Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הנני מבוטח בביטוח מקיף בחברת ביטוח לא גדולה ששמע לא רלוונטי כרגע, לפני כ-3 שבועות רכב סטה לנתיב שלי ופגע לי "קלות" בדלת, הנזק הוא שריטות בדלת, מכה בפח ושריטות על המראה, מעבר לכך אין משהו שנראה לעין להערכתי זה נזק של עד 1500 ש"ח בערך.

העברתי לחברת ביטוח שלי את כל הפרטים של הפוגע, בינתיים אני מחכה מהם והם מספרים לי סיפורים שהם מנסים להשיג את החברת ביטוח של הפוגע על מנת שהוא יצהיר על תאונה אך בנתיים זה לא קרה. זה נשמע לי קצת מוזר ותמוהה כיצד אני זה שבסוף נפגע מכל העניין, מציעים לי לתבוע את המקיף כאשר ההשתתפות העצמית שלי היא הסכום עלות של התיקון ואפילו יותר ויש סיכוי שאקבל את הכסף והעדר תביעה בתנאי שיצליחו להשיג את הפוגע, לתקן לבד ולתבוע באופן פרטי את הפוגע (אז בשביל מה אני משלם?!). יש לי הרגשה שהחברת ביטוח שלי לא באמת עושה את העבודה ואינם שולחים אותי לאחד ממוסכי ההסדר שלהם ולתבוע את הפוגע. נראה שיש פה סוג של התחמקות ולא מטפלים בי כמו שצריך.

מה בדיוק אני מפספס?

פורסם

הי אלכס

קודם כל אתה צריך שמאי שיעריך את הנזק. תשכור את שירותו ותשלם לו בצ'ק דחוי ל90 יום.

יש לך פרטים של חברת הביטוח של הפוגע? תגיש תביעה דרך הסוכן או חברת ביטוח שלך. הם לא צריכים לאתר אף אחד שהוא יודה, הם צריכים להגיש תביעה כנגד חברת הביטוח של הצד הפוגע.

אם הבחור לא מודה ולא מגיב במשך 30 יום, זה נחשב שהוא הודה וחברת ביטוח שלו חייבת לשלם.

אם הוא מכחיש, אז האופצייה היחידה היא תביעה בבית משפט.

אתה לא חייב לתקן רכב כל הזמן הזה, ואין לך עם לתבוע את המקיף שלך. אם החלטת לתקן, אז גם פה אתה יכול לשלם בצ'ק דחוי ולחכות עד העניין יוסדר בין חברות הביטוח.

מקווה שעזרתי,

ולדי

פורסם

היי ולדי,

תודה רבה על התגובה, אז נראה שבאמת חברת הביטוח שלי מורחת אותי. מוכרים לי לוקשים שכל עוד בעל הרכב אינו מדווח על התאונה אין מה לעשות בעניין ורק לחכות.

ז"א שאני מטעם עצמי צריך למוצא שמאי ולהעביר את הדוח שלו לחברת הביטוח שלי?

תודה רבה עזרת לי מאוד, השיחה הבאה עם החברת ביטוח שלי תיהיה מאוד עצבנית...

פורסם

אל תדבר עצבני, תדבר בתקיפות. תדרוש שיגישו תביעה. כמו שאמרתי, הם יכולים להגיש תביעה רק אחרי שיקבלו דוח שמאי.

30 יום נספרים מרגע שחברה של הפוגע תודיע לו שהתקבלה תביעה נגדו.

ובהזדמנות ראשונה תחליף סוכן/חברה למשהו יותר מקצועי

• תוכן חדש...