Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. אין רכבים כאלו בלוח יד 2.

חיפוש מהיר העלה כי ישנם כעשרה רכבים כאלו ביד 2 (כולל זו של איל אגב), וזאת לאחר סינון של עוד מספר 1.6 רגילות שסווגו כטורבו בטעות.

3. פניתי כדי לנסות להפחית סיכון. כלומר, אם חברי הפורום יכולים לשתף מהבנתם וניסיונם איך והיכן לבדוק את הרכב ולפקח על הבדיקה והתיקון. למשל העניין שאייל העלה בעניין הטיימינג התקול.

סיכוי טוב כי הרעשים אותם שמעת מצביעים על "בעיית טיימינג". המבחן הטוב ביותר הוא הרמת טורים בהתנעה קרה. ככל וישנם רעשים ככל הנראה יש להחליף את השרשרת. בעיית טיימינג במרכאות, מכיוון וזו לא באמת בעיה. רכבים רבים שמצוידים בשרשרת דורשים החלפה מעת לעת למרות שהיא לכאורה אמורה להיות עמידה משך כל חיי הרכב. במקרה הזה עלות ההחלפה לא שונה מהותית משל רצועת גומי, והינה כ-3,000 ש"ח. ממש לא סיבה להמנע מרכישת המכוניות הללו לטעמי.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ככל שיש רכבים כאלה ביד 2, אני במקום פותח השרשור הייתי מעדיף לקחת לבדיקה אקזמפלר שהוא נקי ככל היותר, בטח ובטח שלא הייתי נוגע באקזמפלר שעבר צבע כללי או באקזמפלר שמשמיע רעשים מוזרים ונראה מוזנח.

בהצלחה

פורסם (נערך)
אני לא מבין... אנשים מאזוכיסטים???

איך אפשר בכלל לחשוב לקנות כזה רכב???

מה שאני לא מבין זה איך רכב בן 5 שנים סך הכל מגיע למצב שצריך להחליף חצי מנוע וגם זה במצב הטוב?

...ולא רק זה - פות"ש רושם "(נראה שעבר צבע מלא לא מזמן)."

ממתי רכב בן חמש זקוק לצביעה מלאה? רק אם כולו חבוט, שרוט, ודפוק!

מצטרף לקביעתך שרק מזוכיסט יילך על עיסקה כזו. אבל, יש לא מעט מזוכיסטים במדינתנו..

עריכה: רק עכשיו ראיתי שהתייחסתם לעניין.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי שלשום את הרכב. לא האמנתי לטיפול שלובינסקי העבירו את הרכב. מעבר לזה שהאוטו נראה מדהים חיצונית, מבחינה מיכנית:הטורבו שופץ במכון חיצוני, הוחלף הטיימינג, בוצע ניקוי פיח במנוע, 4 ברקסים (צלחות ורפידות), הוחלפו של הנוזלים ברכב, והותקן מצבר חדש וצמיגים חדשים.

הרכב נוסע כמו מטוס קטן. שרק ימשיך ככה..

לפעמים יש הפתעות נעימות...

פורסם (נערך)

תתחדש. אגב, מה הסיבה שהרכב עבר צבע מלא כפי שאתה כותב?

אני מבין שבפורום טכני ציינת שהטורבו משמיע שריקה, כך שאני מבין שעדיין לא הכל תקין ברכב. מאחל לך שתהנה ממנו ושלא תזדקק להכניסו למוסך מעבר לטיפולים שוטפים.

סתם לידיעה, היתה לי בזמנו פיג'ו 407 שאני הייתי יד ראשונה, לצערי הוחלפו ברכב לא מעט חלקים (באחריות היבואן) וגם אני התמוגגתי מחדש בכל פעם שהוצאתי את הרכב מהמוסך על כך שהוא נוסע טוב, אבל למעשה, בוא נודה על האמת, רכב אמין הוא רכב שנכנס למוסך רק לצורך טיפולים ולא לצורך החלפת חלקים מחלקים שונים.

עריכה אחרונה על ידי j22bulfas
פורסם

האמת שללובינסקי יש מוסך שעושה צבע ופחחות קומפלט ברמה מאד גבוהה. גם אני ראיתי והתפעלתי. אין נזילות בדלתות , כמובן שהרכב נראה מבחוץ כמו חצי מיליון דולר נוצצים. רק עין מאד מקצועית תוכל לזהות את התיקונים והם עושים את זה להרבה רכבים שמתבשלים אצלהם (כמובן כשבא סוף סוף קונה).

פורסם
האמת שללובינסקי יש מוסך שעושה צבע ופחחות קומפלט ברמה מאד גבוהה. גם אני ראיתי והתפעלתי. אין נזילות בדלתות , כמובן שהרכב נראה מבחוץ כמו חצי מיליון דולר נוצצים. רק עין מאד מקצועית תוכל לזהות את התיקונים והם עושים את זה להרבה רכבים שמתבשלים אצלהם (כמובן כשבא סוף סוף קונה).

הסר דאגה מלבך: כאשר באים למכור רכב כזה, מכוני הבדיקה עולים חיש מהר על זה שהרכב עבר צבע כללי. בד"כ מנסיון, הקונים מורידים הרבה כסף וזה פתח לחשדות על תאונות וכו'.

פורסם
אני לא מבין... אנשים מאזוכיסטים???

איך אפשר בכלל לחשוב לקנות כזה רכב???

מה שאני לא מבין זה איך רכב בן 5 שנים סך הכל מגיע למצב שצריך להחליף חצי מנוע וגם זה במצב הטוב?

מסכים עם כל מלה. לאחר שפותח השרשור אזר אומץ וקנה את הרכב, מעניין כמה זמן יחלוף עד שיתחילו הכשלים. לצערנו, רואים מידי פעם שרשורים של אנשים שקנו רכב למרות האזהרות, ובעיות החלו לצוץ.

בכל מקרה, נאחל לו בהצלחה והנאה בכל הנעה

פורסם (נערך)
מסכים עם כל מלה. לאחר שפותח השרשור אזר אומץ וקנה את הרכב, מעניין כמה זמן יחלוף עד שיתחילו הכשלים. לצערנו, רואים מידי פעם שרשורים של אנשים שקנו רכב למרות האזהרות, ובעיות החלו לצוץ.

בכל מקרה, נאחל לו בהצלחה והנאה בכל הנעה[/quote

הכשלים ברובם הם נהגים שמזניחים את הרכב מבחינת טיפולים,חלקים סוג ז, כולל מוסכים.

לפותח השרשור טפל ברכב לפי הוראות הייצרן ואל תפחד מסטיגמותתת.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני נוהג ברכב כבר למעלה מחודש. כל מה שאמרתם - צדקתם. לובינסקי ניסו לחסוך. אני במאבק איתם לסדר כמו שצריך את הרכב (הגישה שלי הייתה - אם זה לא מכת שלדה אלא תקלות מיכניוץ - אפשר להביא את הרכב למצב נסיעה מושלם. זה רק עניין של השקעה. ולא חשבתי שבטרייד של היבואן יעשו קומבינות כדי לחסוך כסף בתיקונים במוסך מורשה).

אחד הדברים שהכי מציקים לי כעת זה הרעש של המנוע. בלחיצה על הגז המנוע מייצר שריקת באס מעצבנת. אם זה קשור, ביישור קו החליפו את הטורבו למשופץ. זה רעש נורמאלי ברכב הזה?

פורסם
אני נוהג ברכב כבר למעלה מחודש. כל מה שאמרתם - צדקתם. לובינסקי ניסו לחסוך. אני במאבק איתם לסדר כמו שצריך את הרכב (הגישה שלי הייתה - אם זה לא מכת שלדה אלא תקלות מיכניוץ - אפשר להביא את הרכב למצב נסיעה מושלם. זה רק עניין של השקעה. ולא חשבתי שבטרייד של היבואן יעשו קומבינות כדי לחסוך כסף בתיקונים במוסך מורשה).

אחד הדברים שהכי מציקים לי כעת זה הרעש של המנוע. בלחיצה על הגז המנוע מייצר שריקת באס מעצבנת. אם זה קשור, ביישור קו החליפו את הטורבו למשופץ. זה רעש נורמאלי ברכב הזה?

למה לא האמנת שיעשו לך קומבינות? כל מה שכתבתי כאן עליהם לא הספיק לך? הם כל כך מזלזלים בלקוחות, שהם אפילו לא טרחו להגיב לתלונה שהגשתי נגדם במועצה לצרכנות.

הקטע המבאס הוא שאני לא מצליח למכור את שלי כי ההתנהלות שלך מייצגת נאמנה את קהל הלקוחות - רצים כמו זבובים לסוכנויות שמלאות במכוניות שאף אחד לא יודע באמת מה מצבן ובאנשי מכירות חסרי מצפון שרואים מול העיניים רק את ה- 200 שקל בונוס שיקבלו אם יסגרו עסקה.

ובעניין הטורבו - זה ברור שהשיפוץ-לכאורה נעשה ביד קפוצה. הם לא היו משקיעים 8000+ שקלים שזה המחיר האמיתי לטורבו משומש במצב טוב (כולל עבודה). תבדוק טוב באותיות הקטנות ותגלה שבמקרה הטוב הטורבו קיבל 3 חודשי אחריות. מציע לך למצות בזמן הקרוב את הנושא ולקחת למכון רציני לקבלת חוות דעת. אף אחד לא יכול להגיד לך מרחוק האם צליל מסוים הוא נורמלי. באמת חשבת לפתור את זה בפורום?

פורסם (נערך)

מה התקציב שלך? אני בטוח שיש הרבה תחלופות מצוינות מהאוטו הזה, ובפורום הזה ישמחו למצוא לך משהו מעניין. אני מכיר מישהו שעכשיו הלך לו הטורבו ברכב הזה והציעו לו לסדר את זה ב6,000 ש"ח משומש בלי כל אחריות, או 10,000 ש"ח חדש עם אחריות ל3 חודשים (!!!). מכאן תבין שאפילו החברה לא מאמינה בטורבו של הדגם הזה...

עריכה : רק עכשיו קראתי שכבר קנית את הרכב,

תטפל בו בזמן ואני מקווה שלא יהיו לך בעיות.. תתחדש :-D

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...