Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי מאזדה 3 ספיריט 2008,

ואני רוצה להרכיב מערכת,

שאלה ראשונה : האם עדיף את המערכת המקורית של מאזדה (מולטימדיה) או לדוגמא פיוניר 8550BT?

שאלה שנייה : איך הסט-אפ הזה?

• HU - התשובה מהשאלה הראשונה
  • מגבר - JBL GTO 1004 (או שכבר יש תחליף ראוי?)
  • קומפוננט קדמי - Focal, איזה דגם מומלץ ? (ושאלה נוספת איזה גודל אני צריך ?)
  • סאב - Hertz ES300

איך הסט-אפ הזה?

אני מחפש גם איכות וגם ווליום, ידוע שאי-אפשר לקבל את שתיהם אבל כמה שיותר.

תודה רבה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

- מכשיר ר"ד אפטרמרקט מבית טוב יהיה כמעט תמיד עדיף.

- המגבר המדובר הוא ישן וספק אם תמצא אותו כחדש, גם בחנויות שלכאורה מציגות אותו ברשת.

- מה התקציב לקומפוננט? האם שמעת בעבר רמקולים של פוקאל או אחרים?

- במאזדות לידיעתי מדובר בגודל 5X7, אבל יש מתאמים פשוטים שניתן להעזר בהם עבור רמקולים 6.5 או להתאים טבעת MDF.

- מה התקציב הכללי? קח בחשבון עלות של מתאם פלסטיקה עבור מסגרת רדיו, מתאמי חיווט אם נדרש וההתקנה עצמה.

פורסם

התקציב +/- הוא 1000 ש"ח לכל רכיב (לא כולל הHU עצמו),

שמעתי קומפוננט כן של פוקאל, נשמע מעולה (מבחינתי).

אשמח לשמוע תחליף למגבר הנ"ל.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אז אם שמעת ואהבת, למה לא לקנות את מה ששמעת?

מתחת לתקציב שלך יש פוקאל 165AS, יותר קרוב לתקציב יש סדרה מעל PS165.

לגבי מגבר, מציע לשקול יד שניה. שם הסיכוי למצוא מגבר עדיף תמורת עלות קרובה לתקציב, טוב יותר.

פורסם

טום מחילה,

אך התבלבלתי עם פוקאל ומורל, מה שאני שמעתי זה מורל Tempo.

לגבי המגבר, אשמח לדגמים מומלצים .

פורסם

הטמפו מוכר לטובה כסט בסיסי טוב.

ושוב, אם שמעת ואהבת, אז אפשר ללכת עליו. הוא נמכר סביב 600 ש"ח.

מעליו יש את הוירטוס (קצת מעל 1000), אך לא יצא לי לשמוע אותו ואם אני זוכר נכון נאמר בעבר שהאופי שלו קצת שונה מהמורלים הטיפוסיים.

מעל זה כבר יש את ההיבריד (סביב 1800), שהוא סט מוצלח שאני אישית מאוד אוהב.

מציע לבדוק גם מה יש לספונסר Arc Audio להציע (גם בתחום המגבר אגב).

אני לא לחלוטין מתמצא בטיב המגברים בימינו, אבל תראה מה נכנס לך בתקציב ועם זה כבר יהיה אפשר לעבוד.

אולי מישהו נוסף יוכל להגיב פה בינתיים.

אגב, לגבי ה-HU, המחיר של הפיוניר 8650 שהוא מעודכן מעט יותר משתנה מדי פעם ויורד מדי פעם לכיוון ה-2900 ש"ח, יתכן והוא מצדיק את הפער מהדור הקודם (8550). בנוסף, בדוק גם לגבי קנווד DDX5025BT שנמכר סביב 2.5K כנראה.

פורסם

לך למקום טוב ואמין אל תתפתה ללכת למקומות המוכרים והגדולים שמחפשים לדחוף לך דברים שלא מתאימים לך!

יש לך קומפוננטים יד 2 את הדוטק (זה שהוירטוס החליף אותו) למרות שאם תמצא הייבריד ב1000 הייתי הולך עליו מאשר על הדוטק למרות שיש הבדל יחסית גדול במחיר.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...