Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתחיל לדבר אפילו על הדור של ילדים חרא הזה, אבל בחיית מינימום אם לא לקחת להם תאופניים, שיחייבו את המוכרים של הכלי זבל הזה להתקין מחזירי אור כלשהם!, בחיי שחזרתי לפני כשעתיים וחצי סביבות 4 בבוקר מבילוי, בכניסה לרחוב שלי טיפה חשוך ובאמת שהייתי כל כך קרוב להרים אידיוט על האופניים האלה שאין לי מושג מה עשה שם בשעה כזאת כי לא ראיתי אותו! כי הוא התמזג בחשיכה, המזל שלו ושלי שהיה לו איזה פס זוהר במכנסי ערסדידס שהוא לבש שמחזיר אור שבמקרה תפס לי את העין אם לא הייתי שולח אותו לעולמו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי משבוע במדינה של מדוושים - דנמרק.

קודם כל - ראיתי עשרות אם לא מאות אלפי זוגות אופניים. בדרכים, חונים בכבישים, חונים ליד הבתים, כמובן בחניונים ייעודיים. אלפי זוגות, ואף אחד מהם לא חשמלי. לא יודע אם מדובר בחקיקה או תרבות, אבל כל דני מדווש, אף אחד לא משתמש במנוע עזר.

מבחינת תרבות הנהיגה - גם זה דבר מיוחד: בהרבה מקומות יש נתיב ייעודי לאופניים מימין לנתיב הנהיגה הימני ביותר. ברחובות הרחבים הוא יהיה קצת מוגבה מהכביש, אך נמוך מהמדרכה. הנהיגה תהיה רק בכיוון הנהיגה בנתיב המנועי, כלומר לא תתקל בזוג אופניים הנוסעים מולך (אלא אם יש סימון ייעודי עם שני נתיבי אופניים מקבילים). היה והרוכב רוצה לחצות מדרכה או מעבר חציה - מתכבד, יורד ומוביל את האופניים בידיו. יש גם רמזור ייעודי לאופניים, וכל הרוכבים עוצרים בו, גם אם אין שום בעיה לחצות בבטחה. אור אדום הוא אור אדום, ולכולם יש סבלנות.

והדבר המדהים ביותר - חניונים עם אלפי זוגות אופניים, ובודדים, אם בכלל, נעולים. אי אפשר להבין כיצד כל דני מזהה את זוג האופניים שלו בתוך הים הגדול הזה.

צריך להוסיף כי גם תרבות נהיגת הרכב דומה: מקפידים על המהירות המותרת (לא תמצא בכביש המהיר מישהו שנוהג 132 במקום 130), לא צופרים (שמעתי שתי צפירות בשבוע, לא כולל הרונדו של בוגרי התיכון), במהלך נהיגת כ-900 ק"מ חתכו אותי פעמיים ועקפו אותי פעם אחת מימין (בהשתלבות כבישים, לפני שהספקתי לעבור לנתיב הימני). כאשר חזרתי לחיפה ספגתי יותר חיתוכים בין היכל הספורט למצה.

אבל כל זה מתחיל ונגמר בחינוך. לא ראיתי ולו שוטר תנועה אחד, וגם לא מצלמת מהירות. האכיפה היא פנימית, של כל נהג ונהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדנים הינם צאצאי הוויקינגים. אנשים גבוהים וחסונים אשר הפליגו בשבעת הימים והטילו חיתם על כל אירופה.

שרירי הרגליים של הדנים חסונים ומלומדי דוושה. למעשה מנוע חשמלי רק יעכב אותם ולכן אין להם צורך בו.

לעומת זאת כוחו של היהודי במוחו. שנים של שקידה על ספרי תורה וספרי חשבונאות החלישו את מערכת השרירים ומקשים על הנער הישראלי את מלאכת הדיווש. בזכות כוח המוח הנוער כאן התקין באופניו מנוע חשמלי ומצערת ובכך הוא מתנייד בזריזות מבית המדרש אל בית סבתו החולה שבאמתחתו קופסאת גפילטע משובח. הנער היהודי הנבון אינו זקוק להמצאות הגויים - מיני שלטים ומנורות נוצצות המצויות על הכבישים, אלא מוצא לעצמו דרכים ופורץ מסילות.

פורסם

הגיע הזמן לעשות לילדים האלה כיפה אדומה.

ומה שכתבתי לגבי הויקינגים - נכון גם לגבי ויקינגיות באות בימים, הרוכבות בגאון בכוח שרירי רגליהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...