Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פה יודע כמה זמן בערך לוקח לצמיג להאיכל ולהישחק כשהפרונט לא מכוון?

האם זה תהליך של כמה שבועות ונסיעות או שזה עניין של כמה אלפי ק"מ?

כרגע אני ממש משתדל לא לנסוע איתו מהפחד של הצמיגים (גם טובים, גם טריים יחסית וגם יקרים יחסית ).

פשוט כרגע אני נוסע עם פרונט לא מכוון עד שהמוסך יוכל לקבל את הרכב שלי לעבודה של הבולמים.

תודה רבה :)

פורסם

תלוי גם בפרמטר של כיוון הגלגלים שאינו מכוון.

צמיגים רדיאליים בני זמננו אינם רגישים כל כך לשינויים בשפיעה (קמבר) גם מבחינת אחיזה וגם מבחינת שחיקה, אך רגישים מאוד לזווית התבדרות או התכנסות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כיוון גלגלים ביצעתי והוא תקין. מה שהשתנה זה הפרונט.

פשוט אין לי מנוס מלנסוע איתו לפעמים אבל אני לחוץ על הצמיגים(צריך זמן עד שהמוסך יתפנה, אין מה לעשות, עבודה ארוכה).

פשוט ה"כמה ימים" האלו זה מה שמפחיד אותי שזה יכול להיות תהליך מהיר יחסית.

פורסם

"עבודה ארוכה" בהחלפת בולמים? :roll:

אני כבר יכול להמליץ לך להחליף מוסך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החלפת בולמים זו עבודה בנאלית ופשוטה לכל מוסך, במיוחד במשפחתומטית יפנית.

אם המוסך שלך רואה בזה יום לימודים ארוך, תתרחק ממנו.

יום טוב גם לך

פורסם
תלוי גם בפרמטר של כיוון הגלגלים שאינו מכוון.

צמיגים רדיאליים בני זמננו אינם רגישים כל כך לשינויים בשפיעה (קמבר) גם מבחינת אחיזה וגם מבחינת שחיקה, אך רגישים מאוד לזווית התבדרות או התכנסות.

אני אתפוס טרמפ על השרשור כדי להחכים קצת;

פשוט הייתי בטוח שהקאמבר הוא הפושע העיקרי, וזה שאוכל את הכתפיים של הצמיג.

איזו תבנית שחיקה גורמת התכנסות פנימה חדה מדי?

פורסם
עד כדי כך ההשוואה?:roll:

לא, אבל העיקרון הוא אותו עיקרון. אתה יודע כמה זמן יעבור עד שמנוע שעובד עם לחץ שמן נמוך יתפס? אז אותו דבר גם לגבי השאלה שלך.

אם הדוגמה שלי קיצונית מידי, אתה יכול לקחת דוגמה נוספת:

נסיעה עם נורת טעינה דולקת, כמה זמן עד שיגמר לי המצבר ואתקע בצד הדרך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...