אבל זורם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תודה עידן. אתה חמוד!

.

ונשוי ;)

אבל זורם.

ואוהב פלג בתחת:evil:

נראה לאן זה עוד ידרדר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
ואוהב פלג בתחת:evil:

נראה לאן זה עוד ידרדר

ישה לא אמרתי אם אני אוהב או לא אבל יודע מה?

אל תיהיה מקובע, תנסה ;)

אני כבר מחפש לך דיל טוב לפלאג בבלאק פריידיי.

:)

חוץ מזה, לא יודע אם זורם או לא, אני עם ראש פתוח.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תצטרף לחבורה שמשחקת פוקר זה אמור לעשות את העבודה.

אין לי כוח לחפש את השרשור, אבל מתישהו פתחתי כאן שרשור בנוגע לחבורת פוקר, באו כמה אנשים מהפורום ומאז אנחנו נפגשים פעם בחודש ככה לפוקר, עד כה זה היה אצלי (עמק יזרעאל).

אנשים זהב אחד אחד, הא וגם GhostBuster אבל אי אפשר לצפות ל100% הצלחה.

ניקו תעבור כבר לצפון יא זרג

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...