Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה הברגים הסטנדרטיים של בוקסה 10. בכל סט ברגים מעורבבים שתקנה קיימים ברגים כאלה. אתה גם לא חייב ברגים. הדראם יכול לצאת בקלות בדפיקות עדינות עליו מהצדדים.

פורסם (נערך)
אם אני לא טועה הברגים הסטנדרטיים של בוקסה 10. בכל סט ברגים מעורבבים שתקנה קיימים ברגים כאלה. אתה גם לא חייב ברגים. הדראם יכול לצאת בקלות בדפיקות עדינות עליו מהצדדים.

הראש של הבורג קובע את קוטר ומידת הפסיעה של התבריג?

יש ברגים עם ראש משושה10MM אבל קוטר התבריג הינו 12MM על 1.25 או 1.5

בקיצור ראש הבורג לא קובע שום דבר ואין דבר כזה "סטנדרטי"

פותח האשכול אתה צריך בורג שהקוטר שלהם 8MM ופסיעה של 1.25MM, לגבי ראש הבורג זה לא משנה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

תבוא תראה באוסף הברגים שלי כמה ברגים יש לי מכל מיני סוגים וראשים ומרווח הברגות שניכנסים יופי בתבריג של הדראמים האלה. בסהכ הבורג נותן דחיפה קלה ראשונית שהדראם ייצא ושום דבר לא מצריך פה בורג מיוחד ושום הברגה לא תיהרס. כמובן שלא להכניס בורג שלא ניכנס ולהתחיל לקרוע לו את הצורה. בקיצור לא תורה מסיני ובטח שלא להשתגע.

פורסם

זה לא משנה מה שיש לך שנכנס שם, אתה יכול לדחוף שם גם מסמר, לכל הברגה יש קוטר ופסיעה, הראש של הבורג לא קובע שום דבר נקודה.

תבוא אלי תראה ותלמד על סוגי ברגים והברגות ותבין שראש הבורג לא קובע כמו שציינת קודם, " הברגים הסטנדרטיים של בוקסה 10"

פורסם

אוקיי...ההסבר שלי לא היה נכון לגבי גודל הראש אבל מבחינת ההברגה עצמה ישנם לא מעט ברגים שמתאימים וזאת מנסיון על לא מעט דראמים שיוצאים כך.

פורסם

וודאי, עליך לשחרר בלם יד.

כשאתה מרים את כל חלקו האחורי של הרכב, חובה לשים מעצורים בגלגלים הקדמיים!

תשיג בלוקים או אבנים גדולות כדי לתקוע בין הצמיג לאדמה.

Stay Dirty

פורסם

תרים את שני האחוריים יחד ותניח את הרכב על בוקים תקינים. בכל מיקרה אל תעבוד על 2 הגלגלים במקביל אלא אחד אחרי השני שבמידה ותישכח איך הסנדלים מורכבים יהיה לך העתק מהגלגל השני.

פורסם

אמנם פורום טכני ושיתוף הידע והמידע חיוניים אבל הייתה לי תחושה שלא עוסקים פה בלימוד תיקוני בלמים דרך הפורום למי שאין לו ידע בנושא או באיך להרים רכב באופן לא בטיחותי. אבל אולי זה רק אני.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אמנם פורום טכני ושיתוף הידע והמידע חיוניים אבל הייתה לי תחושה שלא עוסקים פה בלימוד תיקוני בלמים דרך הפורום למי שאין לו ידע בנושא או באיך להרים רכב באופן לא בטיחותי. אבל אולי זה רק אני.

צודק, לומדים ביוטיוב, פה רק מתייעצים.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...