Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני זקוק למפה שלא תיהיה תלויה באינטרנט לסופיה בולגריה באנגלית.

האם יש דבר כזה חינמי לאנדרואיד או לאייפון?

תודה רבה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

Maps me

אפשר להוריד מפות של כל מדינה בעולם.

חינם במרקט לאנדרואיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

Here.

עובדת יפה ועם מפות לכל העולם (תוריד את המפות שמעניינות אותך).

עריכה: יש אופציה לחבילת דאטה בלבד באוראנג שכוללת וויז ללא הגבלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצטרף להמלצה על Nokia Here, אשר, בניגוד ל-Maps.me נותנת גם הנחיות ניווט. בלי צורך בחבילת גלישה. החסרון - המפות לא לגמרי מעודכנות, למשל עבודות בדרך, ואיני יודע מהת תדירות העדכונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות.

הבעיה כשבאתי להוריד nokie here הוא כתב לי שהמכשיר שלי לא תומך באפליקציה הזאת.

כנ"ל גם לגבי maps me אז הורדתי את nokia here לאייפון לבסוף.

נראית ממש אפליקציה טובה תודה רבה. :)

פורסם

בשביל הניווט יש קומבינה לשבוע - אפשר להתקין תכנת ניווט sygic, התנסות שבוע חינם. אין צורך בהתחברות לרשת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם זה לניווט אז סים מקומי עם 2.5 ג'יגה עולה בסביבות ה35₪ ואז פשוט להשתמש בwaze (עובד מעולה בבולגריה)

סים מקומי פרייפיד?

פורסם

זה הפתרון שלי כבכ שנים רבות, עוד מימי הדור השני ולפני ה-GPS והווייז. יש לי כבר אוסף של עשרות כרטיסים מ-15-20 מדינות (בחלקן יותר מהכרטיס אחד), כמובן שמרביתם כבר לא תקפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באוגוסט הייתי שם

Nokia Here

בבולגריה הציג לי את המפות בגלקסי 5 שלי, אך ורק בכתב קרילי, לא הצלחתי לשנות לאנגלית, ואני לא קורא כתב קרילי.

לבסוף השתמשתי בIGO ובגוגל מפות.

רכשתי סים מקומי של חברת TeleNor שנתן 30 דקות שיחה לישראל ובולגריה+1GB גלישה,למשך שבוע, תמורת 6 לבה.

http://www.telenor.bg/en/private/plan/view/prepaid-starter-pack-telenor-tourist

עם הסמרטפון הוצאתי משם שיחות עם האפליקציה הזו בשיטת CALLBACK דרך האינטרנט

http://www.callcentric.com

0.21 ש"ח לנייד בולגרי 0.15 ש"ח לנייח בולגרי 0.20 ש"ח לנייד ישראלי 0.15 ש"ח לנייח ישראלי

איכות השיחות תלויה אך ורק בעוצמת הקליטה של הטלפון,כמו בשיחה רגילה,עובד מצוין גם עם חיבור אינטרנט איטי מקרטע ובלתי יציב, כמעט ולא מבזבז חבילת גלישה.

בניגוד לסקייפ או וייבר.

החבילה של MTEL כוללת 5000 דקות רק ל5 מספרים מקומיים במשפחה, ורק 200MB גלישה למשך חודש, תמורת 3 לבה

או 2GB גלישה למשך 8 ימים תמורת 9.90 לבה

http://www.mtel.bg/prima-universalna

• תוכן חדש...