Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מרכיב משקפי קריאה כבר כ 10 שנים,

אני חושב שאצלי פלוס אחד וחצי משהו כזה,

אני משתמש בהם לקריאה בלבד.

לפני כשנה הומלץ לי בנוסף גם על משקפיים לרחוק לצפיה בטי וי

או להקלה כללית, רכשתי גם אותם אך

אינני משתמש במשקפים האלו הרבה.

בזמן האחרון כנראה בשל העובדה של אי חבישת משקפיים לרחוק

אני מרגיש קצת סחרחורת ואז אני מרכיב את המשקפיים וזה עובר,

הבעיה שלהתחיל לתמרן כל היום בין שני סוגי משקפיים שונים זה קשה ומבלבל,

ומטריד,בבדיקת ראיה הוצע לי מולטי פוקאל וזה יקר ואני חושש מזה מאד,

האם יש למשהו הצעה למישקף קבוע? האם זה הפיתרון,ושאלה הבאה חשובה

איך מתרגלים לזה? ניראה לי קצת מסובך לצאת מהבית עם משקפיים,אני לא רגיל לזה.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקום שמכבד את עצמו נותן אחריות על ההסתגלות למשקפי מולטיפוקל. בנוסף להדרכה מתאימה לשימוש בהם.

הכלל המנחה במולטי פוקל הוא להזיז את כל הראש, ולא רק את העיניים.

מבחינת המחירים, אתה יכול למצוא מולטי פוקל גם במחירים הוגנים בפרסומים למיניהם.

לפני כחצי שנה עזבתי עבודתי בקרולינה למקה, שם המחיר למולטי פוקל התחיל ב-700 ש"ח למסגרת + עדשות, אך עליך להצטייד במרשם עליו תשלם בנפרד לאופטומטריסט. תבדוק מה יש להם להציע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
מקום שמכבד את עצמו נותן אחריות על ההסתגלות למשקפי מולטיפוקל. בנוסף להדרכה מתאימה לשימוש בהם.

הכלל המנחה במולטי פוקל הוא להזיז את כל הראש, ולא רק את העיניים.

מבחינת המחירים, אתה יכול למצוא מולטי פוקל גם במחירים הוגנים בפרסומים למיניהם.

לפני כחצי שנה עזבתי עבודתי בקרולינה למקה, שם המחיר למולטי פוקל התחיל ב-700 ש"ח למסגרת + עדשות, אך עליך להצטייד במרשם עליו תשלם בנפרד לאופטומטריסט. תבדוק מה יש להם להציע.

שים לב , ברגע שתגיע עם מרשם משלך ויהיו לך בעיות הסתגלות למשקפיים האופטיקה תתנער מאחריות מאחר והבאת מרשם חיצוני.

אני ממליץ להכנס ל 3 או 4 חנויות אופטיקה ולשאול לתקנון - כמה זמן הסתגלות יש, האם יש החזר כספי, האם יש מבצעים כאלו או אחרים או הטבות לחברי קופות חולים ... תתפלאה כמה הסדרים יש שלא מפורסמים בכלל בין קופות החולים לרשתות אופטיקה

פורסם

אני לא מתלהב ממולטיפוקאל בלשון המעטה,

הייתי מעדיף משקפים קבועות עם חלון לקריאה,

התעניינתי ונאמר לי שזה לא בשבילי אלא לאנשים מבוגרים מאד,

וזה לא אסטטי ומזיק לעין,

האם כך?

כרגע אני מתמרן עם שני זוגות משקפיים וזה ממש לא נוח.

פורסם

נהפוך הוא, מולטיפוקל עדיף בהרבה על העדשה שתארת, במולטיפוקך יש מעבר הדרגתי בין המספר לראיה מרחוק לבין המספר לראיה מקרוב.

כפי שתיאר matansab מזיזים את כל הראש, למעשה התנועה היא טבעית והגוף מסתגל אליה אחרי כמה זמן והדבר מתבצע מבלי לחשוב.

בנוסף בעדשת מולטיפןקל המספר הוא כזה שמתוכנן לאופי חייך, ז"א אם אתה עובד הרבה ליד מחשב או שקורא וכך הלאה.

פורסם

עניין מאד אישי. אמא שלי משתמשת במולטיפוקאל כבר שנים רבות, אם כי תמיד עדשות יקרות מאד (כנראה שהטווח אצלה גדול). אבא שלי לא הסתגל, חזר למשקפיים חצויים או עם זוג שלישי למחשב (מרחק ביניים). לשמחתי אני בינתיים לא זקוק למשקפין לראיה מרחוק אלא לקריאה בלבד, אבל תאמין לי שגם להסיר ולהרכיב אותם כל כמה דקות די משגע אותי, וזה מה שקורה לי בעבודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוגו, כפי שכתבתי עבדתי בקרולינה בעצמי. אני יכול להעיד שיש ליווי לאורך התהליך עד לריצוי של הלקוח, במיוחד במשקפי מולטיפוקל.

יוסי, משקפי בי-פוקל נחשבים לפחות נוחים בגלל השינוי החד בין המוקדים, לעומת שינוי הדרגתי במולטי-פוקל. עם זאת, אנשים שהשתמשו ב-בי פוקל כל שנים רבות, מתקשים לעבור למולטי-פוקל.

נתקלתי בלקוחות שהיו בעלי מולטי פוקל בעבר וסיפרו שממש לא הצליחו להסתגל, בקרולינה בכל מקרה יש החזר כספי במקרה של חוסר הסתגלות (נכון לתקופה בה עדיין עבדתי שם).

בתקופה בה עבדתי בקרולינה היה ידוע לי על מקרה אחד בודד ויחיד של לקוחה שקנתה מולטי מקרולינה ולא הסתגלה, כמובן שכספה הוחזר.

אתה יכול להגיע לסניפים להתרשמות, תקבל הסבר על כל מה שתשאל, כולל נהלי ביטול העסקה במקרה של חוסר הסתגלות.

פעם היו גם עלונים קטנים שחולקו ללקוחות, תבקש אחד כזה אם עדיין יש.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יוסי שלום

אני חייל בן 22 התחלתי להשתמש במשקפי בי פוקל בסביבות גיל 17.

השיקולים היו: שהמספר יכול להשתנות בתוך כמה חודשים, נזק כספי במקרה של שבר,

עכשיו הכל תלוי אם יש עוד שינויים במספר אצלך, או בסבירות לשבר או איבוד המשקפיים.

לגבי הסתגלות לבי פוקל: היה לי ממש נוח זה גם היה הזוג הראשון.

בהצלחה וחג שמח בוקי

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

פורסם
יוסי שלום

אני חייל בן 22 התחלתי להשתמש במשקפי בי פוקל בסביבות גיל 17.

השיקולים היו: שהמספר יכול להשתנות בתוך כמה חודשים, נזק כספי במקרה של שבר,

עכשיו הכל תלוי אם יש עוד שינויים במספר אצלך, או בסבירות לשבר או איבוד המשקפיים.

לגבי הסתגלות לבי פוקל: היה לי ממש נוח זה גם היה הזוג הראשון.

בהצלחה וחג שמח בוקי

חג שמח גם לך בוקי.

אתה עדיין עם אותם משקפיים?

אני חושב ללכת על זה כאשר לשימוש במחשב

או קריאה אשאיר את משקפי הקריאה הרגילות.

פורסם

אני מרכיב משקפי ראיה כבר כ 20 שנה ומלפני כשנתיים נעזר במשקפי קריאה.

אני לא תמיד זוכר לקחת אותם איתי וגם לא נוח להחליף בשביל לקרוא שתי מילים. בשביל מקרים כאלה יש בסמארטפון אפליקציה של זכוכית מגדלת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לגבי מחשב אני מוריד את המשקפיים כי המעבר חד מידי והמרחק הוא לא לקרוב ולא לרחוק. גם האופטמטריסטית שלי אמרה שאפשר לוותר על המשקפיים במחשב

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ בשביל שאלה קטנה.

היום קיבלתי את המולטיפוקל אחרי שדחיתי את משקפי הראיה בכמה שנים

(כי חשבתי שאני לא צריך משקפיים חוץ מקריאה/מחשב)

כמה דברים. רכשתי את המשקפים הכי יקרות/טובות שיש מבחינת שדה ראיה.

הבנתי שצריך כמה ימי הסתגלות למשקפיים. אכן שיצאתי מהחנות הרגשתי מעט סחרחורת וראיה לא אחידה. כמובן שהוזהרתי שזו התופעה שתהיה ואחרי כמה ימי הסתגלות אתרגל לזה.

מה שמפריע לי ונראה לי לא תקין? זה עניין הקריאה במחשב. מילא צריך להזיז את הראש לזווית מסוימת

עד שרואים חלק. למה אני לא מצליח לראות משפט שלם בלי להזיז את הראש? בפועל אני רואה חלק מהשורה חד/ברור -וחלק בצד שמאל נניח מטושטש. לא נראה לי תקין.

מישהו יכול לשפוך אור שאבין מה לא תקין במשקפיים? שוב אני לא מדבר על הסתגלות.

תודה.

פורסם (נערך)

1. אכן, צריך מעט זמן להסתגל למשקפיים.

2. מחיר לא אומר כלום על איכות. רק על מידת החמדנות של האופטמטריסט.

תברר מול האופטמטריסט שלך, באיזו טכנולוגיה משתמשים בעדשות ?

לפי התיאור שלך, עושה רושם של מולטיפוקל בסיסי.

הסבר תמציתי (תדלג על ההסבר בנוגע לעדשת SEIKO - לא רלוונטי): http://bit.ly/2bYjzVT

עריכה אחרונה על ידי guya72

• תוכן חדש...