Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע שעבר הודיעה לי הוועד בית שיש לנו נזילה מהצינור מים הראש שמחבר את השעון והדירה (הבניין משנת 1962 פלא שהצינור שרד עד היום), דיברתי עם בעל הדירה והוא הפעיל ביטול צנרת, הגיעו 2 אינסטלטורים ואחרי דיון, ויכוח ומיקוח סגרו מחיר להחלפת כל המקטע מהשעון ועד לתוך הדירה לצינור חדיש מפלסטיק (3/4").

2 דברים,

1. תוך כדי עבודה הבנתי שהם הולכים לחבר צינור 3/4 לצינור 1", משמע הולכת להיות ירידת לחץ בדירה, הרגיעו אותי בצעקות "זה תקן, זה תקן, הכל היום בונים ככה", לא השתכנעתי, לקחו אותי לשעון, הכניסה והיציאה מהשעון זה פחות מ 3/4", קצת נרגעתי ואכן בסופו של יום אין ירידת לחץ לעומת מקודם.

מה זה הברדק הזה? לשעון נכנס פחות מ 3/4 והצינור הראשי הוא 1"? מה אני מפספס פה?

2. בבוקר פגש אותי השכן והעיר את עיניי שההארכה לא מחוברת, לפני התיקון היה צינור מתכתי ואליו הייתה מחוברת ההארכה ועכשיו יש פלסטיק ואין לאן לחבר את ההארכה.

בדקתי עם מכשיר קטן (שהומלץ כאן בפורום) מספר שקעים בבית והוא מראה שיש הארכה.

מצורפת תמונה, עד כמה זה קריטי? מה עושים?

השעון שלנו שני מלמעלה.

uploadfromtaptalk1424599234924.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עובר בצינור השחור שליד השעון האחרון למטה שמוסתר ע"י הסנן של השעון שמעליו? זה לא כבל ההארקה בתוכו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כן ואם תגדיל את התמונה תראה מצד שמאל לפילטר העליון את הכבל הארכה שהאינסטלטור ניתק, ומימין למטה מהפילטר העליון את החבק שישב על הצינור שלי ועכשיו ההארכה של השכנים לא מחוברת לשום מקום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני רואה שהוא ניתק, אבל הצינורות מתכת עצמם משמשים כהארקה.

עריכה: כנראה כל ההארקות מחוברות לאותו כבל, שמתחבר לאחד מצינורות המתכת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

החנוכיה סוגרת מעגל בכל מקרה, אז זה לא משנה אם הוא ניתק אותי ואת השעון מעלי?

ההארכות של כל הדירות משותפות בכבל אחד שיורד לשעוני מים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יורד רק כבל ירוק-צהוב אחד מכיוון הדירות כנראה שכן- כולם מחוברים אליו. בגלל זה כשבדקת ראית שיש הארקה. אם זה תקני אין לי מושג.

פורסם

בלי קשר להארקה, אבל כנראה שזה קשור להחלפת הצינור, הדוד התחיל לדלוף, נראה כאילו הוא נוזל בכל חור אפשרי.

uploadfromtaptalk1425200474758.jpg

• תוכן חדש...