Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שארכוש מכשיר חדש, אבל חשבתי לי בזמני החופשי לנסות להושיע את ה- 2 הוותיק והטוב.

מגיע לו. אשים אותו בצד כמכשיר גיבוי. סה"כ הסוללה כאמור חדשה.

1. האם מישהו יודע, ע"פ התיאור הנ"ל, איזה חלק צריך להחליף ע"מ לפתור הבעיה? ההתחחממות מתרחשת בזמן טעינה.
  2. האם נכונה המחשבה שלי, שעקב הגורם המחמם (התקול), יש מנגנון הגנה שמאלץ כיבוי המכשיר?

תודה ושבת שלום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתחמם בטעינה בכל מקום או רק במטען מסויים? ה3 שלי מתחמם לפעמים כשטוענים אותו ברכב אבל במחשב לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כמובן שארכוש מכשיר חדש, אבל חשבתי לי בזמני החופשי לנסות להושיע את ה- 2 הוותיק והטוב.

מגיע לו. אשים אותו בצד כמכשיר גיבוי. סה"כ הסוללה כאמור חדשה.

1. האם מישהו יודע, ע"פ התיאור הנ"ל, איזה חלק צריך להחליף ע"מ לפתור הבעיה? ההתחחממות מתרחשת בזמן טעינה.
  2. האם נכונה המחשבה שלי, שעקב הגורם המחמם (התקול), יש מנגנון הגנה שמאלץ כיבוי המכשיר?

תודה ושבת שלום.

בכל מכשיר יש מנגנון הגנה שמנתק את המתח ומכבה את המכשיר כשהטמפרטורה עולה בשביל למנוע התפוצצות של הסוללה.

למה הסוללה מתחממת ?

1. כשהמכשיר עובד בעומס בגלל אפליקציה מסויימת שצורכת הרבה משאבים מהמעבד ומהסוללה שניהם מתחממים ומחממים אחד את השני.

2. בזמן טעינת הסוללה היא מתחממת בעיקר באחוזים האחרונים של הטעינה.

אם 1 + 2 קורים בו זמנית, יכול להיות שזה יגיע למצב שאתה מתאר. תנסה לטעון את המכשיר מהמחשב - שם זה לא יעבור את החצי אמפר זרם לטעינה. ייקח יותר זמן אבל סיכוי גבוה יותר שיעבור בשלום.

והייתי עושה ניקוי כללי למכשיר לנקות אפליקציות מחורבנות שגומרות את כל הכח למעבד. איפוס להגדרות יצרן.

אחרי שני אלה לדעתי העניין יסתדר.

• תוכן חדש...