Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה למוסך שאפשר לעשות בו בדיקה כללית לרכב לפני קנייה באזור תל - אביב או בעיר עצמה, וגם מוסכים כללים שאפשר לעשות טיפולים באמינות מבלי חשש שיבואו בכוונת רעות או ניסיון לגנוב כסף. עדיפות למוסך (אשדוד-תל-אביב)

• ספונסר פורום
פורסם

יש לך את מוסך שמשון ביהוד שנחשב למומחה לפיאט. הוא מורשה אז המחירים שלו לא הכי נמוכים, אבל הוא מקצועי מאוד ומכיר את הרכבים האלו בעל פה.

בפתח תקווה יש לך את מוסך התלתן. הוא לא מורשה פיאט אבל הוא מומחה ברכבים איטלקיים.

פורסם

מצטרף להמלצה על מוסך שמשון ביהוד.

אנשים מקצועיים ומאירי פנים.

הייתי מתרחק מהמוסך המרכזי ברשל"צ, הם מאוד עמוסים וכל דבר לוקח שם המון המון זמן.

משפט המפתח שם הוא "תשאיר את הרכב...." (ונתקשר אליך בעוד 3 ימים)

פורסם
יש לך את מוסך שמשון ביהוד שנחשב למומחה לפיאט. הוא מורשה אז המחירים שלו לא הכי נמוכים, אבל הוא מקצועי מאוד ומכיר את הרכבים האלו בעל פה.

בפתח תקווה יש לך את מוסך התלתן. הוא לא מורשה פיאט אבל הוא מומחה ברכבים איטלקיים.

מצטרף להמלצה על מוסך שמשון ביהוד.

אנשים מקצועיים ומאירי פנים.

הייתי מתרחק מהמוסך המרכזי ברשל"צ, הם מאוד עמוסים וכל דבר לוקח שם המון המון זמן.

משפט המפתח שם הוא "תשאיר את הרכב...." (ונתקשר אליך בעוד 3 ימים)

תודה רבה על התגובות, יש סיכוי למשהו בתוך תל אביב? כי אני מתנכן לעשות בדיקה לפני הקנייה.

פורסם

גש למוסך רול בדרך בן צבי בת"א. אלופים בפונטואים.

הוא צמוד בקיר משותף ל"מכון הדרום" שיבצע עבורך בדיקת קניה.

תמסור ד"ש למנחם, מנתי עם הטמפרה. (15 שנה שלא ראיתי אותו. פוף, איך הזמן עף...)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...