Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים שלום רב,

אני בעלייה של טויוטה קורולה רובוטית שנת 2008, באופן כללי מאוד מרוצה מהרכב. אך ישנה בעיה אחת שמאוד מטרידה אותי והיא החלקתו בעליות משופעות מאוד (אני מתגורר בחיפה אז כאלה לא חסרות). רציתי לשאול האם יש קשר לכך שלא כל ארבעת הצמיגים ברכב זהים מבחינת מותג (כמובן זהים בגודל, בקוטר וכד') ? על איזו צמיגים אתם ממליצים ? ומה עוד עלול להוביל לבעיה הנ"ל?

בתודה רבה מראש, אלי

עריכה אחרונה על ידי Elimartziano
טעות כתיב
פורסם

אם אתה מתכוון שהאוטו מתדרדר אם אתה לא לוחץ על הברקס בעלייה, זה פשוט איך שהגיר הרובוטי עובד , בדומה לידני.

בנוגע לצמיגים , עדיף שיהיו לפחות 2 צמיגים זהים מאותו תאריך יצור על אותו סרן ועדיפות למותג מוכר ולא סיני.

פורסם
אם אתה מתכוון שהאוטו מתדרדר אם אתה לא לוחץ על הברקס בעלייה, זה פשוט איך שהגיר הרובוטי עובד , בדומה לידני.

בנוגע לצמיגים , עדיף שיהיו לפחות 2 צמיגים זהים מאותו תאריך יצור על אותו סרן ועדיפות למותג מוכר ולא סיני.

תודה על המענה הזריז.

היא מחליקה בנסיעה כאשר אני לוחץ על דוושת הבנזין (או בשפת העם - דוושת הגז).

פורסם
תלחץ יותר בעדינות על הגז עד שההילוך ישתלב.

אמנם זה קצת משפר את הביצועים אך גם במעבר לשילוב הילוך בצורה ידנית עדיין הרכב מחליק. כמובן שכבר ניסיתי לשנות את עוצמת הלחיצה על הדוושה וכשזה לא צלח גם זינוקים שונים. אך עם כל זאת עדיין יש לה נטייה להחלקה בעליות חדות מאוד. עד כמה זה תלוי באיכות הצמיגים (הם לא שחוקים אך לא חדשים) ?

פורסם

תראה לי היה את אותו סיפור עם בראבו, ואחרי כיול הילוכים (והחלפת צמיגים שהיו זקוקים להחלפה בלי קשר) הסתבר שזו בעיה בקלאץ, שהוא פשוט שחוק.

הרגשתי שהרכב זורק הילוך, בהתחלה זה היה בקושי מורגש (רק בעליות די קשות), ולאט לאט זה הרגיש גם בעליות יותר מתונות ונסיעה רגילה.

אם אני לא טועה אתה יכול לבדוק את זה עם הרכיב OBD2 (זה מה שעשו במוסך, חיברו את החיבור הזה למחשב ורשם שיש תקלה בקלאץ)

פורסם

תעשה כיוון קלאצ במוסך מורשה או במוסך שיש לו gscan ותראה אחרי זה אם זה השתפר , אני גם מחזיק טויוטה כזאת וגם נתקלתי בבעיות כאלו.

פורסם

תחזיק ברקס כמו בידני ותן גז בעדינות, ממש כמו פעולה של גיר ידני ללא קלאץ.

אני נוהג בקורולה הרובוטית שלי עם שתי רגליים בעיר, הפעולה מהירה יותר וחלקה.

פורסם

רגע רגע,

בואו נפריד בין החלקת צמיגים להדרדרות של הרכב.

במקרה של הצמיגים כל מה שצריך זה להחליף צמיגים לסט איכותי, יש במידה שלך את הפאלקן 914, הגודייר איגל-ספורט, טויו CF2 ועוד רבים וטובים.

מה התקציב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...