Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים

להלן התחזית : "..ירידה קלה בטמפרטורה ואחה"צ צפויים גשמים קלים בדרום ובמזרח .."

זה לפחות מה שכתוב באינטרנט ונאמר בחדשות .

מכיוןן שמפגשנו, אינו במזרח או בדרום,אשמח לראות היום את החברים מגיעים ברכבים

שנימנמו במהלך השבוע ורוצים קצת להתאוורר.

אני מזכיר ומזמין את החברים מהצפון שטרם נרשמו להרשם להדלקת הנרות המסרותית אצלי בבית ב 18.12.14.

אז נפגשים היום בGREG חוצות המפרץ החל מהשעה 16:00 ועד בכלל לקפה ומכוניות אספנות,

כולם מוזמנים עם או בלי מכוניות אספנות , לצפות לראות ולהשתתף .

להתראות אחה"צ.

איתמר

דגל סניף הצפון.jpg

פורסם

היום באתי מאוחר והלכתי מוקדם. הבאתי רכב אספנות קטן 1:24 שלא צולם.

נתתי לאור את המצלמה והוא חסך פילם...P1250606.JPGP1250607.JPGP1250608.JPGP1250609.JPGP1250602.JPGP1250603.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

שבת שלום

מזג האוויר קצת תעתע בנו אתמול אחה"צ וכבר בדרך למפגש החל לטפטף, זה לא הרתיע מספר חברים שהגיעו עם מכוניותהם.

למפגש הצטרפו אורחת קטנה קטנה וכחולה וגם ציפי ויוסי לוגסי ממועדון ה 5 סניף השרון

שהשיקו לאחרונה את הטריומף TR3 שנת 59.

שלמה הציג והסביר על דגם שהביא למפגש (אחד מ X++) דגמים שברשותו , מדי פעם יוצגו במפגש דגמים ע"י שלמה גדרון

וישראל לסטר וינתן הסבר על הרכב , כמובן שזה שמדובר בדגמי מכוניות שאינן בנמצא בארצנו , אך לא רק.

כל הכבוד לעידן שעשה (שוב ) את כך הדרך מניר דוד למפגש ולשאר החברים שבדילמה בין להשאר בבית לבין לבוא למפגש

בחרו נכון :) וכמובן לשלמה על התמונות.

להזכירכם , ביום חמישי הבא הדלקת נרות חנוכה לחברי מועדון ה 5 סניף הצפון אצלי בבית ,ראו פרסום נפרד.

שיהייה לנו ולכל בית ישראל שבוע טוב וחג חנוכה שמח.

איתמר

וכעת לתמונות

IMG_6508.jpgIMG_6473.jpgIMG_6474.jpgIMG_6475.jpgIMG_6476.jpgIMG_6477.jpgIMG_6495.jpgIMG_6496.jpg

פורסם

איתמר, אני מפסיק לצלם אתה עושה עבודה מעולה...

תודה על המאמצים שלך עבור המפגש ועתודה נוספת על השיתוף.

שלמה דן גדרון

פורסם

שבוע טוב חברים

זוגתי שתחיה ואני התארחנו במפגש הצפוני וזכינו לקבלת פנים חמה,אמנם הגשם שירד קלקל מעט את החגיגה אך האוירה הייתה מצויינת.

תודה למארחים על קבלת הפנים הנעימה ןלנתי במיוחד על הסיור המעניין במחסן שלו.

פורסם

חג שמח לכווווולם:smilecolr

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...