Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר הרבה זמן מחפש ומחפש ומנסה כמה שיותר לא להתפשר כי אני לא רוצה כלכך להתפשר בתהליך שיפור הרכב שלי ושימור

חיפשתי המון וקיבלתי לבנתיים רק 2 חנויות נורמליות ועדיין לא מצאתי את הגאנט הנחשק ..

בהתחלה פניתי לג.מ פורטל ומצאתי בדיוק מה שחיפשתי , אספתי קצת כסף ולצערי הרב הוא נמכר . תמונה מצורפת מהאתר , Screenshot_2015-11-01-16-18-15.jpg לאחר מכן הוא חיפש עוד ומצא לי חישוק שנראה מבריק מדי ודיי מוזר IMG-20151111-WA0013.jpg

אחרי זה מצאתי את טיפ טופ שנתנו יחס מעולה וניסו לעזור ככל האפשר והוא מצא לי גאנט מאוד יפה אבל עם פס אדום , ואדום קצת בעייתי לי לשלב ברכב , אני משלב אפור כהה לבן וכחול/תכלת אז אני צריך חישוק כולו לבן IMG-20151118-WA0017.jpg

אשמח להמלצה על חנויות באזור ירושלים / מרכז שאולי יוכלו לספק לי מה שאני מחפש ככ (אזור ה 1100-1250 ש"ח , רק החישוקים לא כולל עבודה )

תודה רבה רבה .

פורסם
וכמה יעלה התענוג שיפוץ וצביעה ?

אם יש לך ידים טובות זה לא יצא לך יקר .תבקר ביוטיוב ותתרשם איך מבצעים שיפוץ לחישוקים .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

כן תודה , אבל אני עדיין יותר בכיוון של לקנות חישוק בעבודת גימור של מפעל , עדיין ממשיך בחיפושים ולא מוצא

מרגיש כאילו אני מחפש חישוק בצבע כתום מרקר , לבן אמור להיות קצת יותר נפוץ

פורסם

קנה את המשומשים וצבע אותם עם פלסטידיפ.

יצא לך זול ואתה גם מקבל פירמה ידועה ואיכותית ולא איזה משהו סיני זול.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אוקיי מברר לגבי העניין , מחכה לתשובה מהמוכר

בנתיים אם מישהו מכיר מקומות ויכול להמליץ ואני בטוח שיש פה המון שמכירים ומבינים :shock:

תודה

פורסם

ג'אנטים חוטפים רסיסים כל היום מרפידות הבלימה, כמו הפצצות של חלקיקי חול.

מה לא ככה ?

איך זה יראה אחרי שנה ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עם קצת שמירה וטיפוח אני בטוח שהכל היה בסדר

אתמול נסעצי וקניתי את הסט עם הפס האדום . מאוד אהבתי אותם ואני מאוד מרוצה , תודה רבה

IMG_20151201_140919.jpg

כמובן שאם צמיגים חדשים , איזון , ברגים , וכל מה שצריך

• תוכן חדש...