Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בסדר, כולם נהנים לרדת על אנשי מקצוע, עד שצריכים אותם. בין אם זה מכונאים, רופאי שיניים או עורכי דין. תופעה מגעילה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
מיקי חבל שאתה לא מכבד איש מקצוע שעובד על הרכב שלך. איך אתה הייתה מרגיש עם לקוח שלך היה חושב שאתה מסריח? היה לך נעים?

עוד מישהו רוצה להוציא את דבריי מהקשר?

אני כן מכבד בעלי מקצוע מלוכלכים ומסריחים תרתי משמע, בתנאי שהם יודעים להעריך רכוש פרטי.

ראה ערך מוסך רון אוחנה תל אביב.

כשאני עבדתי במוסך, הייתי גאה מאוד להיות שחור ומסריח, כי עשיתי את מה שאני אוהב, ובעיניי זו עבודה קשה שלא מעריכים אותה מספיק והצלחתי לעבוד בה, ללא בושה והרמת גבות שאנשים מרימים, אבל שוכחים שהם צריכים את המכונאים "המסריחים".

תעשה מה שאתה אוהב, תתלכלך, תהיה נקי, זה ממש לא משנה כל עוד אתה מכבד את הלקוח!

דוגמה נוספת - פעם הגיע אלי בכל מקצוע להתקין חלון קטן באמבטיה כששבוע לפני התקנתי כיור חדש שעלה 3000 ש"ח, הוא החליט להניח את הכלים שלו על הכיור (ולא בעדינות יתרה) כאילו זה משטח עבודה שלו - מזלו שלא נגרם 0.1% נזק.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

וואלה אם כבר פתחנו את נושא הריח וזה מוכוון למוסכניקים מסריחים בעיקר :lol: . אני ממליץ לכל מי שמשתמש בדורדורנט ספריי כלשהו/ג'ל כלשהו להעיף אותם לפח ולקנות דוארדורנט סטיק לבן, כן כן "הישנים" האלה שלפעמים משאירים סימן.

כל השאר גימיק.

רועי אפילו לך זה יעזור :-D

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ציטוט של מספר משפטים מהודעת הפתיחה שלך:

שלום רב לכולם.

לצערי רכשתי רכב מקבוצת קרסו...

קניתי, שילמתי, וזהו. השירות המחפיר, או האין שירות יצא מהם.

אז עצה לי אליכם, תתרחקו מהיבאן הזה. קניתי רכב חדש ממיטב כספי, ראשון אחרי לא מעט שנים שיש לי רשיון, ואני מצטער כל כך.

עם היבואן הזה אני גמרתי ועם כל המוסכים שלו!

לאחר מכן, אתה מבין שלא צדקת ב100% אבל טוען שקיבלת יחס לא הוגן מחברי הפורום:

אבל זה לא אומר שחברי הפורום צריכים לקטול אולי, ולהכנס בי.

אהל לבוא ולהוציא אותי אשם בוטה ומנוול זה לא בסדר.

עדיין, חוסר ידע לא מצדיק.

כולם פה כנכדים בשבילי. חלקים יכולים להיות גם נינים.

זה קצת פוגע. חוסר ידע לא חטא. וגם לא בלבול או חוסר הבנה.

שאלה לי אליך, מדוע אתה יכול לטעות ועדיין לדרוש יחס הוגן ואדיב מהסובבים אותך, אבל כש*אולי* עובד באחד מהמוסכים המורשים של היבואן טועה, אתה מרשה לעצמך להכפיש את שמה של החברה כולה?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מיקי גם שאתה מכנה את המוכנאים אפילו בצחוק מסריחים לא הופך את המשפט לבדיחה, לפי גישתך כול נותן שירות אשר אתה תפגוש במהלך חייך אשר לא יתנהג בדיוק כפי שאתה מצפה נהפך אוטומטית למסריח ומגעיל.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
זה בסדר, אני מבין את מיקי. כשיש לך רכב מקונצרן VAG אתה מאוד חרד שמא אפילו בנהיגת 5 המטרים שבמוסך איזה רכיב יחליט להפסיק את פעולתו, ולכן יש לנקוט צעדים מונעים :

1. היכנס לרכב והפעל את הסוויצ'. המתן 5 דקות כדי שהמנוע ישתה איזה קפה.

2. הנע את הרכב והמתן עוד 5 דקות - כדי שהגיר לא יתהפך עליך שהערת אותו כל כך מוקדם.

3. החל בנסיעה. רק אחרי שחום המנוע מגיע ל 75.5476 מעלות בדיוק - אתה רשאי להפעיל את המפוח של המזגן.

4. לאחר 3 דקות אתה יכול להפעיל גם את המדחס

כל פעולה שתעשה בניגוד לפרוטוקול הנ"ל יאלץ אותך להתחנן לצ'מפיון ולהשפיל את מבטך בשרשורים " אוי הלך לי הגיר באיביזה !!!"

:roflmao: לחבר קרוב יש פולו. כל פעם שאני רק מכניס מפתח לסוויץ' ישר הוא צועק לי בדרמטיות "אל תניע, חכה כמה שניות!". כאילו שאם אניע הרכב יתפוצץ.

מה שכן, אם להיות כן, כדאי לציין שהרכב ללא תקלות כבר כמעט 5 שנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תנסה להניע ללא המתנה מבלי שהוא ישים לב, אם תתפוצץ התיבה ותעוף השרשרת מהמנוע אז עלית על מה שVAG לא הצליחו לעלות :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
וואלה אם כבר פתחנו את נושא הריח וזה מוכוון למוסכניקים מסריחים בעיקר :lol: . אני ממליץ לכל מי שמשתמש בדורדורנט ספריי כלשהו/ג'ל כלשהו להעיף אותם לפח ולקנות דוארדורנט סטיק לבן, כן כן "הישנים" האלה שלפעמים משאירים סימן.

כל השאר גימיק.

סטיקים של רקסונה לא משאירים סימנים, והם מחזיקים 24 שעות גם בשיא הג'יפה.

יש אפילו גרסת V8 למכונאים.

זה כדאי!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כל השאר גימיק.

דאודורנט - לא דורדורנט ולא דוארדונט, גאד דמט.

פורסם

רועי תנסה את הרקסונה 8v.

עולה משהו כמו 13 שח כשקונים שניים או משהו כזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ממה שהבנתי מהדפדוף הזה (כי למי יש כוח לקרוא שבע עמודים) שפותח הנושא לא רצה להיות פראייר ששילם 800 ששקל והוא קיבל קצת יחס לא נעים.

אז הוא פתח נושא כדי ששירות הלקוחות יתקשר עליו על מנת לצפ'ר אותו במשהו(אני לא היהי בשוק עם הטיפול הבאה היהי בחינם או בהנחה רצינית עקב נדיבות היבואן).

שתדע לך כשלי היה בעיה עם מוסך ניגשתי עליו ולא לפורום על מנת להכפיש את שמו עד שיגיב.

פורסם
מיקי גם שאתה מכנה את המוכנאים אפילו בצחוק מסריחים לא הופך את המשפט לבדיחה, לפי גישתך כול נותן שירות אשר אתה תפגוש במהלך חייך אשר לא יתנהג בדיוק כפי שאתה מצפה נהפך אוטומטית למסריח ומגעיל.

זו לא בדיחה ואני משתמש במילה "מסריחים" כי אסור להשתמש בקללות כבדות בפורום.

שוב, אני מתייחס לבעלי מקצוע ונותני שירות שלא יודעים להעריך רכוש פרטי בלבד.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...