Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בהשארת טיפול ראשון לפולו (בת שנה) טען המוסך כי קיים קמפיין של פולקסוואגן להחלפת גלגלת טיימינג ואאלץ להשאיר את הרכב ל י ו מ י י ם שלמים!

בחיפוש ברחבי האינטרנט לא מצאתי אזכור לעניין זה...

האם יש ממש בדבר?

פורסם

טיפול זה נועד כדי למנוע בעיות עתידיות במנוע עם וכאשר יופיעו ברכב. דווקא ב-2014 חשבתי שזה חלף מן העולם.

ייתכן שקיימים עדיין מנועים בודדים עם צורך בביצוע השינוי הנ"ל.

פורסם

וואו ענקקקק למנוע 1.4 אטמוספרי או 1.2 יש קמפיין ול 1.4 TSi ו 1.8/2.0 Tsi אין קמפיין.... חברה הזויה לגמריי.

פורסם (נערך)

מדובר על זה לא מעט באינטרנט .. מסתבר שזה גם הגיע לישראל

http://www.goauto.com.au/mellor/mellor.nsf/story2/80DFC7387785E859CA257E3C002892DB

תחפש "polo cam shaft recall"

אמור לקבל פולו 2015 שבוע הבא, מקווה שהרכב שלי כבר פטור מהעניין :/

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

יומיים עבודה?!? ביומיים אתה מפרק מנוע ומרכיב מחדש.

אני עם לאון 1.2TSI שנת 2015 וגם בטיפול הראשון שלי נאמר לי שיש קמפיין להחלפת החלק הזה.

שעתיים עבודה הכל ביחד.

פורסם
היום בהשארת טיפול ראשון לפולו (בת שנה) טען המוסך כי קיים קמפיין של פולקסוואגן להחלפת גלגלת טיימינג ואאלץ להשאיר את הרכב ל י ו מ י י ם שלמים!

אתה אמור לקבל מהם רכב חלופי ליומיים האלה?

פורסם
מה כל כך הזוי בזה?

מדובר על מנועים שונים...

ההזוי הוא שהמנועים שציינתי בעיתיים מאוד. הלקוחות נלחמו בצמפיון/Vw וקיבלו ממש כלום. יש כאלה שמותחנים, שרשראות ועוד הרבה רכיבים כשלו להם יותר מפעם אחת.

• תוכן חדש...