Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני מס' ימים מערכת השמע ברכב שלי (קורולה 07',GLI) הפסיקה לעבוד, בפשטות לא נדלקת, בדקתי היום אתהפיוזים ונראה שכולם תקינים. אין לי כרגע כיוון נוסף מה יכולה להיות הבעיה, דיברתיעם חבר חשמלאי והוא הציע לפרק מחשב רכב ולבדוק.

רציתי לדעת לפני שאני מכניס את הרכב למוסך לפירוק מחשב רכב. אם מישהונתקל בתופעה או יודע איך ניתן לפתור את הבעיה?

מדובר במערכת המקורית שכוללת מחשב דרך. אני מצרף תמונה.

אשמח לכל עזרה, בתודה מראש, דניאל.

20141102_154418.jpg

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מציע לפנות לגיל-קאר, מתקיני הבית של טויוטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התשובה. תל אביב רחוק לי. אתה מכיר מקום מומלץ באזור באר שבע/אשקלון שיכול לפתור את הבעיה?

פורסם

גיל קאר הם רשת היום עד כמה שאני יודע - תבדוק איתם אם יש להם עוד סניפים באמת ואם כן איפה.

מחיפוש קצר בגוגל יש להם סניף באשדוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי למה אתה רוצה לפרק מחשב רכב ?! :shock:

תפרק את המערכת ותראה מה קורה שם מאחורה יכול להיות שהתנתק חיבור או משהו

יש לך רב מודד?

אתה יודע לבדוק אם מגיע מתח לכבלים ?

פורסם

אני אבדוק את זה, באתר שלהם כתוב שיש סניפים בתל אביב וחיפה.

יוסי אני לא רוצה... זה מה שהחשמלאי רכב הציע. אין לי, אני אתן לחבר שיבדוק לי, מקווה שזה יפתר בעלות סבירה.

פורסם

אתה אומר שהמערכת לא נדלקת - דבר ראשון תבדקו במחברים בצמה שמתחברת אליה ברכב אם יש הזנת מתח בכלל - אם יש הזנת מתח - כל מה שקשור למחשב הרכב זה בעיקר נתונים בסיסיים כנראה.

תבדוק אם יש פיוז על המערכת עצמה.

Pioneer TS-X150

פורסם

תזרוק את החשמלאי הזה לפח ותאמר לו שלא יתקרב לרכב בכלל!

מי שמע על לפרק מחשב רכב בגלל כזה דבר? אין שום קשר בין הדברים

המערכת מקבלת מתח ישירות מהמצבר או דרך חשמל של הסוויץ

אצלך המערכת מקורית ככה שהכי פשוט להוציא ולבדוק מה בדיוק קרה שם

כל דבר שלא במקום כנראה שהוא הבעיה

מקסימום תתארגן על רב מודד ותראה בדיוק אם מגיע לשם חשמל

פורסם (נערך)

לפי הספר רכב אין פיוז במערכת.

תודה רבה לשניכם, אפרק את המערכת ואבדוק.

עריכה אחרונה על ידי daniel204

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע טוב חברים.

באיחור אני מעדכן, מס' ימים לאחר ששאלתי פה, בלי שהתעסקתי עם המערכת יום אחד פשוט הנעתי את הרכב ומאז היא עובדת כרגיל. אני מניח שכנראה אחד המגעים התרופף. אז תודה רבה לכל מי שעזר שמח שהבעיה נפתרה מעצמה;-)

פורסם

אגב, קרה לי בדיוק אותו הדבר עם קורולה 07... אחרי שבועיים של חיפוש מערכת חלופית וכבר רמקולים ועוד, פתאום הנבלה חזרה לעבוד. עובדת כמו שור עד היום. מזל שהרכב עבר לאישתי...

346046.png
  • תוכן חדש...