Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היציאות של הסוויץ' נמצאות בצד של האחורי הסוויץ'. כדי להגיע אליהן צריך לפרק את הכיסוי של הסוויץ' וה COLUMN SWITCH שזה מפסקי האורות, איתות מגבים. הכיסוי הזה מורכב משני חלקים - עליון ותחתון, שמחוברים יחד בכ-3 ברגים מלמטה.

אני חושש שעליך ללכת למי שמבין יותר, גם כדי שימצא את הבעייה וגם כדי שלא תגרום בטעות נזק נוסף.

141855.jpg

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

yuvk המון תודה על העזרה

אתה חושב שמוסך שמתמחה בחשמל זה הכיוון שעליי ללכת עליו? אולי יש מישהו שמתמחה בלוחות שעונים ויבין עניין?

אני פשוט מעדיף לא ללכת למוסך הרגיל מחשש שהוא יחליט שזה פשוט הלוח שעונים וזהו

אשמח להמלצות באיזור חיפה/קריות והסביבה

ושוב תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

בעיית מגעים בחיבור המינוס. סימטרי לחלוטין לבעייה בה אני חושד (בעיית מגעים בחיבור הפלוס). אני חושב שהסיכוי נמוך יותר.

:turn-l:
  • תוכן חדש...