Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלבן נדוש, האפור ממש יפה. גם האדום בורדו מיוחד מאוד על הלאון.

לגבי מבצעים, הנחה של 20 אלף ש"ח לא נשמע לי כמו תרחיש ראלי בזמן הקרוב. אבל בהחלט בימי מכירות אפשר להוציא מהם חבילות אבזור (כמו הג'אנטים והפנסים) במחירים יותר זולים, או לחלופין הנחה כספית של כמה אלפים בודדים.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלאון אין להם הרבה לאן לרדת, דגמי ה-1.2 וה-1.4 מראש מתומחרים בצורה הגיונית ודיי תחרותית לדעתי, במבצעים כמו שכבר אמרו אנשים קיבלו אבזור נוסף כמו חישוקים ושדרוגים למולטימדיה במחירים סמליים.

הכחול שמישהו כאן קנה לא מזמן ממש הולם אותה, גם השמפניה מאוד לטעמי, גוון חול כזה מאוד עדין.

פורסם

אם אין לך בעיה עם ידני אין מה לחשוב קח את הלאון 1.4TSI ברמת גימור FR (ברירת מחדל שלה - פנסי ה LED וג'אנט 17)

אם מדובר באוט' זה רק ה 1.2TSI (טיפה חלש יותר אבל זה יחסי) ברמת גימור FR (לדעתי הפנסי LED שווים את זה)

ה 1.8 זה להנות מכל העולמות אבל המחיר בהתאם.

פורסם

הבנתי, אז זה קצת מסבך את העסקה, ההפרש יעמוד על 30k מהאיביזה fr 1.2 אם הולכים על תוספות.

תלוי כמה חשוב לפות"ש האבזור החיצוני הזה. (והמרחב בלאון יותר מרווח)

פורסם (נערך)
הבנתי, אז זה קצת מסבך את העסקה, ההפרש יעמוד על 30k מהאיביזה fr 1.2 אם הולכים על תוספות.

תלוי כמה חשוב לפות"ש האבזור החיצוני הזה. (והמרחב בלאון יותר מרווח)

האיביזה כולל עליה לכביש זה 115k FR

הלאון 1.2 אוט' 5d Style 125k

לאון 1.2 אוט Style 5d + led + חישוקים 138k

לאון 1.4 Fr ידנית 3d! עולה 130k ונראה לי שהחישוקים שם הם 18' ולא 17

השכל אומר שה Fr יותר משתלם יותר מאובזר יותר חזק ויותר יפה בגלל ה3 דלתות לעומת 5

והלב דוחף לכיוון האוטו' כי הנסיעות שלי דיי פקוקות בדרכ וזה נראה לי מתסכל משמעותית ידני בפקקים

החלטה מאוד קשה ...

אגב יש לכם תמונה שלה בצבע שמפניה?! לא ראיתי

עריכה אחרונה על ידי mishelk12
פורסם

חבל שהיבואן לא הביא - 1.4 אוט' זה היה פותר הרבה בעיות.

לך עם הלב, אם הידני לא יהיה לך בעייתי בנסיעת מבחן וביום יום שלך (תחשוב על נסיעות לעבודה כל בוקר (פקקים?) אז ההשקעה ללאון הידנית תהיה שווה.

הלאון ב 140 (1.2) זה קצת מתנדנד (בעוד 20 יש את ה 1.8) לא נכנס לך לתקציב אבל מבחינת עלות תמורה תועלת אני חושב שזה בין הלאון 1.2 רגילה לאיביזה fr (תלוי במרווח פנים גם להעדפתך).

תעדכן בסוף ;)

פורסם

רכב ההדגמה של הלאון סטיישן הוא בגוון שמפניה, השתתף פה במבחן בפורום: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1910/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9F-ST-%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F--%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A

וברוב המבחנים שנערכו באתרים אחרים.

פה בתמונות הוא נראה ממש כסוף אבל יש בו גוון שמפניה, אני מאוד אהבתי.

פורסם
חבל שהיבואן לא הביא - 1.4 אוט' זה היה פותר הרבה בעיות.

לך עם הלב, אם הידני לא יהיה לך בעייתי בנסיעת מבחן וביום יום שלך (תחשוב על נסיעות לעבודה כל בוקר (פקקים?) אז ההשקעה ללאון הידנית תהיה שווה.

הלאון ב 140 (1.2) זה קצת מתנדנד (בעוד 20 יש את ה 1.8) לא נכנס לך לתקציב אבל מבחינת עלות תמורה תועלת אני חושב שזה בין הלאון 1.2 רגילה לאיביזה fr (תלוי במרווח פנים גם להעדפתך).

תעדכן בסוף ;)

כנראה שאם לא אסתדר לגבי הלאון אעדיף ללכת על הקליאו החדשה 1.2 בגימור הGt השחור שהוא מפנק וחזק לא פחות ... וקצת פחות שוק מהאיביזה שמפוזרת בכל מטר על מטר ברחובות

פורסם

בכמה הם מתמחרים את הרכב הזה? הוא לא מופיע בשום מקום עדיין.

לדעתי קצת מוזר לוותר על רכב הרבה יותר טוב, מקטגוריה גבוהה יותר תמורת צבע שחור ופנסי לד.

פורסם
בכמה הם מתמחרים את הרכב הזה? הוא לא מופיע בשום מקום עדיין.

לדעתי קצת מוזר לוותר על רכב הרבה יותר טוב, מקטגוריה גבוהה יותר תמורת צבע שחור ופנסי לד.

לוותר על רכב הרבה יותר טוב?! אתה מדבר על האיביזה ?! או על הלאון.... ?! כי הלאון עולה 18 אלף יותר ... ואם זה האיביזה אז הם תחת אותה הקטגוריה אותה הרמה רק שהקליאו טובה יותר

פורסם

אחרי נסיעת מבחן על ה1.4 ידנית לאון באמת שאין לי ולא טענה הכי קטנה נגד רק בעד. הנסיעה הייתה עוצמתית נהנתי מכל רגע ומכל לחיצה בלי להרגיש בכלל אני כבר על 120 הרכב מדהים ביופיו..!!!! והם דורשים העלה על הכביש ב130 ! השאלה אם לא עדיף לקחת יד שניה ב115 רכבים שעל הכביש רק 3 ארבע חודש ... והצבע מטריף אותי קשה לי מאוד לבחור צבע לרכב ... נהגתי על השמפניה היא נראת מעולה אבל חשוב לי שירגיש גם ספורטיבי בצבע ... המוכר אמר שהכי נקנה זה לבן וכסוף ... אני דווקא מאוד מטלבת בין לבן לשחור או. אפור מה יראה הכי צעיר ספורטיבי ויראה ויתאים לדגם הfr הכי הרבה. ?! חוץ מזה אני לגמרי נעול על הרכב

פורסם

בעיניי, הצבע הלבן מאוד מחמיא לרכב. הצבעים הכהים יותר יפים ומיוחדים, אבל בולעים קצת את הקווים\צורה (לא יודעת איך לתאר את זה נכון) של הרכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הלבן הוא הצבע הכי נמכר כי הוא היחיד שעליו לא דורשים תוספת מחיר.

אני חושב שהפרש של 15K (שהם 11% מהמחיר המלא) בין מכונית חדשה למשומשת הוא לטעמי לא שווה, ואני הייתי מעדיף ללכת על החדשה. לך תדע למה אותו אחד מוכר אחרי ארבעה חודשים.

הצבע הכי יפה ללאון הוא זה שנראה לך הכי טוב. אנחנו יהודים חביבי, ובינתיים מאוד מפתיע אותי שכמות הדעות שקיבלת קטנה מכמות האנשים שהגיבו, ולא להפך, כמו שאנחנו אוהבים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...