Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברתי סיימה תואר אקדמי ראשון בשנת 2013 (3.75 נ"ז למס).

עבדה עד 31.12.13 במקום מסוים. אח"כ חתמה אבטלה, והחלה לעבוד במקום חדש רק ביולי 2014.

תמורת דמי האבטלה קיבלה כ-20,000 ש"ח. תמורת השכר בין יולי לסוף השנה קיבלה כ-91,000 ש"ח. סה"כ 111 אש"ח. על סכום זה שילמה כ-9K מס הכנסה. לפי המחשבון https://www.misim.gov.il/simulatormas/ הייתה אמורה לשלם רק כ-3.3K.

Untitled.jpg

איך מגישים בקשה להחזר ה-5K הפרש?

יש איש מקצוע מומלץ באזור חיפה-יקנעם-קריות?

האם כדאי לפנות לאחד כזה או להתנהל לבד?

כמה נהוג שכ"ט במקרה כזה?

תודה,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

קרוב לודאי שתוכל לבצע זאת באופן עצמאי, אבל המתן לישה.

אם תרצה אוכל לתת לך בה"פ את כתובתו של יועץ המס שלי (אני מגיש דוח"ות) שאני מחשיב כדי הוגן, אבל מן הסתם הוא יגבה עמלה שלא בטוח שמוצדק שתשלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רק שחבל על הכסף בעתיד אם תגיש לבד הוא עדיין יבקש את העמלה שלו.

היה לי סרט שעשינו דרך עבודה ולאחר מכן עשיתי לבד ועדיין דרשו ממני כסף.

היה סיפור להעיף אותם מייצוג במחשבי שע"מ.

פורסם

אם אתה יכול לחכות לסוף החודש, לרשות המיסים יש לשכות הדרכה מסודרות שיסבירו לך בדיוק מה צריך לעשות וכמה זה יעלה לך:

https://taxes.gov.il/IncomeTax/Pages/IncomeTaxGuides/IncomeTaxGuiedinessOffices.aspx

חינם אין כסף, כמובן. רק תבוא לשם עם כל הניירת שלך והם כבר יסבירו לך את השאר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. אכן, לעשות את זה לבד זה די פשוט. אחרי הכל, החברות האלה לא ממציאות כלום, הן רק מסתמכות על הטפסים שגם ככה אתה צריך לאסוף, אז במקום להגיש אותם לחברה, תגיש ישירות לאגף הרלוונטי.

2. שים לב, החישוב מתבצע רק על שנת המס עליה אתה מבקש החזר ואתה מקבל את הכסף די מהר. מנסיוני האישי, עם כמה עובדים, נראה כאילו (השעערה, לא עובדה) יש שם איזה הלך רוח בסגנון של "אהההה, החוצפן נקנק אותנן עם החזרים ב 2014? בא נראה את הביצועים שלו 10 שנים אחורה ונראה אותו גיבור" ואכן, לא פעם ולא פעמיים עובדים התלוננו אצלי שחודש-חודשיים אחרי שקיבלו את הצק, פתאום צצים להם מכתבים עם חובות עבר עלומים.

מה שאני מנסה להגיד הוא אם לא מדובר בהרבה מאוד כסף "אל תעיר כלבים ישנים".

מאחר ו 5K ש"ח זה כסף שחבל לזרוק סתם כך, הגש את הטפסים, קבל את הכסף ו...צפה פגיעה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם אתה יכול לחכות לסוף החודש, לרשות המיסים יש לשכות הדרכה מסודרות שיסבירו לך בדיוק מה צריך לעשות וכמה זה יעלה לך:

רשום במלבן למטה שלא תינתן הדרכה בנוגע להחזר מס. זו נראית לי הדרכה למילוי דו"ח הכנסות.

563314vvvv.jpg

מאחר ו 5K ש"ח זה כסף שחבל לזרוק סתם כך, הגש את הטפסים, קבל את הכסף ו...צפה פגיעה :lol:

היא עבדה בעבודות סטודנטיואליות עד אז, לא חושב שהיא שילמה בכלל מס הכנסה.

משכנתא זה קל

פורסם
רשום במלבן למטה שלא תינתן הדרכה בנוגע להחזר מס. זו נראית לי הדרכה למילוי דו"ח הכנסות.

כתוב שבתקופת הדוחות הם לא עוזרים להחזרי מס (כי הם עמוסים בדברים אחרים) - חכו עוד שבועיים עד יוני ואז תגשו.

פורסם

[ATTACH=CONFIG]423432[/ATTACH]

כרגע זאת הדרכה למילוי דוחות, כי זו העונה הבוערת. בסוף החודש יגמרו הדוחות ואז תוכל לגשת להתייעץ גם בנושא זה.

אגב, חלק מהעניין של החזרי מס (ובכלל, תכנון נכון של מס) זה שליטה בהבנת הנקרא :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי

מבלי לפגוע בכבודם של העוסקים במקצוע יש לך שתי דרכים לעשות זאת

האחת דרך האתר שלהם און ליין, השניה לגשת אליהם פיזית ויעזרו לך.

פנה בה"פ ואסייע לך בתמורה לחיוך.

רק הכן את כל המסמכים כמו תלושי אבטלה, טופס 106 של המעביד או תלוש חודש דצמבר, , האם שילמה ביטוחי חיים / קופת גמל באופן עצמאי.

לא מן הנמנע כי יהיה כדאי לה להגיש בקשה להחזרים גם ב 2013 אם היא שילמה מס וגם ב 2014.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האחת דרך האתר שלהם און ליין, השניה לגשת אליהם פיזית ויעזרו לך.

ניתן למלא בקשה להחזר דרך האתר? אשמח לקישור..

אני גם צריך לבקש החזר על 2013 (החלפתי 3 עבודות) יש לי את כל המסמכים ואני לא מגיע לטפל בזה :cry:

יום טוב גם לך

פורסם

בכל מקרה אתה חייב להגיע פיזית לפקיד השומה כדי למסור את הדו"ח על צרופותיו.

אתה ממלא בבית בשני עותקים

מצלם את המסמכים עבור ההעתק שלך, בא למודיעין מוסר את הדו"ח המקורי עם המסמכים המקוריים מקבל חותמת התקבל על העתצק הדו"ח שלך , ומזדיין בסבלנות עד שהכסף יגיע לחשבונך בבנק

https://taxes.gov.il/TaxesFormsList/135%20-%202014.pdf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פשוט להגיע למודיעין בכניסה של מס הכנסה עם טפסי 106 וכל טופס שיכול להקנות לך זיכוי במס. למלא שם מה שצריך ולהגיש על המקום

בפעם הראשונה שעשיתי זאת בעצמי ביקשתי החזר של 5 שנים אחורה.

אחלה שדרוג זה נתן לי בזמנו למערכת באוטו

מאז בכל שנה שיש לי על מה. אעי מגיש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש שם איזה הלך רוח בסגנון של "אהההה, החוצפן נקנק אותנן עם החזרים ב 2014? בא נראה את הביצועים שלו 10 שנים אחורה ונראה אותו גיבור" ואכן, לא פעם ולא פעמיים עובדים התלוננו אצלי שחודש-חודשיים אחרי שקיבלו את הצק, פתאום צצים להם מכתבים עם חובות עבר עלומים.

ב2011 ביקשתי וקיבלתי החזר מס על 2010, הסתכם בכמה מאות שקלים.

שמח וטוב לבב הסתובבתי לי בהרגשה של "יא, איזה יופי, קיבלתי כסף ממס הכנסה", עד שיום בהיר אחד (תמיד הדברים האלה קורים בימים בהירים) קיבלתי מעטפה עם הודעת תשלום על 2009 :oops::cry:

ומה קרה ב2009? היקף המשרה שלי צומצם ל50% (מה שגרם לי לעזוב) וקיבלתי 3 משכורות עם מס הכנסה שלילי, ז"א שמס הכנסה שילם לי כל חודש :roll:. כיוון שביתר השנה קיבלתי משכורות נורמליות, החארות רצו את הכסף בחזרה...

כמו שאמרת- אל תעיר כלב ישן (ובמקרה הזה- כלב בן כלב :-D)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...