Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא טועה, חלק גדול מאוד מהחברות היום מייצרות בשטחים ושמות את המדבקות של החברות.

"מזרן ב999 ש"ח" זה אחלה דוגמא.

ייצור בארץ עולה מעלה 1000 שקל, העסק של המזרנים שעבדתי איתו היה לו מפעל באשקלון, שייצר להרבה חברות.

לא לזה הדיון...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני די מרוצה. יש לי מזרון עם שכבה נדיבה של ויסקו של עירית פולימרים Nightech שקניתי לפני אי אילו שנים. 2 כריות ויסקו מהולנדיה. החיסרון היחיד שקצת חם לפעמים בקיץ.

פורסם

ויסקו זה חומר קשיח שהופך לרך במגע עם חום גוף, מה שיוצר אמבטיה של חום.

לכן לא מומלץ למי שחם ו\או מזיע בשינה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לקחת בחשבון שלהוסיף עוד שכבת נוחות על שכבת נוחות קיימת שהתעייפה, יעבה את המזון משמעותית?

לדוגמא יש לי קינג קויל ספא שהתעייף, הוא כל כך עבה שאין מצב שאני מוסיף לו שכבת נוחות.

• תוכן חדש...