Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

אחרי מספר נסיונות של הבנה מה קורה באוטו שלי אשר כללו החלפץ סלילים ותוסף לדלק הרכב עדין מקרטע בעמידה, הגעתי למוסך נוסף וחיברו אותי למחשב מקורי של פולקסוואגן המכונאי אמר שאם הסליל החלופי לא עוזר, אז כנראה בעיה בצילינדר 2 ולבוא רליו לעוד בדיקה מעמיקה שעלולה להגמר בפתיחת ראש מנוע וטיפול או החלפה של הצילינדר,

אני יודע שהמחיר לפתיחת ראש מנוע זה דיי יקר, לכן האם למישנו יש דעה בנושא? יכול להיות משהו אחר? וכמה פחות או יותר זה אמור לעלות?

פורסם

שנה? דגם? איזה מנוע?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שציינו מעליי צריך לבצע בדיקת קומפרסיה לפני שבכלל פותחים את הראש,

דבר שני, לא מחליפים צילינדר, אם כבר מחליפים בוכנה .

Audi A3 8L

פורסם

מצטער על החסרת פרטים, כן הוא יבצע בדיקת קומפרסיה קודם, והוא אמר שיבדוק לי גם את המחשב מנוע, הרכב מנוע 1400 שנת 2006 מאה כוחות סוס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...