Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, בעקבות הסקר הקטן והממצה, אני שמח לבשר לכם כי זכיתם בכתבה על המיאטה ומתחרותיה. לשמחתי זו גם הכתבה הקצרה ביותר ולכן נחסכה לי עבודה. אי לכך ובהתאם לזאת סרקתי גם את עמודי הסיכום של שני המבחנים האחרים, שהם מבחני GIANT TEST כמו שזה נקרא אז (עימות חזיתי של 3 מתמודדות בכל גיליון - ומבחנים מאוד מקיפים בני כ-12 עמודים לפחות).

באם יש שאלות בנוגע למבחנים האחרים (אאודי VS ב.מ.וו VS אלפא וכן פומה VS קסארה VS מגאן) - אתם מוזמנים לשאול ואני אדלה את פרטי המידע הדרושים מתוך המבחנים ואוסיף אותם כאן בכתב.

תהנו!!

רוני

car9804mx5rivals1.jpg

car9804mx5rivals2.jpg

car9804mx5rivals3.jpg

car9804mx5rivals4.jpg

car9804mx5rivals5.jpg

car9804mx5rivals6.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה מנוע האודי? 2.8 ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בלי לקרוא אני משוכנע שהמיאטה לוקחת את הבכורה.

דרך אגב, קרוב לוודאי זה היה נשאר כך לו היתה מצטרפת למבחן איזו TVR קטנה (למרות מחירה).

פורום מיאטה ????

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

רוני!

אפשר למחוק את השרשור!

ותודיע ל CAR שבדיעבד חבל שהם עשו את הסקר, היו יכולים לשאול את obarshad ולחסוך את הדלק.

:?

פורסם

דרך אגב, קרוב לוודאי זה היה נשאר כך לו היתה מצטרפת למבחן איזו TVR קטנה (למרות מחירה).

פורום מיאטה ????

לא הבנתי מה אתה בוכה.. ומה הקשר ל TVR ?

המבחן הזה הוא לא מבחן שנערך ע"י רוני או ע"י אףאחד אחר מהפורום הזה.

הוא נערך ע"י הבוחנים של אחד ממגזיני המכוניות היותר מוערכים בעולם, אולי שמעת עליו.. קוראים לו CAR.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
טוב, בעקבות הסקר הקטן והממצה, אני שמח לבשר לכם כי זכיתם בכתבה על המיאטה ומתחרותיה. לשמחתי זו גם הכתבה הקצרה ביותר ולכן נחסכה לי עבודה. אי לכך ובהתאם לזאת סרקתי גם את עמודי הסיכום של שני המבחנים האחרים, שהם מבחני GIANT TEST כמו שזה נקרא אז (עימות חזיתי של 3 מתמודדות בכל גיליון - ומבחנים מאוד מקיפים בני כ-12 עמודים לפחות).

באם יש שאלות בנוגע למבחנים האחרים (אאודי VS ב.מ.וו VS אלפא וכן פומה VS קסארה VS מגאן) - אתם מוזמנים לשאול ואני אדלה את פרטי המידע הדרושים מתוך המבחנים ואוסיף אותם כאן בכתב.

תהנו!!

רוני

קבל ח"ח על הכתבה

• תוכן חדש...