Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתונה במסעדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מעוניינים להתחתן באופן מצומצם במסעדה.

מס' האורחים: 80-100

כשר, חלבי/דגים+ אפשרות לאוכל צמחוני

באזור :המרכז או השרון, אך גם בירושלים יהיה נחמד, אם הנוף נפלא.

נשמח להצעות ו/או המלצות

תודה ושבוע נפלא

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עזרא ובניו.

למרות שגם הלו תימן בפז קוקה-קולה נותן פייט לא רע ברמת הזוהמה, מה גם שתוכלו לחסוך רב כי בטוח יהיה שם אחד שיתכבד לעשות את המצווה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, הוא ביקש חלבי. כדאי לברר מה עלה בגורלה של המסעדה בגן הבוטני. אכלתי שם לפני כמה שנים טובות באירוע והיה נחמד. בכל מקרה, הייתי ממליץ לכם לשבת שם כזוג בארוחה פרטית ולהתרשם בעצמכם.

פורסם

שיט. פספתי את זה. חבל.

קפית בגן הבוטני עדיין קיימת ואכן מומלצת מאוד (וגם אין בעיית חנייה, מצרך נדיר בירושלים).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קפה ורדה בסביון, שייך לחבר יקר, אני התחתנתי שם, ואפילו סבא שלי שהמושג הנאה נשכח ממנו לפני שנים נהנה מהאוכל והיחס.

054-2223569 ירון.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

זוג חברים התחתן במסעדה קטנה ונחמדה בשורש, אני זוכר בעיקר את הנןף שנשקף משם שהיה מטורף!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

פיצ'ונקה (צמוד לנס הרים).

סקיצה, משב רינתיה, חלבי/ בשרי טעים טילים.

מלון השרון הרצליה, לחלופין אחת המסעדות בחוף.

שישי צהריים מלווה ביאכטות מפליגות, ממליץ רק לבדוק אם המקום ערוך להוציא מספר מנות גדול במקביל מסעדות לא מוציאות סרביס של 70-80 מנות).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ארטיק ביץ בחוף הצפוני של נתניה. במה עם מיקום מדהים לחופה. עדיף להזמין קייטרר. מיקום פשוט מדהים. רק במזג אוויר נעים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...