Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטרף להמלצה על האוקטביה, בתקציב הזה אפשר לקנות 1.2 או 1.4 בדגמים המאובזרים.

רכב יציב, מרוסן ונעים מאוד לנסיעה גם כנהג גם כנוסע.

הג'טה דומה אבל תא הנוסעים שלה פחות איכותי והבידוד שלה נחות משל האוקטביה, בנוסף אמור להגיע דגם מתוח פנים בקרוב.

הגולף גם מתאימה ואם האצ'בק בא בחשבון אז שווה לבדוק גם את סיאט לאון שמגיעה מאובזרת יותר וזולה מהגולף.

לגבי הפיג'ו. אמנם מדובר ב-1.2 ליטר אבל הוא מוגדש טורבו ולכן מציע ביצועים מקובלים ואף זרירים בקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות.

אופל אסטרה שהוצעה כאן גם אפשרות טובה ונמכרה במחירים מעולים במבצע ביום הבחירות.

אפשרות אחרונה היא קיה סיד, מציעה כיול מתלים ובידוד רעשים שמאוד דומה למה שמקבלים בגולף/לאון אבל הסמל של קיה עממי יותר והבנתי שזה משחק תפקיד מבחינתך.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, כל רכב משפחתי מודרני יהיה יותר נוח מפולו 2008.

שנית, פיג׳ו 308 היא אכן אופציה מצויינת ונוחה.

שלישית, אם את באמת רוצה לנצל את התקציב (אבל עדיין רוצה להישאר בגבולות הסביר ולא לקנות s class - טוב שלא הציעו לקנות מייבאך בייבוא אישי) - הכי הייתי ממליץ על טויוטה קאמרי או ניסאן אלטימה.

שתיהן מאוד נוחות ומכויילות בסגנון אמריקאי רך, אבל לא מדי - ולטעמי האישי (ולטעם רבים) הן מכוניות נוחות ברמה שקשה למצוא גם בקטגוריות גבוהות הרבה יותר.

את הקאמרי ניתן להשיג כחדשה ב-175 מאלבר. ביד 2 תמצאי בטוח מכוניות חדשות יחסית שייכנסו לתקציב בלי למתוח. תקבלי כבונוס גם מכונית חסכונית מאוד - היברידית. והיא גם מרווחת מאוד, אמינה - ולא מדי מנקרת עיניים.

מחירון האלטימה כחדשה הוא בערך 175, אבל אני יודע שניתן היה להשיג אותה במחירים נמוכים בהרבה.

עוד אופציה דומה, וחסכונית אפילו יותר, ומנקרת עיניים פחות - טויוטה פריוס. נוחה ומרווחת. ב-144 מאלבר.

פורסם

טוב אז גם אני קיבלתי התראה על זה שלא הסברתי למה אני חושב שהונדה סיוויק תהיה מושלמת לפותחת השרשור.

אז הנה חוות הדעת שלי..

קודם כל, מאחר ופותחת השרשור נוסעת כרגע על פולו שנת 2008 ומחפשת רכב משפחתי מתקדם יותר עם אחיזת כביש טובה יותר ובמחיר סביר אז חשבתי להציע לה את הרכב הנ"ל..

מנסיון שלי זה רכב משפחתי מצוין עם אחיזת כביש טובה מאוד ונח מאוד לנסיעה.

מה גם שהמחיר שלו לא מגיע לסכומים של הרכבים שאנשים מציעים פה כדוגמת bmw, מרצדס, פורשה, בוגאטי ווירון, מאייבך, רולס רויס וכיו"ב..

גם מבחינת צריכת דלק ההונדה צורכת כמו רכב משפחתי נורמלי ונותנת ביצועים טובים.

כל זה במחיר של 135 אלף בערך.

מקווה שעזרתי ופירטתי יותר מדוע אני חושב כך.

בהצלחה!

פורסם

לדעתי, סיוויק זה בדיוק ההפך ממה שפותחת השרשור מחפשת - סיוויק מרגישה כל בור קטן על הכביש. אם היא עוברת פסי האטה במהירות מעל 20 קמ"ש, היושבים מאחורה מרגישים כמו על רכבת הרים בסופרלנד. אם פס האטה גבוה מהרגיל, התחתית של סיוויק ( עמוסה עם 5 נוסעים ) יכולה לגרד את הבמפר .

רכב משפחתי שיכול להתאים לדרישות זה רנו פלואנס עם מנוע 2000 סמ"ק שחולק מנוע וגיר עם ניסן קשקאי.

פלואנס מסתדר עם זה שפיז'ו 308 קטן מדי וסיטרואן C5 כבר גדול מדי.

את פלואנס 2000 אפשר למצוא בשפע בלוח יד 2 עם נתונים טובים ומחיר נוח מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מציע לעשות נסיעת מבחן על כמה רכבים בקטגוריית המשפחתיות ולא ללכת ישר לכיוון של רכבי מנהלים.

פולו 2008 (דור 4ׂ) רכב קטן יחסית ועם גלגלים קטנים, ורכב משפחתי (ולא קטן יותר) מודרני אמור להיות הרבה יותר נוח.

מהיכרות עם פלואנס לדוגמא, הרכב מאוד נוח גם מאחור, יציב ועולה פחות מ 150K, ואני די בטוח שהוא יספק את פותחת השרשור.

פורסם

האמת היא שפלואנס היא אופציה טובה, וייתכן אפילו שדווקא עדיף ללכת על יד 2 ולא על חדשה, כי נטען שהחדשה סובלת מנצלים קשיחים יותר - דבר שמבטל את היתרון הכי גדול של הדגם.

פורסם
האמת היא שפלואנס היא אופציה טובה, וייתכן אפילו שדווקא עדיף ללכת על יד 2 ולא על חדשה, כי נטען שהחדשה סובלת מנצלים קשיחים יותר - דבר שמבטל את היתרון הכי גדול של הדגם.

כבעלים שלך פלואנס 2000 שנת 2010 אני אגיד לך שזה רכב ממש אבל ממש מעולה למשפחה עם ילדים

כמובן הדגם המאובזר בלבד.

בקרת אקלים, מגבים אוטומטים , אורות אוטומטיים

CRUISE CONTROL

מנוע וגיר של ניסן.

אבל נוחות נסיעה..מעולה

תמיד אבל תמיד הילדים נקרדמים בקלות. רמזורים , פסי האטה ואפילו בלימת חרום....כלום.\לא מרגשיגם את זה. הם נוחרים.

פורסם
תבדקו אולי את האופל אינסיגניה

מצטרף להמלצה! :twisted:

כנ"ל לגבי האסטרה טורבו 2012 ומעלה, והסקודה סופרב שוות בדיקה.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם
תבדקו אולי את האופל אינסיגניה

מצטרף להמלצה! :twisted:

כנ"ל לגבי האסטרה טורבו 2012 ומעלה, והסקודה סופרב שוות בדיקה.

למה אינסיגניה? מה היתרון שלה ע"פ פלואנס למשל עבור פותחת השרשור?

אסטרה סבבה, הבנתי, אבל למה לזרוק אותה לסופרב שתכניס אותה לחוב קשה או תחייב אותה לקחת מודל ישן?

אתם מבצעים איזושהי חשיבה לפני שאתם מדקלמים דגמים של מכוניות שאתם מכירים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני עם נהג מתחיל.

קודם כל, זה -> :twisted: הדבר האחרון שצריך להיות ליד המלצה לרכב שהדרישה (פחות או יותר היחידה) ממנו היא בידוד מהסביבה (נוחות, רעשים).

דבר שני, הונדה סיוויק, אופל אסטרה, קיה סיד או סול, פיג'ו 308, סיאט לאון (WTF??), גולף, טולדו (WTF?? כפול שתיים) לא מתאימות לפות"ש. נהגתם על המכוניות האלה (או מכוניות אחרות כדי לקבל איזשהו בסיס להשוואה) לפני שאתם קופצים להמלצות לא רלוונטיות בשיט? לעניין ה-S קלאס, סדרה 7 ושאר החברות הגרמניות אני אפילו לא הולך להיכנס. מה נסגר? התאבדות כלכלית זה במודה עכשיו?

הפלואנס היא אופציה טובה, גם הסיטרואן C5. עם זאת, הסיטרואן קצת גדולה יותר (אולי גדולה מדי אפילו כפי שציינת). האלטימה והקאמרי גם לא רעות, אבל הקאמרי עוד יותר גדולה מה-C5 והאלטימה - שמקבילה בגודל ל-C5 - מיושנת (ודיי מעפנה למען האמת).

כמו שאמר mogo, בתכל'ס - כל רכב משפחתי מודרני יהיה נוח יותר (חוץ ממשהו ספורטיבי) ומעודן יותר מהרכב שלכם, אבל יש כאלה שנוחות יותר ונוחות פחות. השאלה היא איפה "עובר הקו" שלכם.

שאלה נוספת שצריך לשאול - האם הגודל של הפולו מספיק לכם? כי אם כן, באמת שאין סיבה להוציא את כל הסכום על מכונית. אפשר לגשת לסוכניות ולעשות נסיעות מבחן על פיג'ו 208 ורנו קליאו שהן בין המכוניות הנוחות ביותר בקטגוריה. או שאפשר להמתין עוד בערך חודש להגעתן של סקודה פאביה ואופל קורסה החדשות ולזרוק גם אותן לתוך ההתלבטות.

נכון לעכשיו, הייתי מתרכז בפלואנס וב-C5. אם אחרי מחקר ונסיעות מבחן הן לא יתאימו, נחשוב על דגמים אחרים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה לכולם, נתתם לי הרבה מאוד חומר לבדיקה!

לשאלותיכם, הפולו כבר מעט קטנה לנו בתור משפחה עם ילד מקדימה ועגלה בבגז'. כרגע צריכים רכב בינוני, בטח לא כזה שאתם קוראים לו "רכב גדול"..

אנחנו מודעים לקפיצה במחיר ובגודל ובכל זה והכל בסדר עם זה, כי אנחנו רוצים יותר ממה שיש לנו היום. גם ככל הנראה נלך על יד שניה, שנה- שנתיים על הכביש.

אל תהרגו אותי, אבל אני מיושנת, יש לי העדפה לדגם יפני או גרמני בעיקר

פורסם

אין בעיה עם "מיושנות" :) הבעיה היא שככל הנראה מכונית גרמנית או יפנית יהיו קשיחות יותר וקצת פחות נוחות ממקבילה צרפתית.

אגב הרנו פלואנס שהוצעה כאן מגיעה עם מנוע, גיר ועוד מכלולים של ניסאן, שהיא חברה יפנית. יפנית מאוד אפילו, יפנית כמעט כמו טויוטה.

סיטרואן c5 קצת פחות יפנית :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הייתי מתמקד בגולף, פוקוס ו-308, כמתמודדות הטובות ביותר על כתר המכונית הקומפקטית המתאימה ביותר לדרישות שבכותרת. אם לא אכפת לכם להסתובב עם סרח עודף, הפלואנס היא אחת האופציות הטובות ביותר בתקציב - מאד נוחה ומבודדת.

:idea:
פורסם

אבל היא אמרה שהיא רוצה יפני או גרמני. אז למה אתה מציע פיז׳ו ופלואנס?

מלבד זאת, פלואנס הוא רכב גדול - גם אם לא במידותיו הפנימיות, בוודאי במידותיו החיצוניות - ואולי פות״ש מעדיפה רכב קטן יותר.

לשאלת ״נהג מתחיל״, אכן נהגתי על ה-308. אחד הרכבים הנוחים בקטגוריה לדעתי, ובטח שיספק את פות״ש - אבל היא לא רוצה צרפתי.

שורה תחתונה, אם הדרישות הן יפני/גרמני ונוח - אז בפחות מהתקציב אפשר לקנות קורולה/פריוס. הפריוס יותר נוחה ויותר שקטה.

אם רוצים קצת יותר ומוכנים להתפשר על גודל - אז קאמרי יד 2 (בערך משנתונים 2012-13) יכולה להיכנס לתקציב, ותקבלי הכל מהכל. גם נוחות נדירה, גם אבזור מפנק, גם מרווח פנים, גם חסכוניות - וגם אמינות יפנית למהדרין.

היא נראית לי הבחירה הנכונה ביותר עבורך.

• תוכן חדש...