Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר מתאים ל-C3 picasso eHDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כמו בכותרת, אני מחפש לדעת איזה מצבר מתאים לרכב שלי. השבוע ימלאו 3 לרכב ואני שוקל לבצע החלפה יזומה של המצבר כדי להמנע מטלפון מאישתי שהרכב לא מניע לה שהיא צריכה לקחת את הילדים למסגרות.

במוסך מרכזי מדברים אך ורק על מצבר AGM של ורטה 70AH.

עלות אחרי הנחה ומע"מ זה 922 שקל.

חייגתי לאיציק מצברים, שם נאמר לי שאין צורך ב-AGM והוא ממליץ מצבר רגיל 70AH של ורטה. לטענתו לא יהיה הבדל.

עלות 550 כולל הכל.

השוני ברכב הזה במערכת ה-stop&start הוא שהרכב לא משתמש בסטרטר כדי להניע את הרכב לאחר עצירה. יש קבל שמתפרק ומניע דרך רצועת הנעה והאלטרנטור את הרכב.

אשמח לתגובות,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

רשום כאן את מספר השלדה של הרכב, אבדוק לך עם איזה מצבר מקורי הרכב שלך הגיע- כך תידע בוודאות מה בדיוק אתה צריך.

פורסם

bt557799

תצרף לי גם תמונה של הסרוויס בוקס בבקשה.

אלעד

פורסם

רשום את המספר המלא, את הקיצורים אני עדיין לא מכיר :lol:

פורסם

כאשר מקישים 8 ספרות אחרונות, מגיעים לרכב. אין לי את המספר המלא כרגע זמין.

אלעד

פורסם (נערך)

בזכותך למדתי עוד משהו, המספר עובד גם ככה :roll:

לדעתי שים וארטה agm, זה גם מה שרשום בשרטוט. מצבר רגיל של וארטה מגיע עם זרם התנעה נמוך בהרבה.

מה שכן- הייתי מנסה להשיג את המצבר המדובר שלא דרך היבואן, צירפתי לך לינק שיהיה לך מק"ט של וארטה.

המצבר המתאים הוא הראשון.

בדוק עם איציק אם הוא יכול להביא לך אחד כזה, אני מאמין שיהיה יותר זול מלובינסקי.

http://www.varta-automotive.com/en-gb/search-batteries?ids=570901076D852,570500065D842,5634000613162,5604080543132,5564000483122&application=pc&year=2013&manufacturerNo=21&modellineNo=7578&modeltype=33783

ללא שם.jpg

עריכה אחרונה על ידי botzek1
פורסם

איציק נתן מחיר של 970 כולל מע"מ.

נחליף במורשה.

אלעד

• תוכן חדש...