Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית דבר, הכותרת צינית.

שנית דבר, זה:

yvngnr2.jpg

צולם היום במקום העבודה שלי ביבנה.

חדי העין שביניכם יבחינו כי על שמשת הסוזוקי פתק, צטלע קטן, מתנה מעיריית יבנה בעד חניה על מעבר חצייה - טוב וראוי.

אותם חדי עין ודאי גם יבחינו שהקיה מהצד השני חסרה את אותו פתק למרות ששני הרכבים חונים שם מהבוקר וראיתי את שניהם לפני ואחרי בוא הפקח.

הסיבה לכך היא שבעוד שהסוזוקי חונה ביבנה, הקיה חונה במוא"ז גן רווה (שם המשטרה אחראית על פיקוח חניה) ולכן נחסך ממנה הדו"ח. אותה דרך, שתי רשויות, קיים בהרבה מקומות בארץ ובעולם.

אבל, לדעתי, יש כאן עניין מעבר לכך; אני שואל את עצמי האם הפקח היבנאי צלצל למשטרה ודיווח על רכב שחונה על מעבר חצייה ומְּסָכן את הולכי הרגל ואת הרכבים היוצאים לצומת? אעיז ואומר שכנראה לא ושאם היה עושה כך היה חוטף על הראש ממעסיקו.

מכיוון שהדבר נפוץ באזור המדובר וכמות הקנסות שמחלקת המשטרה זניח מול יבנה, המסר פה הוא:

בבואך לאזוה"ת הצפוני ביבנה, תחנה איפה שבא לך בצד של גן רווה (דיסקליימר: אל תאשים אותי אם כן תזומבר ע"י המשטרה).

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

חדש לך המקרים האלה?

יש רחוב מסויים בארץ (שכחתי את שמו) שצד אחד משלם ארנונה לעיריית רמת גן ואילו הצד השני לבני ברק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למען הדיוק, בחלקו הצפוני של בין גוריון חולקות רמת גן ובני ברק ובחלקו הדרומי רמת גן וגבעתיים.

הדבר קיים ברחובות נוספים בתל אביב / גבעתיים ורמת גן.

פורסם
למען הדיוק, בחלקו הצפוני של בין גוריון חולקות רמת גן ובני ברק ובחלקו הדרומי רמת גן וגבעתיים.

סתם לידע הכללי:

מתחילתו במגדלי ב.ס.ר ועד רחוב התנאים (מול השלישות) חולקות ר"ג ובני ברק.

משם [דרומה כמובן] ועד רחוב מל"ל (כ-600 מטרים) באחריות רמת גן בלבד.

ממל"ל ועד סופו (פארק גבעתיים) חולקות ר"ג וגבעתיים.

:-)

• תוכן חדש...