Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה מאוד זמן שלא נכנסתי לפורום, אז ככה שכיף לחזור :)

בכל מקרה מדובר על הונדה סיוויק שנת 2007 שהייתה אצל ההורים שלי ואני רכשתי אותה מהם. מותקנת שם המערכת שמופיע בחתימה (פרט לHU שזה היחידה המקורית של הסיוויק ולא האלפיין)

בקיצור, בזמנו השקעתי הרבה מאוד כסף על חלקים מאוד איכותיים (המגבר והרמקולים) ויש לציין שלעולם לא באמת הייתי מרוצה להסאונד באוטו, עברתי אצל הרבה מתקינים וכמו שאתם יודעים קשה להם לפרגן והם רוצים רק לדחוף לך חלקים שתקנה מהם. חלק אמרו הרמקולים חרא, חלק אמרו המגבר וכו...

לכן אני פונה אליכם, אני מעוניין לבצע שידרוג למערכת אבל גם לא בהשקעה מטורפת ואני רוצה לשמוע את דעתכם.

לדעתי הדבר הכי משמעותי עבורי יהיה להחליף רמקולים (יש לי גם טויטר אחד מפוצץ בערכה). על איזה סט קומפוננט 6.5" בעוצמה של 100W RMS +- הייתם ממליצים לי. (עד 1000 ש"ח)

וכמובן אם מישהו מכיר באופן אישי את אחד הרכיבים שיש לי אשמח לשמוע את דעתו.

אציין רק שהחיווט ברכב איכותי יחסית (חיווט 4G וכבלי RCA שנרכשו בנפרד ולא עם הערכה)

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בטווטרים ? גם אם אחד נישרף אפשר או לתקן או לרכוש חדשים

ואולי כאלו שמתאימים יותר לטעמך כי הטווטרים של הסט הזה דיי מתכתיים.

לא בטוח שהייתי מחליף את הסט קומפוננט.

בטח לא בשידרוג על סט אחר של 1000 שח ,שזה לא ממש שידרוג על הקיים.

הדבר המשמעותי ביותר הוא יחידת הראש המקורית

היא הדבר הראשון שהייתי מחליף ,האלפיין הישן שלך הוא מכשיר דיי בסיסי.

כשידרוג הייתי מחפש מכשיר משומש\ חדש עם סיגנל איכותי וטיים קורקשן.

פורסם

הטוויטרים של הסאט הזה באמת מתכתיים ולא משמיעים צליל עמוק וחד אלא מאוד צורמים- לאחר מספר דקות עם ווליום גבוה פשוט בא לך לכבות את המוזיקה.

אז לגבי הטוויטרים, האם רצוי לקנות טוויטרים אחרים במקום הטוויטרים של הסט המקורי? יש טוויטרים איכותיים שניתן לקנות לחוד?

ובנוגע ליחידת הראש, ברכב יש את היחידה המקורית כפי שציינתי, ויש לי במחסן HU של אלפיין (כשקניתי אותו בזמנו מאוד המליצו לי עליו). האם התכוונת אליו שהוא מאוד בסיסי?

במידה ונגיד שאניי מעוניין להחליף את יחידת הראש, אני צריך לקנות פלסטיקה חדשה עם פתח ל2-DIN שלפי מה שאני יודע מדובר בכמה מאות שקלים ובנוסף עוד לקנות דאבל דין , לכמה אני יגיע לדעתכם מכל הסיפור הזה?

פורסם

שידוך של טווטרים אחרים הוא עניין של ניסוי וטעיה ,לא תמיד הטווטר מתאים

לעבודה עם אותו מידבאס בטח שבעבודה על קרוס פסיבי ,מבחינה טכנית אתה צריך טווטר 4 אום

שיכול לעבוד בטווח התדרים של הטווטר המקורי ,זה גם כמובן עניין של טעם אישי.

חפש בפורום אודיו מכירה טווטרים משומשים יש מציאות מידיי פעם.

כן ,האלפיין 9886 הוא מכשיר טוב אבל דיי בסיסי הוא בנוי על תפיסת העולם הישנה של אלפיין

ודורש שימוש במתאמים ותוספות ,ללא תוספת של פרוססור PXA-H100 הוא דיי

עירום מאופציות מתקדמות שדרושות להגיע לתוצאה גבוהה יותר.

עם זאת הוא בהחלט עדיף על המערכת המקורית ברכב שלך.

מה שגם הייתי ממליץ בכלל לרכוש מכשיר איכותי יותר מימנו עם טיים קורקשן במידה והתקציב מאפשר.

פורסם

יש מישהו שמפרסם בפורום פיוניר PRS80 במשהו כמו 880₪, לדעתי שווה לבדוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רגע חברים אולי אני מפספס משהו, אבל איפה בדיוק אני אמור להרכיב HU אחר? באוטו יש מערכת מובנית שלא מאפשרת לי להחליף בצורה פשוטה את המערכת , צריך לקנות פלסטיקה חדשה עם חור באמצע שזה לא זול יחסית וצריך להוסיף לזה עוד את המחיר של הHU החדש. מה גם שזה מכער את הרכב אלא אם כן אני יתקין דאבל דין שזה כבר יראה יותר יפה אבל מדובר בהשקעה גדולה יותר

תקנו אותי אם אני טועה, יש לי אפשרות אחרת? אולי להתקין HU בתא כפפות או משהו בסגנון?

פורסם

תום, במידה ופות"ש לא מבין כמוני, תוכל להסביר איך פרוססור יכול לעזור? תכף אגגל כדי להבין מה זה פרוססור אבל אני בטוח שכמה מילים שלך יסבירו טוב יותר מאשר קריאת מאמר. פרוססור בשידוך ל-HU מקורי יכול לחפות על איכות ירודה של HU?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

דווקא נראה לי שגוגל יפרט בצורה מוצלחת יותר ועוד ספציפית על המוצר שהתייחסתי אליו.

פרוססור או מעבד צלילים בעברית, לוקח את האות שהוא מקבל ובדר"כ עושה איזושהי מניפולציה כדי לשטח את האות ואז לעבד אותו מחדש לתוצאה הרצויה. בדר"כ הם מכילים תיקוני זמן, קרוסאובר ואיקוולייזר אוטומטיים או כאלו ברי כיוונון ולעיתים גם כניסות נוספות למכשירים חיצוניים.

זה לא מייצר יש מאין, אבל זה יכול להועיל בחיבור למערכות מקוריות שעשויות לעיתים להכיל משחקי איקוולציה וחיתוכי תדרים מסויימים.

צריך לעבור בדיוק על מה יש לפרוססור הספציפי הזה להציע ואופן חיבור אפשרי כדי להבין אם הוא אכן מהווה פתרון מתאים.

פורסם

חברים תודה על התגובות, אפשר בבקשה קישורים לאתרים שבהם אני יכול לרכוש את הפלסטיקה המתאימה (עם פתח לדאבל דין) ובנוסף גם קישורים לטוויטרים שאתם ממליצים לשלב עם המיד של הרוקפורד שברשותי, ככה שאני אוכל לקבל כיוון לעלויות ואני ידע יותר טוב מה אני מתכוון להחליף.

פורסם

לא הצלחתי לערוך, בכל מקרה זה מה שמצאתי הכי זול באיביי נראה שזה בול מה שאני צריך, גם בצבע (אפור)

http://www.ebay.com/itm/06-11-CIVIC-GRAY-SINGLE-OR-DOUBLE-2-DIN-CAR-STEREO-INSTALLATION-DASH-TRIM-KIT-/301027528677?fits=Year%3A2007|Make%3AHonda|Model%3ACivic|Submodel%3AEX|Engine+-+Liter_Display%3A1.8L&hash=item4616a38fe5:g:Yu0AAMXQWzNSk~a1&vxp=mtr

זה יוצא בסביבות ה240 ש"ח

מישהו מכיר אופציה זולה יותר כואב לי לשלם על חתיכת פלסטיק אני מעדיף להשקיע את הכסף בHU עצמו :(

פורסם

לאחר החלפת HU לאיכותי מבית טוב .

אתה תרגיש שינוי משמעותי במערכת השמע.

המלצה שלי גם להחליף את הסאב בזוקה,לא נשמע לי ממש איי הנד.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

• תוכן חדש...