Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעות ברישיון הנהיגה הזמני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי אתמול טסט בשעה טובה

והיום קיבלתי את הרישיון ועדיין לא שילמתי את האגרה

עכשו שמתי לב כי יש לי שם טעות ברישיון בסעיף של המישקפיים רשום לי שאני לא צריך מישקפיים

למרות שבטופס הירוק כן ההיתי מחוייב ובטסט עצמו ההיתי עם עדשות

דיברתי עם אחשלי שיש לו קצת ניסיון עם נהיגה ובעיקר עם שוטרי תנועה ואמר לי ששוטר יכול לשאול אותי למה רשום לי ברישיון שאני לא צריך מישקפיים אבל אני כן מרכיב משקפים.

אז כדי להימנע ממקרה כזה ולהיות עם ראש שקט אני רוצה שישנו לי אתה הסעיף הזה למי אני פונה :? ?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

בעקרון אני בעד דיווח אמת ותיקון טעויות, אבל...

קח בחשבון שמשרד הרישוי יטרטר אותך חזרה לאופטמטריסט לצורך ביצוע בדיקתראיה מחדש.

וזה ממש- ממש לא כיף.

לשיקולך.

פורסם

רגע אני רוצה להבין.

אתה מרכיב משקפיים, וברישיון אין לך את הסעיף שמחייב אותך בהרכבת משקפיים בנהיגה, ואתה רוצה לשנות את זה?

אם הבנתי נכון, אני אלך עם התגובה של guya72. סתם יטרטרו אותך. פשוט תהיה אחראי ותרכיב משקפיים/עדשות כשאתה נוהג.

אגב, אין סעיף של "פטור מהרכבת משקפיים". אם אין לך משקפיים, אז פשוט לא רשום כלום, אם יש לך משקפיים אז רשום שאתה חייב להרכיב משקפיים/עדשות בזמן נהיגה. משמע, שאם אין לך את הסעיף הזה, ושוטר עוצר אותך, הוא לא יכול לדעת שאתה צריך משקפיים בנהיגה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כשאני הוצאתי טופס ירוק בהתחלה נכשלתי בבדיקת עיניים אבל הבודק ריחם עליי והעביר אותי בקושי, לא ידעתי שהייתי זקוק למשקפיים.

כך יצא שלא כתוב לי ברישיון שאני זקוק למשקפי ראייה או עדשות אף על פי שבטסט עצמו הייתי עם משקפיים.

פורסם

בעקרון אני בעד דיווח אמת ותיקון טעויות, אבל...

קח בחשבון שמשרד הרישוי יטרטר אותך חזרה לאופטמטריסט לצורך ביצוע בדיקתראיה מחדש.

וזה ממש- ממש לא כיף.

לשיקולך.

למה שיטרטרו אותי לאופטמטריסט אם בטופס ירוק כתוב שאני מחויבב במישקפיים ?

• תוכן חדש...