Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 cw 2013

Yurok1230
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה בוקר...

הרכב עם 110 אלף קמ מאלדן היה בהשכרה שנה ראשונה שלו ואז היה עוד שנה (עד עכשיו ) בחברה שהשכירה את הרכב לפי בדיקה ככל הנראה נהג בו רק נהג אחד למה כל הרכב מבפנים חדש לא נעשה שימוש בבאג׳ בכלל הכל ממש נקי ולא ניראה שעבר נקיון מיוחד "שיראה טוב "

רק הסביבה של הנהג טיפה ניראה משופשף לא רציני ,ככה הכפטורים לא מחוקים הרמקולים עובדים מצויין ,העצה מעולה בידוד אין רעשיי רוח ,אין רעשי פלסטיקה בנסיעה בכבישים משובשים.

המחיר 70000 אלף עם שנה אחריות על הכל (כפוף לתקנון)ושנתיים מנוע גיר.

מה אתם אומרים?..

פורסם

לא נשמע אטרקטיבי במיוחד לרכב שנסע המון (55 אלף ק"מ בשנה) והיה בהשכרה.

נסה לרדת בשנתון, תנסה לחפש בסוויץ' או כלמוביל טרייד אין. בטוח שתמצא רכב שמור יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הק"מ מאוד גבוה, לכן זו אופציה רק אם אתה נוסע מעט.

אם אתה מתכוון לנסוע מעל 20,000 ק"מ בשנה - הייתי מחפש רכב עם ק"מ נמוך יותר.

מה המחירון לוי יצחק המשוקלל של הרכב? כולל ההורדה על ההשכרה ועל הק"מ?

פורסם

למה יותר מהמחירון המשוקלל?

הם מציעים "הנחות", בפועל המחיר מאוד גבוה בשביל רכב כזה עם נתונים לא מדהימים בכלל. (השכרה, ק"מ אסטרונומי).

כמו שאמרתי - חפש לעצמך רכב במקום אחר.

היתרון שאלדן מטפלת במוסכים המורשים של יונדאי ולא במוסך מורשה סתמי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כשחיפשתי רכב, שמתי לב שאלדן דורשים מחיר מעל המחירון, מה שלא כ"כ מקובל בשוק.

מצד שני יש להם שם טוב, כנראה בגלל זה הם מרשים לעצמם.

אם על פניו הרכב נראה לך, תתמקח איתם על המחיר, תרד למחירון (לפחות) ואז תתקדם לשלב הבדיקה.

פורסם

הייתי באוטו סנטר שם מצאתי i30cw 2012 ליסינג

70קמ טסט לשנה אחרי טיפול צמיגים חדשים ומצבר המחיר 75 אלף

האוטו שמור ולא עבר עדין נקיונות כי הגיעה אתמול אז רושם הראשוני שהיה אולי בידים טובות.

מה אתם אומרים?

פורסם

שתדע שאסור לך להקפיץ ככה, רק כל 24 שעות.

בכל מקרה - האוטו של אוטו סנטר נשמע יותר טוב מבחינת הנתונים היבשים, הק"מ גם מעל הממוצע אבל לא בהרבה.

אל תתלהב מצמיגים חדשים ששמים בחברות הליסינג, לרוב מדובר בצמיגים סיניים זולים.

אני עדיין חושב שבמחיר הזה אפשר למצוא אחת פרטית. וזה עדיף לך במכירה עתידית.

פורסם

אני בזמנו קניתי I30 מאוטו סנטר וקיבלתי 4 מישלנים חדשים.

בכל אופן תנסה להתמקח על המחיר, כל עוד הנציג מכירות לא קם "לבקש אישור" מהמנהל שלו למחיר, משמע אפשר לרדת עוד.

פורסם

תודה...

בדקתי ביד 2 אין כל כך הרבה אופצויות במחיר (2-3 )וכולם רחוקים מהאזור מגורים שלי .

במידה ואני לוקח את הרכב יש איזה מכון בדיקה שהייתם ממליצים עליו?(חיפה )

פורסם

2012 צורה חדשה?

הצורה החדשה עדיפה בהרבה על הישנה, ממש הבדל בין רכב מודרני למיושן.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...