Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושים: חברה'...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מביך, אבל פתאום באמצע החיים גיליתי שכבר אין לי חברים...וזה לא משבר גיל ארבעים. כן, העבודה ושלושה ילדים גוזלים את הזמן אבל זה בוודאי רק תירוץ...ואפילו אשתי רמזה לי שפעם היו לי חברים ומה עכשיו?

יש אמנם חבר ילדות אחד שאנו נפגשים בערך אחת לרבעון...אבל חסר לי עוד. אני מאד חברותי, מלא עניין וסקרנות ומלא שמחת חיים - האם ישנה איזה מסגרת חברתית מהנה שניתן לפגוש בה חברים? לא עושה ספורט, ולא בהכרח חייב להיות סביב ענייני רכב אבל צריך להודות שאני בהחלט חובב רכב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם תיקוני רכבים וטיפולים מעניינים אותך? אם כן, יש פה לא מעט אנשים שיישמחו לצרף אותך לטיפולים ולהכיר אותך תוך כדי.

כשמזיעים ונותנים את הדם ביחד זה מגבש מהר מאוד.

Stay Dirty

פורסם

הכותרת מבלבלת.

אני חשבתי שתהיה פה משרת חלומותיי בסגנון של "דרושים חבר'ה רציניים לסטרטאפ חדש עם סביבת עבודה צעירה ודינאמית לתפקיד מאתגר..."

ככה זה כשאתה מחפש עבודה :-P

נב. גם לי אין חברים.

פורסם

לאסף: דווקא כיוון מעניין, ועל הדרך גם מתמקצעים בענייני מכונאות...האם החברה' אצלכם בגילאי עשרים פלוס? אני אמנם מתחבר לכולם אבל יותר הגיוני ונוח עם אנשים בסטטוס דומה.

פורסם
קצת מביך, אבל פתאום באמצע החיים גיליתי שכבר אין לי חברים...וזה לא משבר גיל ארבעים. כן, העבודה ושלושה ילדים גוזלים את הזמן אבל זה בוודאי רק תירוץ...ואפילו אשתי רמזה לי שפעם היו לי חברים ומה עכשיו?

יש אמנם חבר ילדות אחד שאנו נפגשים בערך אחת לרבעון...אבל חסר לי עוד. אני מאד חברותי, מלא עניין וסקרנות ומלא שמחת חיים - האם ישנה איזה מסגרת חברתית מהנה שניתן לפגוש בה חברים? לא עושה ספורט, ולא בהכרח חייב להיות סביב ענייני רכב אבל צריך להודות שאני בהחלט חובב רכב.

זהו, הגיע זמנך לקנות פורשה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לי יש המון חברים אבל בפייס בוק

כאשר אני מנסה לתרגם את זה לריאלטי בד''כ

מתחילים תירוצים.

כולם הפכו להיות וירטואלים

נשלח לייק ונשמור על קשר.

אני נגד אבל זו המנטליות כנראה.

פורסם

~

כותרת עדיפה היא: "חשקה נפשי בג'מעה".

הפעילות החברתית הנפוצה לאנשים בגילך ובמצבך המשפחתי היא רכיבה על אופניים יקרים תו"כ לבישת צמודונים. מרוב שזה לוחץ במקומות האסטרטגיים, לעיתים קרובות נגרמת תופעת לוואי לא רצונית של צקצוקי לשון והשמצת רוכבי אופנוע/ג'יפ/טרקטורון שמעזים בחוצפתם לעלות "לך" על השביל. אני מבין שזו לא המוטוריקה עליה חשבת.

אופציה אחרת היא הצטרפות לקהילת הג'יפאים, מועדון הרבה יותר רגוע ע"פ רוב אבל נרדף למדי בימים אלו. גם שם חלק לא קטן מהפעילות קורה בפייסבוק ובפורומים, אבל הם מרבים להיפגש בסופי שבוע ולטייל, לעיתים קרובות אפילו עם כל המשפחה. לפרטים נוספים פנה ליואב.

אם אתה בקטע של תיירות וחילופי תרבויות, ישנה קהילה ישראלית פעילה למדי של קאוצ'סרפינג, ובשביל להצטרף למפגשים שלהם מדי פעם לא צריך להיות מארח פעיל. בארועים החברתיים שלהם אפשר לפגוש מקומיים ותיירים, אנשים שראו קצת עולם או מתכננים לעשות זאת בעתיד, והפרספקטיבה שלהם על החיים קצת יותר רחבה בהתאם.

באתר MeetUp מתארגנים שלל מפגשים ברחבי הארץ עם נטיה חזקה לכיוון הטכנולוגי-יזמי. אני אישית די סולד מהחבר'ה האלה (דווקא בתור אדם שצבר לא מעט נסיון בחברות הזנק), אבל אם יש לך עניין בתחום הזה, חובבני או מקצועי, הם בהחלט שווים בדיקה.

מעבר לזה ישנן קבוצות עניין כמעט לכל דבר בימינו, זה מתחיל מקהילות וירטואליות וגולש משם אל העולם האמיתי, אז אני מציע שתחשוב במה אתה מתעניין ותתחיל לחפש בכיוון הרלוונטי. רק אל תיכנס לפאפאזון, זה מדרון חלקלק שלא מוביל לשום דבר חיובי.

פורסם

תודה לכל הממליצים. שימו לב שאני רוצה מפגשים אמיתיים על בירה ולא וירטואליים.

פורסם

בלי להיכנס לגופו של פות"ש שאינני מכיר,

אתה מקבל מה שאתה נותן. תמצא תחביב שאתה אוהב, לכל חביב יש קהילה. ג'יפים, מקרמה, בישול בירה, איסוף חרוזים, צפרות וכד'. משם הדברים כבר יזרמו או לא - תלוי בך. תתקשרו לחבר שאתם מתגעגעים אליו, תזמינו לבירה. לא חייבים קרחאנה כל יציאה וביקור באלנבי 40. אפשר לשבת על בירה בפאב השכונתי הקטן בעיר המנומנמת שבה אתם גרים. אפילו בפתח תקווה.

אין קשר בין מה שקורה בפייסבוק לחברות בחיים האמיתיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...