Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק של target דגם 2609

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך?

אם כן איך הוא אולי שמעתם אם הוא אמין, יש בו הרבה תקלות וכו?

איך הטאצ'? נתקע?

בקיצור תנו לי פרטים בבקשה.

תודה

קישור למערכת : http://www.bombuy.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-780

פורסם

בתקציב כזה כבר עדיף לך ללכת על מותג מוכר כמו אלפיין/ קנווד /פיוניר ועוד כמה ולא על הסיני בתחפושת הזה.

מניסיון עם אחד , לעבוד הוא עובד, אבל את המחיר שהם דורשים הוא לא שווה.

תמתין לתשובה של מישהו בעל ידע רחב יותר בנושא.

פורסם
בתקציב כזה כבר עדיף לך ללכת על מותג מוכר כמו אלפיין/ קנווד /פיוניר ועוד כמה ולא על הסיני בתחפושת הזה.

מניסיון עם אחד , לעבוד הוא עובד, אבל את המחיר שהם דורשים הוא לא שווה.

תמתין לתשובה של מישהו בעל ידע רחב יותר בנושא.

שכחתי לומר שזה אמור להתאים לשברולט מאליבו 2005 שזה רדיו דיסק דאבל די אז לא כל רדיו מתאים

פורסם

דאבל דין זו מידה , יש גם סינגל דין ו1.5 דין.

בסה"כ קונים מערכת כזו ומתאם פלסטיק ככה שהוא ישתלב בקונסולה.

או שעוד מישהו יכנס לשרשור וימליץ לך או שתעבור פה על השרשורים ותראה כאלה מומלצים.

פורסם
דאבל דין זו מידה , יש גם סינגל דין ו1.5 דין.

בסה"כ קונים מערכת כזו ומתאם פלסטיק ככה שהוא ישתלב בקונסולה.

או שעוד מישהו יכנס לשרשור וימליץ לך או שתעבור פה על השרשורים ותראה כאלה מומלצים.

אני יודע שזו מידה אבל אני לא רוצה פאנל שישב ויראה חרא רוצה פאנל נורמלי יש לך מומלצים במידה הזאת?

פורסם

מוצרים של קנווד גם אמורים להיות לא רעים למחירם, DDX3035BTM נמכר החל מכ-1300 ש"ח, DDX4025BT החל מכ-1800 ש"ח. הדגם אחריו, ה-5025BT בקצת יותר.

• תוכן חדש...