Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

רכשתי לא מזמן זוג קומפוננט של morel maximo 6.5 לסיוויק,

האיכות זוועתית, פשוט שומעים לא נקי, אחרי הרבה כיוונים, חזרה למתקין, איטום המסגרת של הרמקול, החלפת קרוסים (שחשבנו שאולי הגיעו משובשים) התחלתי לוותר.

הציעו לי להוסיף מגבר וסאב ושזה ישפר פלאים את החוויה. מה דעתכם?

חשוב לדעת שאני לא נוהג לשמוע מוסיקה בווליום גבוה מאוד, ושומע מוסיקה רגועה בעיקר, גאז' ורוק. חשוב לי מאוד הצליל הנקי ופחות שהשכנים יתעוררו מהרעש.

מוכן להשקיע עד 1,500 ש"ח בנוסף אבל בתנאי שזה יהיה שווה את המחיר.

תודה.

פורסם

יש לי את הסט הזה ברכב. אני מאוד מבסוט ממנו (ביחס למחיר ששילמתי עליו). יש לציין שאצלי הוא מחובר ליחידת ראש דיי איכותית של פיונר דרך מגבר. בנוסף גם יש לי סאב. לפני שאתה רץ להחליף את הקומפוננט הייתי מציע לך להתקין מגבר איכותי אולי גם להוסיף סאב וופר אם אתה רוצה להנות מתדרים נמוכים והשלמת הסאונד.

פורסם

התקנתי את מורל טמפו ultra החדש לחברה שלי ברכב,ביחד עם מגבר ניפון קלאס D 5 ערוצים,שומעים פגז!

לפני שהתקנתי את המגבר הסט היה מחובר לHU,שמעו על הפנים.

מגבר יהווה שיפור משמעותי לסט,בנוסף תוכל לחבר גם סאב שיתן לך נפח לסאונד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי HU של חברת TARGET.

לא שיא האיכות, אבל אני גם לא חושב שזו הסיבה לאיכות הכ"כ ירודה.

קראתי פה הרבה על זה שהmaximo לא כ"כ מתאים להגברה (לעומת הטמפו למשל), השאלה היא האם זה לא יהיה בזבוז כסף? כמה תמורה באמת תהיה להוספה הזו? ואם כבר הלכתי על זה, איזה מגבר וסאב מומלצים?

פורסם

אני יסכם ברשותכם.

שלב ראשון החלפת HU יש שלל דגמים (1 דין) במחירים דיי נוחים תלוי מה הדרישות בגדול של פיונר בין 300-600 ש"ח סוגר לך את הפינה.

שלב שני הגברה , מגבר מבית טוב חדש או יד שנייה זה בחירה שלך.

השינוי יהיה שמיים וארץ.

מפה זה כבר החלטה שלך.

2017 Type R

פורסם
אני יסכם ברשותכם.

שלב ראשון החלפת HU יש שלל דגמים (1 דין) במחירים דיי נוחים תלוי מה הדרישות בגדול של פיונר בין 300-600 ש"ח סוגר לך את הפינה.

שלב שני הגברה , מגבר מבית טוב חדש או יד שנייה זה בחירה שלך.

השינוי יהיה שמיים וארץ.

מפה זה כבר החלטה שלך.

*אסכם

ואשמח אם לא תסכם לי את הדיון ותיתן לעוד אנשים להגיב בבקשה.

הדאבל דין של TARGET הוא אמנם לא פיוניר, אבל מדובר בדגם החדש ביותר, שמעתי אותו מורכב ברכבים אחרים, ובאמת שהוא יודע להוציא צלילים מעולים.

לכן ללכת ולצעוק "פיונר!" נראה לי כמו פיתרון לא רציני, במיוחד כשהפאנל בהונדה הוסב לטובת הדאבל דין הזה.

"מגבר מבית טוב" לא נותן לי כ"כ מענה לשאלה.

תודה על הנסיון לעזור, אשמח לשמוע את דעתם של אנשים אחרים.

פורסם

יש שלל מגברים איכותיים בפורום המכירה. כמו כן גם סאבים. השאלה היא מה אתה מחפש? מה התקציב? והאם פתוח ליד שניה?.

פורסם
יש שלל מגברים איכותיים בפורום המכירה. כמו כן גם סאבים. השאלה היא מה אתה מחפש? מה התקציב? והאם פתוח ליד שניה?.

כפי שכתבתי בהודעה הראשונה,

התקציב הוא עד 1500.

אני פחות מתלהב מהיד השנייה כי אני רוצה גם אחריות לציוד.

יש סאב ומגבר מומלצים במחירים האלה?

איך בכלל בוחרים את הציוד הזה? על מה צריך להסתכל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התקנתי מורל טמפו 6 ברכב שלי וכנראה שהם חייבים מגבר ויחידת ראש טובה.

חיברתי אותם ליחידת הראש המובנית של הרכב ללא מגבר ולא קיבלתי את השיפור שציפיתי לו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

התקציב כולל התקנה? קח בחשבון שהתקנה בסיסית תעלה באיזור ה 300-500 ש"ח.

לגבי סאב- תיבה פתוחה/סגורה? גודל הסאב? תיבה מקורית?

לגבי מגבר- 4 ערוצים זה מה שיתאים, לפי דעתי לא צריך יותר.

• תוכן חדש...