Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל קישורים לאתרים שכאלה. אני יודע שיש המון המון אבל לא הצלחתי לסנן אותם מבחינת אמינות, שכן זה הכי חשוב לי אם איני מזמין דרך סוכן/משרד נסיעות "מסודר".

אני מעונין להזמין ולשריין לי מקום כבר עכשיו.

אני מעונין להגיע לציריך (או באזל בלית ברירה), לא ז'נבה.

תודה.

פורסם (נערך)

http://www.kayak.com/ הם סבבה,

לפעמים שווה פשוט להזמין מהאתר של חברת התעופה עצמה,

לפני שנה בערך טסנו לציריך - לאחר השוואה ממבחר אתרים מצאנו את הטיסה הזולה ביותר דרך האתר של סוויס.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

skyscanner

expedia

edreams

ebookers

וכן אתרי חברות התיירות הישראליות הגדולות ואתרי חברות התעופה הרלונטיות.

שים לב שיש כמה שדות רלונטיים: ציריך וג'נבה בשוייץ עצמה, באזל-בולהאוס-פרייבורג (BSL) בצרפת, בקרבת באזל, וקצת יותר רחוק, אבל בטווח נסיעה קצר שיכול להיות כלוונטי בגלל מחירי שכירת רכב או קרבה ליעד הטיול שלך - מינכן, שני השדות של מילאנו וכן וורונה, אם יש טיסות. החברות המפעילות העיקריות הן אל-על, סויס, איזיג'ט וכמובן שלמינכן מבחר גדול של מפעילים ולמילאנו גם אליטליה (דרך רומא).

עוד עצה קטנה - אם מדובר בטיול בחלקה הצפוני של שווייץ יתכן שכדאי ללון בצד הגרמני של הגבול ולחסוך הרבה מאד כסף. עשיתי זאת בבאזל (לנתי בפרבר הגרמני Weil am Rhein וחסכתי מאות אירו במחיר נסיעה של כמה דקות כל בוקר וערב. כנ"ל גם לגבי הגבול הצרפתי, האיטלקי ואולי גם האוסטרי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...