Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל הי... הודעה ראשונה שלי בפורום.

הזמנתי את הרכב ועדיין לא קיבלתי אותו אבל עשיתי לא מעט תחקירים באתרים בחו"ל וכמובן שגם לקחתי אותו לנסיעת מבחן לפני הרכישה.

לגבי האופציה של איביזה(/פאביה), היתה לי אאודי חדשה לפני כמעט 20 שנה ואחרי שמכרתי אותה נשבעתי לא לקנות יותר רכבים של היבואן הספציפי. לפני 5 שנים, אחרי שאמרו לי חברים ומשפחה שהם השתנו/השתפרו אז קניתי מהם עוד רכב שגרם לי שוב פעם להצטער שעשיתי את השטות הזו. עד שהם לא מחליפים את היבואן בארץ אני לא מתקרב לרכבים של VAG.

לגבי הסנדרו, זה לא אוטו ספורט. המנוע הוא לא מנוע של אוטו ספורט, התיבה (+קלאץ') היא לא תיבה של אוטו ספורט והמתלים הם לא מתלים של אוטו ספורט... זו סופרמיני מוגבהת וטיפה מנופחת ולפחות לטעמי, המכונית יפה, הביצועים סבירים בהחלט והאבזור לא רע. הנתונים והמבחנים מצביעים על זה שהמנוע חסכוני ונראה לפחות שגם האחזקה צריכה להיות לא יקרה (הביטוח זול, 3 שנים אחריות עם הארכה ל5 שהוספתי והיבואן מזמר שהטיפולים והחלפים יהיו זולים - נחיה ונראה).

אני לא התבאסתי מאיכות הגימור של החומרים, הנדסת האנוש סבירה (למעט המיקום המטופש מקמצנות של מתגי פתיחת החלונות) והיה רעש אבל הוא היה יותר מנסבל. אותי אפילו קנתה העובדה שאף אחד לא שם בידיות קפיצים בשביל העוונטה כאילו שאני פותח איזו דלת של משוריין זחל"מי.

לגבי מושבי תינוקות, בפעם האחרונה שהייתי באולם תצוגה, היתה שם סנדרו שהם הניחו בה שלושה סלקלים במושב האחורי והרכב מגיע עם נקודות isofix בשני המושבים האחוריים הקיצוניים.

לגבי הג'נטים המקוריים, יש פה הנדסה רומנית של ג'נטים ברזל עם צלעות שמעליהם מונחות טאסות פלסטיק. זה רק נראה כמו סגסוגת אבל זה ברזל מבורזל. בהקשר הזה, הרכב מגיע עם גלגל רזרבי (ולא קיט ניפוח). לא בדקתי בעצמי אבל במכירות טענו שהגלגל הוא בגודל מלא.

לעניין החלודה, הרכבים הבריטיים שהיתה להם בעיית חלודה הגיעו ממפעל בהודו וגם הרכבים שנמכרים ברוסיה הם רכבים אחרים שמורכבים במפעל רוסי (ברוסיה היא נמכרת כרנו ויש שם כמה הבדלים נוספים/אופציות שלא קיימות ברכבים מייצור רומני).

כשעוברים על אתרים ופורומים בחו"ל אז ניכר מאוד שלמרות שהביקורות המקצועיות פושרות (והכל נכון), האנשים שקנו את הרכב מאוד אוהבים אותו ומאוד מרוצים מהקניה. מעבר לזה, אני אהיה יותר חכם אחרי שאני אקבל אותו.

נשמח לעדכון לאחרים הרכישה, הבנתי שגם בארץ יש את החלודה, ככל הנראה כי הם עמדו הרבה בנמל, כאמור זה משהו שקורה בהרבה רכבים ו טוענים שזה קוסמטי. אבל שווה בדיקה.

אגב, לגבי המחיר - יש צפי לעליית או ירידת מחיר? יש דיבורים או שמועות בנושא?

פורסם (נערך)
נשמח לעדכון לאחרים הרכישה, הבנתי שגם בארץ יש את החלודה, ככל הנראה כי הם עמדו הרבה בנמל, כאמור זה משהו שקורה בהרבה רכבים ו טוענים שזה קוסמטי. אבל שווה בדיקה.

אגב, לגבי המחיר - יש צפי לעליית או ירידת מחיר? יש דיבורים או שמועות בנושא?

אני לא מכיר כאלה אבל זה לא אומר כלום. אני יודע שלא היו להם רכבים במלאי מה שאומר שאת המלאי המקורי הם מכרו בלי בעיה מיוחדת ומהתבוננות במסכים של אנשי המכירות זה נראה היה שיש להם כמה מאות בודדות בדרך (שאמורות להגיע במהלך החודש).

היו טענות עקרוניות של היבואן בינואר שהם לא מתכוונים לצאת במבצעים או להוריד מחירים (יש גם מדיניות כללית של היצרן שאומרת מלכתחילה למכור במחיר הכי נמוך שאפשר) אבל אנחנו יודעים שזה תלוי בעיקר ביכולת שלהם למכור את הרכב. כל זמן שהמכירות יהיו טובות הם לא יורידו מחירים... שווה לציין שברמת העקרון הם מתוכננים למכור את הרכבים במקום (בסגנון "באת-לקחת") ואני מעריך שלדבר הזה יש פוטנציאל של מקדם מכירות לא רע ברגע שיהיו להם מכוניות במלאי.

עריכה אחרונה על ידי Escre1
פורסם

אני באמת לא יודע מה מצאתם ברכב דאציה הזה.

מלבד המנוע,{0.9}טורבו שבינתיים לא היה לו מספיק זמן להוכיח את עצמו במדינת הקודש, שום דבר אינו מרגש ממש.

לא יודע אם בכלל ניתן להשוות אותו לבכירי הקטגורייה, כמו הפיאסטה, קליאו, איביזה ועוד.

באנגליה, למשל הוא עולה 3000 פאונד פחות מהאיביזה רפרנס, ועדיין זול יותר מכל סופר מיני אחרת שם.

ואצלנו כרגיל מי שקובע את מחירי הרכבים החדשים, בסופו של דבר זה הלקוחות{שקונים אותם}. 70000 שקל?

כל עוד לא הוכח חד משמעית שמנועי הטורבו הקטנים הללו, יהיו בעלי אריכות ימים ואמינות גבוהה, ללא נזילות ואכילת שמן וללא תקלות במגדשים, אין צורך ומוקדם לשבח אותם. לא הייתי רוצה להיות שפן נסיונות של קרסו, במקרה הזה.

במחיר של 70000 שקל, האם מנוע קטן ומוגדש, לבדו, הופך את הסנדרו לרכב טוב יותר ולקנייה טובה יותר מרכבי סופר מיני מובילים אחרים? ברכבים הכל מתחיל ומסתיים רק במנוע בלבד?

היחס של המחיר הנמוך בסנדרו, נשמר פחות או יותר בכמה מדינות בכירות, לאומת הסופר מיני האחרות שהזכרתי למעלה. אז כולם מתמחרים את הרכב הזה במחיר נמוך יותר , ורק אצלנו הוא צריך להיות יקר יותר?

רק לא לשכוח שדאציה זה סוג של רנו. רנו "מינוס". המוניטין של הרכבים הללו{רנו} כאן, הוא, במילה עדינה: ככה, ככה.

דאציה זה רכב עדיין טרי מדי,אצלנו, כדי לקבוע מה תהיה "מילת הקסם" לגביו.

בכל מקרה אני מאחל להם בהצלחה!

פורסם

אני אגיד את זה שוב, פשוט כי אתם מעצבנים אותי :wink:

לא ניתן כלל להשוות את הסטאפאוויי לשום סופר מיני אחרת אלא אם היא מוגבהת ובעלת סממני שטח כמו SX4 קרוסאובר.

עכשיו לכו תמצאו לי בשוק מיני קרוס אובר ב 70K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זו בדיוק היה השיקול שקרסו, כשהחליטו לא לייבא את הסנדרו הרגילה (אותו רכב ללא קישוטים, עם מתלים בגובה רגיל וגיר שונה).

נניח היו מציעים אותו באיזור 60-65 אלף ש"ח ואז באמת הייתה להם בעיה כי זה לא מספיק זול ויש חלופות עדיפות בהפרש מחיר לא גדול.

לעומת זאת, "קרוסאובר" זה סיפור קצת שונה עם יותר סיכוי להצליח לדעתי.

111.jpg

פורסם (נערך)

הייתי היום עם חבר פורום נוסף בנסיעת מבחן,

הרכב פשוט, ובחלקי הגימור הקטנים(כפתורים,סוככי שמש וכו) נותנים תחושה פשוטה וזולה(ואני לא יורד ממרצדס אלא מקיה ריו) אבל בסך הכל מרגיש דיי נחמד ומרווח בפנים, דבר מעניין זה הקלאצ, שהדוושה מעניינת ומזכירה לי את הקלאצ ממרצדס A קלאס שהשכרתי באיטליה בזמנו,

הוא לא עוד דוושה רגילה שחוזרת רגיל(וגורמת ל״זריקת קלאצ״ אם עוזבים אותה לא בעדינות) אלא עולה לאט כזה( יש שם למנגנון הזה??), מצד אחד, נוח נורא בנסיעה מנהלתית אך גורם להילוכים להשתלב קצת יותר לאט. הידית ארוכה וצריך להסיט אותה מאוד יחסית כדי לשלב הילוכים.

המנוע נחמד וזריז ולא רחוק מהמנוע 1.4 ״הרגיל״ של הריו שלי בתגובה.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למי שיש את הרכב, מה הצריכת דלק שאתם מקבלים?

מעניין אותי אם הוא מצליח להתחרות בסופר מיני אחרים (ולא מוגבהים)

פורסם
למי שיש את הרכב, מה הצריכת דלק שאתם מקבלים?

מעניין אותי אם הוא מצליח להתחרות בסופר מיני אחרים (ולא מוגבהים)

גם אותי מעניין העניין הזה, המחשב היה אופטימי למדיי

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

את האמת כמישהו ששוקל רכישה אשמח לרשמים של אנשים שקנו אותן.

מה ההגיגים שלכם לאחר הזמן שיש לכם את הרכב?

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

לא נראה שיש פה כרגע מישהו שקנה אותו חוץ ממני ואני עדיין לא קיבלתי את שלי...

אני אשמח לשתף חוויות אחרי שהאוטו יגיע.

פורסם
לא נראה שיש פה כרגע מישהו שקנה אותו חוץ ממני ואני עדיין לא קיבלתי את שלי...

אני אשמח לשתף חוויות אחרי שהאוטו יגיע.

אז אני מבין שאין במלאי? הרי אחד הרעיונות שלהם הוא הספקה מיידית.

זה דווקא אומר שהם מוכרים יותר מהציפיות שלהם שזה נחמד. גם אם הרכבים שלהם לא מושלמים, אין ספק שיש אנשים שזה מתאים להם.

• תוכן חדש...