Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מבקשת המלצה על רכב עבור משפחה עם שני ילדים, תקציב עד 85K.

לא מתה על מכוניות ענקיות שלא נכנסות באף חניה, זה גם משהו שחשוב לי.

מעבר לזה, נסיעות יומיות הן מהבית לרכבת ובחזרה, בעיקר בתוך העיר.

שנתון מ-2011 ומעלה.

בטיחותית.

יש למישהו רעיונות?

פורסם
ניסאן נוט/טויוטה ספייס ורסו. תתחדשי.

תודה רבה, אבל אני לא אוהבת את המראה של הניסאן ולמרבה הפלא, אין טויוטה ספייס ורסו למכירה ביד 2 באזור מרכז.

יש עוד הצעות?

פורסם (נערך)

מור, תני עוד פרטים ע"מ שיהיה עם מה לעבוד.

בתקציב שלך נכנסות הרבה מכוניות משפחתיות/משפתחתיות קטנות משנת 2011 ומעלה.

4 או 5 דלתות? גיר? 0 קילומטר? יד שניה? ליסינג? פרטי?

עדיפות ליצרן מסויים? יצרן שאת לא מעוניינת לרכוש?

עריכה אחרונה על ידי rk1
פורסם

אחרי התלבטויות רבות החלטנו שאנחנו מעוניינים יותר בהאצ'בק / 5 דלתות / מיקרוואן ולא במשפחתית סדאן רגילה.

עדיף לא מליסינג, לא איכפת לנו שתהיה יד שניה. עדיפות לידנית.

האפשרויות שעלו הן

הונדה ג'אז - אבל הבעיה שבהיברידית יש בעיית נפח בתא מטען ולא יודעת אם אחרי שנת 2011 בכלל קיימת כזאת שהיא לא היברידית.

טויוטה ספייס ורסו - נשמח למצוא כזאת אבל אין למכירה כמעט.

יונדאי i30 - אופציה טובה אבל לא הצלחתי להבין אם כדאי את הcw או לא.

יש עוד רכבים בסגנון? שוב עדיפות לידני.

פורסם

נלך איתך בתצורת האצ'בק:

אם הכיוון הוא ידנית, מה בנוגע לגולף 1.6?

ואם לא חייבת ידנית - רכשתי ממש לא מזמן אופל אסטרה טורבו, אחלה רכב משפחתי שבד"כ נמכר לא באיזור המחירון שלו...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מה הקשר גולף ולמה למען השם אתה מציע למישהי שרוצה כלי תחבורה בסיסי אסטרה טורבו? היא רוצה "סתם אוטו" שיביא אותה ואת הילדים ממקום למקום. היא לא רוצה סתם לשלם על דשבורד נעימי שיתלטף ויהיה "רך אך מוצק" או שקר אחר כלשהו.

מור, קחי בחשבון שהג'אז איננה מיקרו-וואן אלא "סתם" סופר מיני שפשוט מעוצבת בערך כמו אחד. היא תהיה פחות מרווחת מהספייס ורסו ואלא אם כן את נוסעת הרבה, עלות הרכישה של הדגם ההיברידי היקר לא תשתלם לך בחסכון המועט יחסית שתשיגי בזכותה.

את יכולה להרחיב את החיפושים שלך גם לדגמים אחרים כמו סיטרואן C3 פיקאסו שמציע מראה ג'יפוני מגניב ואם בא לך גם מגיע (בין היתר) בגרסת דיזל סופר חסכונית או קיה סול שנותנת גם היא את המראה המגניב ומחליפה את החסכוניות ב(כנראה) אמינות טובה מאוד. יש גם את דייהטסו מאטריה, שאני אישית מת על העיצוב שלי, אבל אני יודע שאני במיעוט - הוא החליף את ה-YRV (או משהו כזה, לא יודע את זה בוודאות, אבל זה נראה הגיוני) והוא ייתן לך גם אמינות של טויוטה (דייהטסו היא חברת בת של טויוטה שעושהשימוש במנועים ועוד כל מיני מכלולי הנעה של טויוטה), גם חסכון בדלק בזכות מנוע 1.3 וגם מרווח פנים מעולה. הבעיה היא, שוב, העיצוב.

באשר לשאלה שלך על היונדאי - i30 רגילה או CW, זה רק את תוכלי לענות. ה-CW זאת גרסת סטיישן (תא מטען ארוך, ומן הסתם גדול, יותר) ורק את תוכלי להחליט אם את צריכה את האקסטרה מקום מאחורה או לא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
נלך איתך בתצורת האצ'בק:

אם הכיוון הוא ידנית, מה בנוגע לגולף 1.6?

ואם לא חייבת ידנית - רכשתי ממש לא מזמן אופל אסטרה טורבו, אחלה רכב משפחתי שבד"כ נמכר לא באיזור המחירון שלו...

אנחנו מעדיפים רכב יפני או קוריאני.

פורסם

תודה רבה על הפירוט. נראה שאנחנו ממש בבעיה: המכוניות שיתאימו לנו מבחינת גודל ומרווח (ומחיר) הן פשוט מכוערות בצורה בלתי רגילה :)

והיחידה שכן תתאים לנו - טויוטה ספייס ורסו - פשוט בלתי ניתנת למציאה יד שניה.

אז מצבנו לא להיט כרגע... מה גם שלא הצלחתי למצוא כמעט בכלל יונדאי I30 ידנית! ובכלל אין מכוניות ידניות ברגע שיוצאים מאזור המיני והסופר מיני.

פורסם
מה הקשר גולף ולמה למען השם אתה מציע למישהי שרוצה כלי תחבורה בסיסי אסטרה טורבו? היא רוצה "סתם אוטו" שיביא אותה ואת הילדים ממקום למקום. היא לא רוצה סתם לשלם על דשבורד נעימי שיתלטף ויהיה "רך אך מוצק" או שקר אחר כלשהו.

תבדוק את עצמך.

גולף היא משפחתית בתצורת האצ'בק.

וגם האסטרה - מה אתה מתרגש מהטורבו?? לא ידוע לך כמה נפוץ השימוש היום במנועים קטנים ומוגדשים? זה לא שהצעתי לה רכב ספורטיבי או משהו.

אלה ההצעות שלי, זכותה כמובן לבחור דגמים בסיסיים יותר., או כפי שהיא בחרה לציין יותר מאוחר - יפניים או קוריאניים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
תבדוק את עצמך.

גולף היא משפחתית בתצורת האצ'בק.

וגם האסטרה - מה אתה מתרגש מהטורבו?? לא ידוע לך כמה נפוץ השימוש היום במנועים קטנים ומוגדשים? זה לא שהצעתי לה רכב ספורטיבי או משהו.

אלה ההצעות שלי, זכותה כמובן לבחור דגמים בסיסיים יותר., או כפי שהיא בחרה לציין יותר מאוחר - יפניים או קוריאניים.

אני יודע שהגולף היא האצ'בק משפחתית. לא בגלל זה פסלתי אותה. פסלתי אותה כי למי שמחפשת כלי רכב בסיסי אין שום סיבה לשלם אקטסרה על "מותג" (המרכאות בכוונה).

אני לא מתרגש מהטורבו, יש לי אפילו אחד כזה באוטו שלי, אפילו על מנוע באותו נפח. ידוע לי טוב מאוד כמה נפוץ השימוש במגדשים במנועים קטנים, אבל שוב, היא מחפש כלי תחבורה בסיסי, רוב הסיכויים שהיא גם תרצה שיהיה חסכוני ככל האפשר, ואסטרה שעושה 10 קמ"ל ביום קר בנפילה חופשית מצוק היא לא בדיוק שיא החסכוניות. בוודאי שלא כשמשווים אותה לג'אז הייבריד או ספייס וורסו שעושות יותר מ-15 קמ"ל.

אין בעיה להציע כל מה שאתה רואה לנכון, אין בעיה גם שמישהו אחר יסתור את זה. בסופו של יום כולנו חברים :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...