Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר השקעתי בניירות ערך זרים ללא הצלחה גדולה מכיוון שלא באמת עקבתי אחרי המניות וכשהן ירדו ירידה משמעותית, מכרתי אותן.

אני מחפש אפיקי השקעה בטוחים ומפוזרים כמה שאפשר, על מנת לפחות לא לאבד את הכסף עקב אינפלציה ואולי אפילו להרוויח אחוז או שתיים בשנה.

המליצו לי לדוגמא לרכוש זהב ואגרות חוב ממשלתיות.

אני לא מבין גדול בתחום. אני יודע מה זה מניה כי השקעתי בהן, אבל כל מה שקשור לאג"חים וכו' אני ממש בור. אשמח להסברים.

תודה רבה מראש.

פורסם

אני לא מבין כלום בהשקעות אבל נראה לי שהכי נכון זה לקנות לאורך זמן ולא להיבהל מירידות שקורות באופן טבעי בכל דבר. אם ב-71 שנים מתוך 100 הבורסה עולה נראה שכדאי להיות שם.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001024004#fromelement=article_footer

קראתי פעם שנשים סוחרות טובות יותר בבורסה מכיוון שהן מחזיקות תיקים לזמן ארוך יותר מאשר גברים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יש מצב שהשוק העולמי [ושלנו עימו] לפני איזה תיקון קל, או בינוני,

בטווח של שנה שנתיים, נראה לי ככה.

או שכן או שלא

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
או שכן או שלא

מעבר לאפשרות המשעשעת של 'אולי', לדעתי יש נטייה\סבירות ל'כן',

הערכים גבוהים\שוברי שיא, הגדולים ממצים, הקטנים כבר בפנים - גם בנדלן בארץ -

זה הזמן שלהם להתחיל לשלם על קטנותם, כמו תמיד.

The first one to get angry loses

פורסם

הזמנים קצת השתנו ,

הימים שבהם יכלת להפקיד את הכסף בבנק ולהנות המריבית עברו , ויש אומרים לבלי שוב לפחות בתקופה הנראית לעין

כמו כן , האינפלציה היא שלילית (לפחות בשנה האחרונה) אז היא לא אוכלת את הכסף יותר גם.

שתי אפשרויות

1. תשקיע קצת זמן ותלמד את הנושא , יש המון מאמרים ברשת

2. תן למנהל תיקים / פקיד השקעות בבנק לבצע עבורך את ההשקעה, קח בחשבון שהם תמיד מוטים ויש להם אינטרסים, ובנוסף עולים כסף

והערה , ישנם מספר אגחים ממשלתיים אשר נסחרים כיום כבר בתשואה שלילית , או שהתשואה החיובית שלהם לא תכסה את העלויות (קניה / מכירה / פדיון / דמי משמרת )

אג"ח = אגרת חוב , מתן הלוואה של קונה האג"ח (אתה) למנפיק האג"ח (ממשלחה או חברה) בתנאים מוגדרים מראש עם לוח תשלומים מוגדר מראש (מתי קרן, מתי ריבית ) וזאת אומרת שאם תמתין מספיק זמן, אתה יודע בדיוק כמה תקבל בסוף.(בהנחה שאין פשיטת רגל של מנפיק האג"ח)

בניגוד למניה שיכולה לעלות / לרדת ללא הגבלה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כפי שנאמר ניהול תיק השקעות בבנק עולה כסף ויחד עם עמלות וכו' זה יוצא ממש לא מעט.

והביצועים שלו הם תחת סימן שאלה גדול.

בטלוויזיה אומרים תשקיע בקרנות צמודות לנדל"ן.

בתי השקעות שמפרסמים בלי בלי סוף שתבוא אליהם - מתחילים לדבר איתך רק אם יש לך 250,000 ומעלה.

מה כדאי לעשות לאדם שיש לו נגיד 20-50 אלף ש"ח עם הכסף שלו לא ממש ברור...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קרנות נאמנות, תעודות סל שונות, תתחיל לחקור את זה בגוגל ותחליט לבד מה הכי טוב לך ועדיף לך,

אף אחד לא יסכים להגיד לך על משהו ספציפי חוץ ממישהו שהוא מייעץ לך בתשלום או יש לו תעודה של ייעוץ.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

עזוב קרנות נאמנות , תעשה לבד במקום לשלם עוד אחוז לשנה

תגדיר סיכון , משך החסכון המשוער, ויעוד הכסף ולפי זה אתה יכול להחליט כמה לחלק לתעודת סל על אגח מדינה , תעודת סל על מניות , וכד'.

יש הרבה סוגים וכפי שאמרתי הכי טוב ללמוד לבד. זה לא כזה מסובך,

ולדעתי הנושא היה חייב להכלל בתוכנית הלימודים בתיכון , ולא פחות חשוב מהיסטוריה , במיוחד שלומדים על היסטוריה כללית

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...