Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכוונה שם את זה כאן ולא בפורום המשפטי.

אתמול הינו בטיול רגוע במדבר, ומצאנו את עצמנו מנפחים אוויר חזרה ללחצי כביש בתחנת הדלק של עין חצבה.

ביציאה צפונה מתחנת הדלק של עין חצבה מתחבא שוטר מאחורי עמוד תאורה מרוחק משהו, ודופק דוחות לאנשים שלא עצרו בעצור ביציאה מהתחנה.

עצרו את אחד החברים שלי על אי עצירה בעצור.

הבחור פדנט, נהג זהיר, וכמובן עם מצלמת דשבורד.

מתחיל ויכוח עם השוטר במהלכו הוא מראה לשוטר את הוידאו שבו רואים שהוא עוצר עצירה מלאה, והשוטר עונה לו שהוא לא עצר עם ארבעה גלגלים, ושהוא מוזמן להביא את הוידאו לבית המשפט.

הבחור לא פראייר. הולך למקום בו עומד השוטר, ומצלם עם הסלולרי, ופתאום קולט שמהמקום בו השוטר עומד אין לו בכלל שדה ראיה לקו העצירה.

הוא מעמת את השוטר עם הממצאים, והשוטר עונה לו שכל יום הוא מחלק שם עשרות דוחות, ואין עם נקודת העמידה שלו בעיה.

אומר לו החבר שאם זה המצב, באמת נלך לבית המשפט, והוא מתכנן לבקש פסילה של כל הדוחות שהשוטר הזה נתן במיקום הזה, אבל חבל על הכסף של משלם המיסים בניהול משפט שברור שהוא יפסיד מראש.

בשורה התחתונה - הוא שוחרר ללא דו"ח.

אני לא יודע אם מישהו כאן קיבל דו"ח על אי עצירה במקום האמור, אבל אם כן, כדאי שתבחנו היטב את העניין, ואם אתם מגיעים לשם, ביציאה הצפונית מתחנת הדלק של עין חצבה, תעצרו עצירה מלאה. השוטר שעומד שם עושה את היומית בקלות. אל תעזרו לו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה שבאמת יהיה צדק ובאמת להזהיר אנשים, תבקש ממנו לעלות את הסרטון. גם בטלוויזיה סביר להניח שיופיע ואז כולם יחשפו למעשיו של השוטר הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גועל נפש של זלזול במקצוע. גם משקר לאזרח בפנים, גם מזלזל באזרח וגם מתרברב שהוא נותן שם דו"חות על ימין ועל שמאל, כאילו זו מהות התפקיד של שוטר. איך החבר שלך יצא מזה? הוציא לו שוקולד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך בדיוק אפשר לעצור "לא עם ארבעה גלגלים" ?

משטרת ישראל ממציאה מחדש את חוקי הפיזיקה...

וברצינות, גם אם הנהג לא עצר עצירה "מוחלטת" (?!) - ואני לא אחד שמקל ראש בציות לתמרור עצור - אבל כן האט למהירות כמעט אפסית, בדק והשתלב בזהירות, זה בעיני על משקל דומה לאכיפת מהירות בכביש 6...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אולי השוטר חשב שזו כמו בג'ימקאנה - שני גלגלים לפני ושניים אחרי הקו. הזוי ומעצבן. אני גם חושב שתעשו טוב אם תפרסמו את הסרטון ואת הסיפור בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

החבר בחור רהוט, ויודע להיות משכנע גם עם חיוך. לא יתפרסם סרטון כי פשוט דקה אחרי שהוא יצא משם בלי דו"ח, זה לא מעניין אותו יותר.

העניין שלי הוא שאם מישהו שקורא את זה כאן ואומר לעצמו "שיט, לפני חודש חטפתי שם דו"ח זהה" - שיקבל מידע נוסף על זוית הראיה של השוטר.

...וההתנהלות של השוטר הזה היא באמת בושה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ראשית, אני חושב שטוב מאוד שעושים שם מארבים בצורה קבועה. לפני כחמישה חודשים היתה שם תאונה קטלנית עקב אי ציות לתמרור העצור שמוצב שם.

מבחינת התנהלות השוטר, בהנחה שממקום העמידה שלו באמת לא רואים את קו העצירה, צריך לפנות למקדיו ולדאוג שהדבר לא יקרה לעולם.

חבל שהשוטרים עדין לא הפנימו שהם מצולמים 24/7 ושהם צריכים להוות דוגמא ולהתנהג בצורה חסרת רבב.

פורסם

אייל, חבל מאד ששוטרים צריכים לפחד ממצלמות כדי להתנהג כשורה, כמו במנשר שהוציא לפני כמה שנים פיקוד המשטרה ובו הנחיה לשוטרים לנהוג כשורה כי אחרת זה יוצר בעיה יחצ"נית למשטרה.

מה עם העניין המקצועי? מה עם העניין האתי?

תרבות השוקולד במיטבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה טוב מאוד שהשוטרים מצולמים ושיבינו שהם לא יכולים לשקר, שהם לא יכולים להשתמש באלימות ועוד כל מיני שטויות ששוטרים אוהבים לעשות.

יש עכשיו פיילוט של הכנסת מצלמות לניידות וציוד כל שוטר במצלמה אישית שתוצמד למדים ואני מברך על זה ומקווה שהדבר יכנס בסופו של דבר ויחלחל לכל הדרגים.

לצערי, לא כל השוטרים מתנהגים כמצופה מהם וכאלה המערכת צריכה להקיא מתוכה.

פורסם

זה חוכמת השוטרים שנשגבת מהדיוטות העם כמונו. שוטרים שכותבים עצריה עם כל ארבעת הגלגלים, הם גם כאלה שכותבים שברמזור היה אור אדום מלא, כאילו שיש גם אדום חלקי או וורדרד.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

לשוטר יד כניראה עיניים של פורים :)

אסור לוותר לשוטר כזה - וכן לגרוםפ לפסילת כל הדוחות שהשוטר הזה נתן בעבר ואז אולי הרמה שלהם תשתפר

קובי

:-)

פורסם

התמרור "עצור" הזה ידוע לשמצה כבר. יוצא לי לנסוע הרבה בכביש הערבה, ותמיד אני עוצר בחצבה, כדי לאכול.

ביציאה אני מקפיד לעצור לפני התמרור הזה די הרבה זמן כדי שלא יהיו להם ספקות בעניין.

חמור מזה, בהמשך הכביש לכיוו צפון, כ-1.5 ק"ם משם, קיימת יישורת ארוכה עם שני דיונות "תאומות" קטנות באמצע. בינהם יש שטח אספלט שבו כמעט תמיד עומדת ניידת עם ממל"ז שיורה לשני הכיוונים. בשום פנים לא ניתן לראות אותה, אלה אך ורק כשמתקרבים ל"דיונות" הללו שזה כבר מאוחר.

אנא היזהרו!

פורסם
לצערי, לא כל השוטרים מתנהגים כמצופה מהם וכאלה המערכת צריכה להקיא מתוכה.

זה האנדרסטייטמנט של המאה עד עכשיו. אם יש ארגון (לצד המוסד לביטוח הלאומי) שדורש פירוק והרכבה מחדש, מהמפכ"ל עד אחרון השח"מים, זו משטרת ישראל. לא עובר שבוע בלי פרשה, ואני לא מדבר כבר על כך שתלונות נסגרות עוד לפני שהאזרח יצא מהתחנה כי לאף אחד אין ז.. לחקור אותן. אלימות השוטרים כלפי האזרחים מקוממת, וכך גם השימוש לרעה בכוח, בסמכות וגם סתם הטרדות שלא לצורך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...