Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכב התנגש בי מאחור ברמזור.

הפגוש הלך.

ביקשתי למסמכים, הוא אמר שאין לו עליו ת.ז. ולא רישיון.

כמו"כ אין לו ביטוח בתוקף.

ואם אני רוצה אני יכול להפעיל את הביטוח שיקח להם שנים לראות את הכסף אם בכלל,

הוא הציע לי לקחת אותי למוסך שיסדר את זה ויחליף לי פגוש.

בלית ברירה לקחתי מס' טלפון שלו.

מה היה עלי לעשות ואיך לפעול כעת.

תודה רבה.

54763665411ec.jpg

פורסם

קודם כל הייתה צריך להזמין משטרה, כי אין לבחור רשיון/תעודה אחרת.

להתקשר לביטוח ולתת להם פרטים ממקום האירוע.

אי אפשר לדעת את הנזק שניגרם מהתמונה והנזק יכל להיות הרבה גדול וויכל להיות שיש ירדת ערך של הרכב.

אני הייתי מתקשר מנסה להשיג את הפרטים שלו ופעל דרך הביטוח.

כמובן אתה יכל להציע לו שמאי רכב יבדוק את הרכב והוא יכסה את הנזקים ואת הוצאת השמאי.

פורסם

הפגיעה לא נראת קטנה היא 99% אחוז יותר מסתם טמבון,

מחר על הבוקר להשיג את הבחור בטלפון לבקש פרטים אישיים שלו ולהסדיר את העניין!

עם הוא לא עונה או מתחמק מיד ללכת לתחנת המשטרה ולדווח על פגע וברח עם הפרטים על הרכב שלו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מספר רכב יש לך לפחות?

גם אם הוא לא הבעלים, זה שמחזיק ברכב לא ירצה סתם שיאשימו אותו ויפיל עליו את האצבע המאשימה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ב"ה אין נזקי גוף.

הוא היה עם כמה חבר'ה באוטו, ולא עשו לי רושם של מוסריים מידי,

חששתי להזמין משטרה, כי אז אולי אני בעצם פותח חזית מולו ואז אולי גם מה שאוכל להשיג בדרך הטובה לא אקבל.

העדפתי ברוח טובה, כי זה לא היה טיפוס רגיל שאפשר לנהל איתו מו"מ.

כשהתעקשתי שוב לקבל איזה שהוא פרט מזהה, אז הוא אמר מה אתה רוצה? יש לך הרי את מס' הרכב,

אם אתחמק תפנה למשטרה ומיד יאתרו אותי, וככה השתיק דרישותיי.

פורסם

אל תמהר לתקן את הנזק ולסגור את זה ככה בלי דו"ח שמאי, אי אפשר לדעת איזה נזק יש מתחת לפגוש. אצלי בסיויק היתה פגיעה קלה יותר ממה שזה ניראה אצלך וזה ניגמר בקצה שילדה ונזק של 14000 ש"ח (אני תבעתי את הביטוח שלי שתבע את הביטוח של הפוגעת, כי היא גם ניסתה לשחק משחקים, בהתחלה לא נתנה פרטים וברחה ואני איימתי עליה שאני אתלונן עליה על תאונת פגע וברח):

WP_20131008_003.jpg

פורסם

טוב, קבענו שמחר (יום ו') נלך למוסך והוא יחליף לי פגוש מקורי.

היום באור יום הסתכלתי פנימה וראיתי שיש כיפוף גם בפח שתחת הפגוש.

זה נחשב פגיעת שאסי?

נניח וכן, איך אני יכול לגרום לו לשלם לי את הנזק? מה הפרוצדורה? הולכים למשטרה? לבית משפט?

ומה אם אני הולך על כיוון שאני ניגש לחברת ביטוח שלי (יש לי מקיף) ומספר להם מה שקרה, הם לא אלו שבעצם אמורים לתקן לי ולשבור את הראש מול הפוגע כדי להוציא ממנו את כספם? למה שלא אפעל כך?

אודה לכם על החכמתי.

פורסם (נערך)

פח אחורי/רצפת תא מטען= קצה שלדה. בדיוק מה שהיה ברכב שלי. תראה את התמונה הקודמת שהעליתי וזה הנזק שנגרם, רק שתקבל פרופורציות.

אז לדעתי אם תחליף טמבון ולא תתקן כמו שצריך ותקבל את ירידת הערך שרק שמאי יכול לקבוע אותה אתה תהיה בבעיה, כי כשתבוא למכור את הרכב אתה עלול להיתקל בבעיות כי אם רצפת תא מטען התעקמה/פח אחורי- יעלו על זה בקלות.

האם שוחחת עם סוכן הביטוח שלך?. אגב זה השרשור של התאונה שהיתה לי, אני החלטתי בסוף לתבוע את הביטוח שלי ושהם יתבעו את הביטוח של הפוגעת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?501915-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9E%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A0%D7%94%D7%92%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D

WP_20131010_001.jpgWP_20131010_002.jpgWP_20131010_003.jpgWP_20131010_004.jpg

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אין לו ביטוח צד ג' ?

אין לו רשיון נהיגה או רשיון רכב בתוקף ואם לא בתוקף כמה זמן לא בתוקף, אם אתה יודע ?

המשטרה אגב לא תבוא אם אין נפגעים בגוף ופרט לזה אתה רשאי להגיש נגדו תלונה במשטרת בתנועה.

אגב, אני מקווה שאתה באמת בטוח שאין לך כאבים בצוואר או בגב כי המכה נראית חזקה ועדיין לא מאוחר מדי ללכת למיון או למוקד הרפואי. אם בעתיד יהיו לך כאבים יהיה לך קשה להוכיח שזה בגלל התאונה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

אם הבן אדם הפוגע כ"כ בעייתי- אני אישית במקומך הייתי מפעיל את הביטוח שלי ושלום על ישראל. מקסימום אחרי זה תובע ממנו את הפרמיה של הביטוח.

עלות של שמאי זה בערך 800 ש"ח, ירידת ערך אצלי למשל היה 6% מה שהביטוח קבע ו 10% מה ששמאי פרטי קבע (ותשים לב, אצלך המכה נראית רצינית יותר).

תוסיף לזה את הנזק (טמבון, תיקון פח אחורי ולך תדע מה עוד...) ותגיע לנזק גדול שיכול להגיע בכייף ל- 10K אם לא יותר.

איזו שנה הרכב? מה המחירון?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

2008, מחירון משוקלל 54000.

זה השאלה, אם אין לו ביטוח והוא אומר לי לא רוצה לשלם לך! רוצה, תתבע אותי, תעשה מה בראש שלך. ואני פונה לביטוח שלי,

מה ההשלכות של זה עלי?

האם זה ייקר לי את התעריף בשנים הבאות, למרות שהאשמה לא עלי?

פורסם

במקרה שלי אני זוכר שאמרו לי שהתעריף אכן יעלה ואז אני יכול לתבוע אותו בבית משפט על זה.

תבדוק את הנושא מול חברת הביטוח, יש פוליסות לאיגודים מסויימים שאחת ההטבות היא שהפרמייה לא עולה אם יש תביעות.

בכל מקרה- צור קשר עם סוכן הביטוח שלך והוא יענה לך על כל השאלות, בשביל זה יש ביטוח ובשביל זה אתה משלם להם אלפי שקלים בשנה.

פורסם

אני לא מבין גדול בביטוח אבל פה במקרה הזה התאונה לא באשמתך, נירה לי מקסים יורדו לך את ההנחה של הפרמיה וזה לא משמעותי.

אך בשביל זה אתה צריך לפנות לביטוח שיתבעו את הביטוח שלו (אין ביטוח אז יתבעו אותו)

לגבי המקרה? יש לך את כל הפרטים שלו? אם לא לך למשטרה דווח פגע וברח! כי הוא משחק איתך המשחקים.

לחברת ביטוח לא יספיק מספר של הרכב הם ירצו עוד פרטים.

תתקשר תקליט את בן אדם, תאסוף ניירת, תמונות, תבקש פירט אירוע בכתב אם יש עדים אם יש.

http://www.lawguide.co.il/forum/%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97/?m=167948

• תוכן חדש...