Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ3 חודשים לקחתי את הרכב לטיפול תקופתי במוסך במסגרתו הוחלף שמן,פילטר שמן ועוד כמה דברים קטנים.לפני כשבועיים הופיעה לי נורת לחץ שמן נמוך.הלכתי היום למוסך ונאמר לי שהיה בורג פתוח מעט ודרכו נזל השמן.לכן סגרו את הבורג החליפו פילטר ושמו שמן חדש.האם עליי לשלם עבור טיפול זה?בעקרון תקופת האחריות עברה כבר (שבוע מתום האחריות) אך כפי שזה נראה לי לפחות אשמת התקלה היא על המוסך שלא דאג לסגירת הבורג טוב.האם אני צודק?

פורסם (נערך)

חיכית שבועיים כשנורת לחץ שמן דולקת עד שהגעת למוסך?

 

אם הדליפה הייתה דרך פקק הריקון של השמן - רשלנות המוסך.

אם הדליפה ממקום אחר, מאין?

באיזה רכב מדובר, מה גילו, מה הקילומטרז'?

 

מדוע החליפו פילטר - האם ייתכן שהפילטר הקודם היה לא תקני?

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

חיכיתי שבוע וחצי-שבועיים שבהם האוטו לא נסע בכלל עד שהגעתי למוסך.כבר הלכתי למוסך אספתי את הרכב ושילמתי אך אני עדיין לא שלם עם ההחלטה,מרגיש כאילה יצאתי פראייר.הוא אמר שהיה בורג שלא היה נעול או משהו כזה ואני די בטוח שלא סגרו טוב את ריקון השמן.

פורסם

חלב שנשפך...

אם אתה חושב שהמוסך לא אמין - אל תחזור למוסך הזה. מהפרטים שמסרת ומכיוון שחסר לך מידע מהותי על מקור הדליפה, קשה לדעת אם התחושה מוצדקת.

×
×
  • תוכן חדש...