Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקמת רעש

ModChiP
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימת מגבלה גם בין 1400 ל 1600 בהפעלת מכשירי קול.

שחברך יאמץ גם את השעות האלו כשעות של שקט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה על העצות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)
קיימת מגבלה גם בין 1400 ל 1600 בהפעלת מכשירי קול.

שחברך יאמץ גם את השעות האלו כשעות של שקט

הכוונה להגברה מיקרופונים ,קריוקי וכו'?

מה עם רעש של שיפוץ או כלי עבודה חשמלים?

זה היה ככה בעבר אבל ביטלו את זה לצערי,

בחורף השכן למעלה שיפץ והתעמתנו איתו אבל גם בצהרים

המשיך וזה חוקי לחלוטין,

אין לי מושג למה ,מוזר לחלוטין...

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

רק אתמול שמעתי על המקרה המחריד באלנבי 40. למיטב ידיעתי והבנתי אף אחד מבין המעורבים בפרשה לא עבר על החוק, גם לא בעלי המקום.

אף אחד לא עבר על החוק.

אבל חוק זה לא הכל בחיים. יש גם מוסר, הגינות, שכנות טובה, רצון טוב, נימוס בסיסי, התחשבות, הדדיות... כל מיני מלים מוזרות כאלה שעברו מהעולם...

הייתה תקופה שגרתי בקומת קרקע ושיפצתי שולחן. הייתי מוציא החוצה כבל מאריך, יושב עם הדיסק ומתחיל להוריד צבע. עשיתי זאת בשעות אחה"צ או בימי שישי לפנ"צ. לא עברתי על שום חוק. אבל מידי פעם הייתי מפסיק, מסתכל לכל הכיוונים כדי לראות אם איזה שכן חטף ת'חלסטרה מהרעש של השיוף וממשיך לעבוד. זה לא קרה אף פעם, ואם זה היה קורה הייתי מתנצל ומפסיק. למרות שלא עברתי על החוק אחרי 20 דקות- חצי שעה הייתי מתקפל וחוזר הביתה.

רוצה לומר- חבר שלך צריך להפסיק לנסות לכסות את התחת שלו ולחשוב קצת בעיניים של השכנים שלו. להסתכל על החוק היבש זה לא חוכמה. צריך להיות גם קצת מתחשב ומוסרי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חיכיתי לתגובה כזו שביט.

אצלך זה היה מקרה קצת שונה כי אתה עובד בלי הפסקה עם הדיסק, אצל החבר הוא עובד לא יותר מ2 דקות לכל חיתוך ואז מעגן ומרתך.

אז זה פחות נורא.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
רק אתמול שמעתי על המקרה המחריד באלנבי 40. למיטב ידיעתי והבנתי אף אחד מבין המעורבים בפרשה לא עבר על החוק, גם לא בעלי המקום.

אף אחד לא עבר על החוק.

אבל חוק זה לא הכל בחיים. יש גם מוסר, הגינות, שכנות טובה, רצון טוב, נימוס בסיסי, התחשבות, הדדיות... כל מיני מלים מוזרות כאלה שעברו מהעולם...

הייתה תקופה שגרתי בקומת קרקע ושיפצתי שולחן. הייתי מוציא החוצה כבל מאריך, יושב עם הדיסק ומתחיל להוריד צבע. עשיתי זאת בשעות אחה"צ או בימי שישי לפנ"צ. לא עברתי על שום חוק. אבל מידי פעם הייתי מפסיק, מסתכל לכל הכיוונים כדי לראות אם איזה שכן חטף ת'חלסטרה מהרעש של השיוף וממשיך לעבוד. זה לא קרה אף פעם, ואם זה היה קורה הייתי מתנצל ומפסיק. למרות שלא עברתי על החוק אחרי 20 דקות- חצי שעה הייתי מתקפל וחוזר הביתה.

רוצה לומר- חבר שלך צריך להפסיק לנסות לכסות את התחת שלו ולחשוב קצת בעיניים של השכנים שלו. להסתכל על החוק היבש זה לא חוכמה. צריך להיות גם קצת מתחשב ומוסרי.

אהבתי.

פורסם

אף אחד לא עבר על החוק.

זה שאתה כותב חוק באדום לא אומר שאתה צודק. וכמה מילים בנושא אלנבי 40 - יש צו סגירה בכפוף לשימוע אז בוא נגיד שיש חשד סביר שדווקא כן בוצעה שם עבירה.

לנושא השרשור

http://www.sviva.gov.il/InfoServices/ReservoirInfo/DocLib/%D7%A8%D7%A2%D7%A9/raash02.pdf

בבקשה, יש שם נוסחאות למדידת רעש בדציבלים והסבר של מדידה נכונה וקבילה. תוכיח שלא עברת על החוק ואז תוכל לרשום באדום חוק אלף פעם, תמלא את כל החתימה אם בא לך.

אולי עברת על החוק ואולי לא. אתה לא יכול לדעת, ובפועל אף שופטת לא תגיד לך שהיית אמור לחשב נדידת רעש והשפעות אקוסטיות סביבתיות כדי לצפות מראש אם זה יפריע למישהו או לא. בנושא של מפגעי רעש היוזמה היא של הנפגע, ויש גם דרישה בחוק שיהיה נסיון ליצור קשר עם מוקד הרעש לפני פניה למשטרה. שתדע את הזכויות שלך מר דיסק, אם גברת זליבנסקי מזמינה עליך משטרה כשאתה יושב למטה משחיז, ולא דיברה איתך קודם, תודיע את זה מיד לשוטר.

כמו שאמרת זה תחום שחשובה בו דרך ארץ, וזאת הסיבה שלמרות ששיפוצים מקימים הרבה פעמים רעש שהוא בלתי סביר ואף מסוכן, השכנים מבליגים, כי אחרת כולם יתלוננו על כולם ואף אחד לא ישפץ את הבית מבין? זה לא אותו דבר כמו מסגר חובב (אגב, נשמע לי תחביב יפה) שבאופן קבוע פעמיים שלוש בשבוע מקים רעש בלתי סביר.

כמובן שMODCHIP ממשיך לשכנע את עצמו כאילו השחזות שבאות והולכות כל כמה דקות זה לא דבר שמפריע, אבל ככה זה שאנשים מחפשים מה שנקרא רציונליזציה וקונצנזוס מדומה - "זה לא כל כך מפריע" ו- "בשום דבר אי אפשר לצאת בסדר עם כולם". כמו בעלים של דני ענק שאין לו זמן לטייל עם הכלב אז הוא משחרר אותו לרחוב בלילה כי "הוא פשוש לא יפגע בזבוב. מגן על השכונה מפושעים."

כנס לכל זכות תחקור את הנושא, תעשו אתה והחבר שלך מה שבא לכם, ושאו בתוצאות. זה מה שהיית אמור לעשות מלכתחילה כי עכשיו ברור שפתחת את השרשור וחיכית לתגובות מחזקות תוך התעלמות מכל השאר.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

החוסר אכפתיות של אנשים כלפי הסביבה הוא מדהים.

ואם אני עובד משמרת לילה? אני צריך שהשכן המשועמם שלי יחתוך עם דיסק כל היום?!

שיפוצים זאת תקופה חולפת. חודש-חודשיים רעש וזהו.

גם שכנים שעושים פעם בשנה מסיבת יום הולדת אחרי 12 בלילה. מתחשבים.

אבל משהו שנעשה דרך קבע. זה בלתי נסבל.

איזה באסה זה שאתה עובד כמו חמור כל החיים להשיג איזו דירת 3 חדרים מסכנה ופתאום יש לך איזה שכן דביל שהחליט שהתחביב שלו זה לחתוך מתכות בדיסק ואין לך רגע שקט בבית.

פורסם

בתור אחד שעובד עם כלים חשמליים קלים וכבדים ויודע כמה הרעש שלהם מטריד ובתור אחד שיודע להיות פולניה רעה, אסכם לך את בפשטות.

אם הוא היה שכן שלי, הייתי מוצא כל פרצה קטנה בחוק וממצה כל קשר אישי שיש לי עם אנשים בעניין כדי לגרום לבחור לפתח חיבה עזה לפיסול בחימר. העיקר שלא יעבוד לי ליד הבית

כמו שאני מצאתי סדנא של חבר לנסר, לרתך, לחתוך, להלחים ולהכות בפטיש למרות שמדובר על חצי שעה נסיעה ממני, אני לא אטריד ואפריע לשכנים שלי באופן סיסטמטי. ואופן סיסטמטי אומר פעם בשלושה ימים עבודה של חמש שעות כשהדיסק עובד לסירוגין. זה מציק, זה מפריע, ויש אלטרנטיבות

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...