Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

הבן הגדול (5.5) מתעניין חזק בכדורגל והצעתי לו שאקח אותו למשחק.

הכי הגיוני לסמי עופר, גם קרוב וגם איצטדיון מהמם שאני מת להיות בו בעצמי, רק מה -

מכבי חיפה בקרשים והמשחק הקרוב הוא מול מכבי ת"א. כלומר, בלאגן.

עלתה הצעה לקחת אותו למשחק של רעננה נגד חיפה שיתקיים בנתניה, בן-דוד שלי שחקן הרכב ברעננה והבן שלי מתלהב מזה.

השאלה כלפי שני האיצטדיונים: באיזה מהיציעים נורמלי לשבת עם ילד, בעיקר מבחינת הימצאות אוהדים "קשים" אך גם מבחינת ראות טובה?

תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הבן הגדול (5.5) מתעניין חזק בכדורגל והצעתי לו שאקח אותו למשחק.

הכי הגיוני לסמי עופר, גם קרוב וגם איצטדיון מהמם שאני מת להיות בו בעצמי, רק מה -

מכבי חיפה בקרשים והמשחק הקרוב הוא מול מכבי ת"א. כלומר, בלאגן.

עלתה הצעה לקחת אותו למשחק של רעננה נגד חיפה שיתקיים בנתניה, בן-דוד שלי שחקן הרכב ברעננה והבן שלי מתלהב מזה.

השאלה כלפי שני האיצטדיונים: באיזה מהיציעים נורמלי לשבת עם ילד, בעיקר מבחינת הימצאות אוהדים "קשים" אך גם מבחינת ראות טובה?

תודה.

אתה לא יכול לא לרשום מי זה וללכת :lol:

להגיד לך את האמת אני מבין את הרצון הגדול ללכת לסמי עופר, איצטדיון אדיר=אירופאי. אף על פי כן, הייתי דווקא כן ממליץ ללכת למשחק של רעננה אף על פי שזה קצת אווירה רגועה מידי (יש שיגידו עכורה) באיצטדיון בנתניה. אין מה לעשות, משחק בית של רעננה די ריק במהלך רוב העונה, אבל, ברגע שבן דודך משחק שם זה יתן אספקט אחר. אחרי המשחק הוא יכול לבוא אליכם ולהעניק לו את החולצה וזה יכול לקנות את הילד.

אני גם מבין את החשש מכל מיני אוהדים לא-אוהדים, אבל ברעננה זה פחות נפוץ (לא ישבתי איתם ביציע אבל לא שמעתי קללות שישבתי יציע ממול). בנוגע לראות, אין לך מה לדאוג. אתה במשחק של רעננה, רוב האיצטדיון ריק. "תבחר מקום" כמו שנקרא.

כמובן מומלץ לא לשבת בפינות עישון, אך אינני יודע ברעננה אילו יציעים הם.

אין לך מה לחשוש, יש עידוד בקהל. יש אנשים שבאים ומשקיעים, מביאים תופים ומרימים תפאורות צנועות. אל תצפה לדרבי של איסטנבול או באיירן-דורמונט אבל אתה תקבל משחק כיף ומהנה עם אספקט נוסף (החולצה). לא הייתי ממליץ להביא ילד למשחק אובר-מפוצץ בתור משחק ראשון.

וכמובן יש להיערך בהתאם לפניי, המחירים במזנונים שם פשוט שחיטה. אפשר להכניס טרופיות וחטיפים/פיצוחים (רק לא ללכלך)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • אחראי פורום
פורסם

תודה רבה.

בן דודי הוא יובל שבתאי (תיבת הה"פ שלך מלאה, בלי קשר).

הוא כבר אמר שינסה להוריד את הבן שלי לדשא וגם בגלל זה אני מעדיף לנסוע לנתניה.

אמנם רעננה לא בורכה בהמון אוהדים אבל אני מאמין שכשקבוצה כמו מכבי חיפה מביאה את האוהדים שלה, אז מת ביציעים לא יהיה.

ידוע לך מאיזה יציעים עדיף להתרחק במצב כזה? וכנ"ל בסמי עופר?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סמי עופר!!!

תאטרון החלומות הישראלי.

מאוד ידידותי לילדים.

אני הולך כמעט לכל משחק עם הגדולה שלי (בת שש)

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

התייחסות לסמי עופר: היציעים הצפוני והדרומי מאכלסים בדרך כלל את האוהדים היותר ״רועשים״.

ביציע המזרחי יש יציעי ״משפחות״. אני לא רואה סיבה לא ללכת למשחק מול ת״א רק בגלל שהוא עמוס. ההפך, האווירה תהיה מצויינת.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...