Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לגבי השחרת חלונות? מה הסיבה שהחוקיות של זה נמצאת בתחום האפור?

1) תקשורת בין נהגים (אתה יכול להסתכל על הנהג ולדעת אם הוא ראה אותך, למשל בצומת שלא ברור למי יש זכות קדימה.

2) מניעת אנונימיות של הנהג, ולפיכך מניעת פשע\ טרוריזם\ התחמקות מדוחות.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר פשוט מכל זה - זה כמו לנהוג עם משקפי שמש בלילה. לא רואים כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התאבדות פוליטית: פירוק קואופרטיבים בתחבורה ציבורית, ייעולה והפעלתה בשבת לפי דרישה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מבטל את החוק המטופש של לנסוע עם אורות ביום

למה ? על פניו אין בזה שום חסרון ורק יתרונות של נראות, מה גם שבאור יום לא ניתן להסתנוור

ככה שלא כמו בחשכה, אם מישהו נשאר על אור גבוה זה לא מפריע.

הייתי מציע להפך, ללכת בכוון המחמיר ופשוט לחייב נסיעה באורות דולקים כל הזמן,

כך אני נוהג וזה החוק בכמה מדינות ונמצא יעיל.

בנוסף, מאחר וממילא בעתיד יחוייבו רכבים בהתקנת מערכות מתקדמות [כמו שנכנס הESP]

הייתי מזרז את התהליך הזה לגבי מערכות פוטנציאליות שקיימות כבר [בלימה עירונית, הוקאי\מובילאי ? וכו'].

מטף בכל רכב יכול להיות נחמד.

The first one to get angry loses

פורסם
קודם כל הייתי מעלה את המהירות המותרת, ואח"כ מבטל את החוק המטופש של לנסוע עם אורות ביום ומתנה הפעלת אורות ביום רק במזג אוויר מעונן, ערפילי, גשום או מושלג.

הנה, היום נסעתי בבוקר עד כפר סבא דרך כביש 6 והפעלתי אורות! מישהו מעלה על הדעת לנסוע במזג אוויר כמו שהיה היום בלי אורות כי החוק המטופש הסתיים ב- 31.3?!

(אומנם זה היה עם הליסינג של העבודה, אבל נסעתי עם אורות...)

אצל כל נהג מעונן נראה בצורה אחרת, יגרום לבלאגן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בנוסף, מאחר וממילא בעתיד יחוייבו רכבים בהתקנת מערכות מתקדמות [כמו שנכנס הESP]

הייתי מזרז את התהליך הזה לגבי מערכות פוטנציאליות שקיימות כבר [בלימה עירונית, הוקאי\מובילאי ? וכו'].

מטף בכל רכב יכול להיות נחמד.

לדעתי כל חוק שמאפשר למדינה להתעסק לך ברכוש הפרטי הוא לא טוב, ולא משנה מה זה. זה רק מעשיר מקורבים לפוליטיקאים ולא מועיל במאומה לאזרח, כמו חוק המדבקות הזוהרות.

מי שרוצה להתקין מובילאיי וחיישני רוורס על פיאט אונו שיהיה לו לבריאות, אבל למה חייב את כולם?

לחייב יבואנים להביא רק רכבים עם מערכות בטיחות מקוריות כמו שעשו עם ABS וESPזה משהו אחר וחיובי בהחלט.

נדמה לי שיש כבר חוק בקשר למטף ברכב, לא?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה ? על פניו אין בזה שום חסרון ורק יתרונות של נראות, מה גם שבאור יום לא ניתן להסתנוור

ככה שלא כמו בחשכה, אם מישהו נשאר על אור גבוה זה לא מפריע.

יש לי הצעה: אני אסע מולך באור יום כשהאור הגבוה שלי דולק. כשהעיוורון הזמני יעבור לך, אין לי בעיה שתחזור לפורום ותכתוב פעם נוספת שנסיעה עם אורות גבוהים במהלך שעות האור אינה גורמת לסינוור.

עשינו עסק?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
עוד חוק שהייתי מעביר הוא שאם יש פקק בדרך בין עירונית הרכב האחרון שבפקק חייב להפעיל איתות מצוקה כמו בגרמניה, למי מאיתנו לא קרה שפקק בכביש מהיר הפתיע אותנו ואם אתה לא עירני לחצי שנייה זה יכול להיגמר לא טוב .

ואחרי הפקק אנשים ישכחו לכבות איתות מצוקה ויסעו ככה בנתיב השמאלי, טוב שאין חוק כזה.

פורסם
יש לי הצעה: אני אסע מולך באור יום כשהאור הגבוה שלי דולק. כשהעיוורון הזמני יעבור לך, אין לי בעיה שתחזור לפורום ותכתוב פעם נוספת שנסיעה עם אורות גבוהים במהלך שעות האור אינה גורמת לסינוור.

עשינו עסק?

נוסעים מלי לפחות פעם ביום\? ככה, אני מניח שאם האורות הספציפיים שלך מכויילים זה לא משנה.

מאז הדיון הפורה שניהלנו בנושא עקבתי אחרי זה בשטח [אחרי שכבר למדתי להתעלם מסנוור]

ומצאתי שאם נדמה את החלון הקדמי ברכב למסך מחשב, אזי האורות הגבוהים מולי הם שני פיקסלים

שמבליחים לרגע ולרוב לא יפגשו את עיניי [אלא אם אשתדל כאמור].

בשביל לגרום כל סוג של עוורון זמני במהלך היום, הפיקסלים של רכבך צריכים לבוא מתותח לייזר.

אולי הרזולוציה אצלך לא משהו, ולכן דברים קטנים נראים לך כגדולים ?

The first one to get angry loses

פורסם

בדיוק היום בבוקר מישהי במאזדה 3 נסעה מאחורי עם אורות דלוקים.

זה לא מסנוור עד כדי עיוורון אבל זה כן מספיק כדי שיפריע בנהיגה כי כל הזמן יש משהו יותר בוהק מכל מה שמסביב במראה האמצעית.

ממול זה יותר גרוע.

פורסם
בדיוק היום בבוקר מישהי במאזדה 3 נסעה מאחורי עם אורות דלוקים.

זה לא מסנוור עד כדי עיוורון אבל זה כן מספיק כדי שיפריע בנהיגה כי כל הזמן יש משהו יותר בוהק מכל מה שמסביב במראה האמצעית.

ממול זה יותר גרוע.

מסכים, אורות גבוהים מציקים גם באור יום ומושכים תשומת לב מוגזמת שבאה על חשבון הריכוז שלך לגבי דברים אחרים שמתרחשים על הכביש, זה ממש לא רצוי מבחינתי.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני חושב שהשימוש הבינרי במושג "מסנוור" מחטיא את המטרה.

במקרים רבים האור ה"מסנוור" אינו חזק עד כדי עוורון אך כן חזק דיו כדי לגרום לאי נוחות ולהסחת דעת מיותרת.

זה כולל אורות דרך ביום (כן, גם בקטנוע), אור ערפל קדמיים, אורות מעבר שאינם מכוונים, תאורת ניאון נוספת שאנשים מרכיבים על רכבם וכן הלאה.

בלילה, לדוגמה, אורות בלם שדולקים ברציפות כשעומדים בטור גורמים לחוסר נוחות לנוהג מאחור, ויש מדינות באירופה שבהן זה נחשב לגסות רוח להחזיק את הרכב על הבלמים (ולא על בלם היד) בעמידה בטור, וגם אני נוהג כך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...