Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חושב לשדרג את המגבר מJBL GXA604 הבינוני לGM-D9604

http://www.pioneer.com.au/au/products/25/29/182/GM-D9604/page.htm

ואת הJBL לחבר בקרוס לסאב בעתיד. חשובה לי מאוד האיכות.

כרגע החיווט ברכב הוא 8 גייג - יש צורך לשדרג?

הקומפוננט הוא קאפה 60.11CS נראה שהוא 90 RMS על כן אני מאמין שארגיש בשינוי.

אודה לסיוע האם הבחירה נכונה ובמידה ולא אודה להמלצה למוצר אחר לרכישה מחנות בלבד לא יד שניה.

תודה רבה

פורסם

מדובר בסט מאוד נציל ומעבר לכך הסט הנ"ל הוא בהתנגדות 2 אום

מה שאומר שהמגבר יספק עבורו הספק גבוהה יותר.

חבל שאתה לא פתוח ליד שניה יש מציאות גם ברמת "היי אנד" בתקציב הנ"ל

לחדש הייתי מנסה לחפש Rockford Fosgate T400-4

אין בעיה לעבוד עם חיווט 8 גייג מ"בית טוב".

פורסם

קניה של יד שניה יכולה להיות בחירה מעולה למי שהתפסיה אצלו בראש מאפשרת קניה של יד שניה.

אני לא מסוגל לקנות יד שניה מסיבות ידועות

בכל אופן המגבר שהצעת נמכר חדש בפחות מ-1500 ש"ח . יש עוד אופציות לציוד חדש? איך הפיוניר הנ"ל שווה המחיר? קצת פחות מ1500

פורסם

ראיתי גם את הJBL GTO804EZ . המחיר שלו כ-900 ש"ח מול אירופה המחיר מעולה במקרים מסוימים אפילו יותר זול.

הם כדאי ?

פורסם

שיניתי לך את הכותרת הראשית בשביל לשמור על תוכן ענייני יותר - לכל אחד בפני עצמו, השרשור והנושא עליו נפתח הדיון - חשוב. אין צורך לציין התייעצות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי עדיף מרצדס E קלאס יד שניה או אפילו טויוטה קאמרי יד שניה מאשר טויוטה קורולה חדשה - אני מקווה שאתה מבין מה אני מנסה לאמר לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול להיות מאוד שאתה צודק. אני פשוט לא מסוגל לקנות מוצר יד שניה . מעולם לא קניתי.

ונניח שאני מעוניין במרצדס חדשה ? :) :) ומעלה התקציב ל-2500 ש"ח האם יש אופציות משתלמות וטובות יותר?

פורסם

כן ב2500 שקלים יש לך כבר אופציות טובות יותר.

כאן מבית יש לך כבר שני ספונסרים שמוכרים ציוד נהדר - ARC אודיו ומהצד השני יש לך את אודיו סיסטם שמוכרים אודיסון והרץ.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...