Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי(גולף 2001 2.0) אחרי שיפוץ ראש מנוע, טיימינג וטיפול גדול-הכל נעשה לפני שבועיים ואכן רואים שיפור באיכות הנסיעה ובזמן שהאוטו עומד. כמו כן הרכב לא היה מתחמם ואחרי שיפוץ הראש הרכב מתחמם במידה הרצויה כך שמבחינה זו אני מרוצה מאוד.

הבעיה(שהיתה גם לפני) -ההנעה שלו לעיתים רחוקות מהירה וברוב הזמן צריך הרבה סטרטר כדי להניע, כמו כן במקרים שבהם נדרש הרבה סטרטר ברגע שמניע יוצא עשן סמיך מהאגזוז שתוך 20 שניות נעלם.

שאלתי את הבחור במוסך שטיפל ברכב והוא אומר שזה קשור לחיישן חמצן..האם באמת יכול להיות קשר? מה הסיבות הנוספות שיכולות להיות? חשוב לציין שתמיד הוא מניע רק אני לא רוצה "לעייף" את הסטרטר ומעדיף שיניע מהר כמו שצריך...

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא קשור לחיישן החמצן כי הוא לא פעיל בזמן ההנעה ובשניות הראשונות שאחרי פעולת המנוע .

חיישן החמצן מתחיל לעבוד רק אחרי שפעולת המנוע מתייצבת וכשהוא עצמו מגיע לטמפרטורת העבודה שלו .

לי זה נראה כמו תקלה בחיישן טמפרטורת מנוע .

לדוגמא חיישן שמדווח למחשב טמפ נמוכה יותר מהטמפ האמיתית בזמן ההנעה יגרום להעשרה רבה

וכפי שאנו יודעים מתחת ליחס דלק אויר של 1-8 בערך התערובת לא תידלק והמנוע לא יניע .

חיישן שמדווח למחשב טמפ גבוה יותר בזמן ההנעה יגרום לתערובת עניה מידיי ביחס לטמפ המנוע

וגם כאן המנוע לא יניע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

השעון של החום מנוע מראה חום תקין (לפי זה שבדיוק כשמראה קצת מעל 90 מעלות המאווררים נדלקים לקרר את המנוע) כמו כן, אין תזוזות מוזרות של המחוג בשעון של החום מנוע, האם יש עוד סיבה שיכולה לעלות על דעתך שיכולה לגרום לתופעה שציינתי? אני שוב מציין הרכב כן מניע רק שלוקח לו זמן, כמה שניות של סטרטר 3-4 שניות שצריך לסובב סטרטר.

תודה.

• תוכן חדש...