Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזמן שכאל לוקחת 2.5% (בויזה עסקי 0.9%).

אתה בטוח לגבי ה0.9?

יש לי ויזה כ.א.ל עסקי שנעשה לפני זמן רב מאוד שהעמלה שנרשמת בכל קניה מחו"ל היא 2.5 ועל זה 50 אחוז הנחת כרטיס עסקי כלומר בסה"כ 1.25.

יש דרך להתמקח איתם על זה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני פעם העברתי מחו"ל דולרים לחשבון שלי (לא בשביל זה), לאחר מכן דאגתי שישייכו לי אותו לחשבון מט"ח (רק על חיובים מחו"ל), מאז כל ההזמנות מחו"ל פשוט יורדות משם בלי עמלות ובלי עניינים. אם קניתי ב52.44$ אז זה בדיוק מה שיורד לי מהחשבון.

למה אני מספר לך את זה?

אם אתה באמת מזמין הרבה ובמידה ועמלת הפקדת מטח בבנק שלך היא לא גבוהה, אתה גם יכול להמיר באיזה צ'יינג בשער נוח ולהתנהל ככה... עוד אופציה.

למיטב ידיעתי, זו האופציה הכי טובה ומשתלמת.

אם לא זה- הבנתי שהיי-טק זון יחסית רחמנים בעמלה שהם לוקחים, אבל אני לא זוכר כמה.

פורסם

שכחתם - גם רכישת הדולרים עולה עמלה, כך שהיתרון מתקזז. אלא אם הדולרים הגיעו מחו"ל בלי המרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שימו ב לשני דברים:

1. השער היציג ביום ביצוע הרכישה אינו בהכרח השער ביום ביצוע ההמרה, ובימים אלה שבהם הדולר עולה בקצב מהיר זה יכול להתבטא בהפרש משמעותי. עסקה שבוצעה ביום ב' נסלקת רק ביום ד' או ה' - ובינתיים שער הדולר יכול לעלות ב-2-3%.

בחישוב שלי בדקתי את השער היציג מול תאריך ההמרה בפועל.

אני צריך להשקיע איזה יום ולעבור על כל הרכישות בשנה האחרונה, לראות באיזה מטבע אני משתמש יותר (לדעתי אירו), לעשות סקר שוק מקיף ולבחור כרטיס טוב.

הבעיה שכנראה לא יתנו לי שום כרטיס מיוחד..

פורסם

אם לא זה- הבנתי שהיי-טק זון יחסית רחמנים בעמלה שהם לוקחים, אבל אני לא זוכר כמה.

1% לעומת 1.25% שמקבלים הלקוחות העסקיים של כ.א.ל

:turn-l:
  • תוכן חדש...