Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה נתת מקבל אודיו על גבי בלוטוס ומעביר אותו על גבי אוקס למערכת שמע כמו ברכב למשל( כניסה בלוטוס יציאה אוקס)

מה שאני נתתי מקבל אודיו דרך האוקס ומעביר אותו על גבי בלוטוס לאוזניות או כל דבר כזה או אחר שמקבל בלוטוס (כניזה אוקס יציאה בלוטוס)

שוב מה שאתה נתת קולט מה שאני נתתי משדר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כאבא לא טרי אני יכול לומר לך שהטעות הבסיסית שלך היא שאתה מחפש אוזניות לטלויזיה במקום להרגיל את התינוק לישון גם כשיש רעש.

ממש לא מומלץ להרגיל את התינוק לישון רק כשיש שקט בסביבה, פעם ראשונה כי זה יפגע לך באורח החיים (ולראיה- אתה כבר מחפש אוזניות כדי לשמוע נורמלי...), פעם שניה כי אתם לעיתים תמצאו את עצמכם מחוץ לבית כשהגיע שעת השינה של התינוק ואז כבר תיהיו בבעיה אחרת כי את הבית שלכם אתה עוד יכול להשקיט, לא בטוח בכלל שתצליחו להשקיט רחוב סואן שבמקרה תיהיו בו בשעה שהאפרוח צריך לישון.

עוד לפני שתגיד שאתה אוהב לשמוע בווליום גבוה אציין שאני אוהב לשמוע בווליום גבוה ובין היתר יש לי במערכת סאב 10' צמוד לקיר המפריד בין הסלון לחדר הילדים, תרגיל את הילד לישון ברעש הרגיל שיש בבית, כמו כמעט כל הרגל שמסגלים לתינוק זה יגרום לשבוע-שבועיים קשים יותר והוא פשוט יתרגל לכך.

קבל את הטיפ באהבה, זה לא ישדרג לך את איכות החיים, זה פשוט ימנע את הפגיעה באיכותם ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בדיוק היתה כתבה על מה שרשמת ב YNET. שצריך להרגיל את התינוק לרעש.

זה נכון, ואני מסכים שהבית לא צריך להיכנס למצב של שקט כמו בספריה.

אנחנו דווקא לא שומרים כל כך שקט לאחר שהוא ישן.

להפך, מדברים כרגיל, רואים טלויזיה כרגיל וכו.

פשוט הווליום הגבוה שאתה מדבר עליו לא יעבור בשתיקה אצל אשתי שמאד עייפה בלילות...

ולדעתי פיצוץ מכונית בסרט אקשן יקפיץ את הקטנטן משנתו..

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...