Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם יודעים שיש חוגה/כפתורים שמווסתים טמפרטורה, נכון?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כל חורף אותה שאלה- יש דרך להוריד אדים מהשמשה בלי להפעיל AC ?

לא כי אתה צריך דרך לייבש את האויר. זה עובד גם כשאתה מכוון על חימום כמובן.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
יש אבל המזגן שלך כזה מקפיא גם כשהוא מכוון לשמשות?

לא מבחינת קור או דלק, אני מרגיש ירידה מסויימת בכח של הרכב כשהמזגן עובד. לא משהו דרסטי אבל עדיין מציק. חיכיתי שהקיץ יסתיים כדי לגמור עם זה אבל עכשיו עם האדים אני חוזר לזה שוב. אם אני אשאיר את הסאנרוף במצב "הצצה" זה יעזור? או שאולי כדאי להשקיע בתרסיסי אנטי אדים האלה שמוכרים וזהו?

פורסם
לא כי אתה צריך דרך לייבש את האויר. זה עובד גם כשאתה מכוון על חימום כמובן.

אם זה עובד עם חימום אז אפשר פשוט לנצל את חום המנוע לזה בלי להפעיל A/C לא?

פורסם

תשים על מצב חיצוני, כלומר שהאוויר נכנס מבחוץ. לא יודע האמת עד כמה זה יעזור, אני תמיד מפעיל את ה-AC.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המזגן עושה את עבודת ייבוש האויר כמו מזגן ביתי, לכן הוא צריך לפעול. בכל מקרה אחר אתה תלוי ברמת הלחות של האויר הנכנס או בלחות הכללית באוטו אם הכל סגור.

לגבי התרסיסים מעניין אם הם פועלים. מצד שני זו עוד שכבה על השמשה שיכולה לשבור מקור אור חזק ולהפוך את השמשה לפאנל אורות, כמו הצטברות אדים. הייתי בודק בפינה קטנה לפני שימוש מסיבי :-P

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני מבין האטה בתוך העיר.

אני בימים גשומים נוסע 10 קמ"ש פחות ונותן אקסטרה תשומת לב ליד מעברי חציה.

אבל מחוץ לעיר כשהכביש פתוח?

אני נוסע ראשון-באר שבע ולא ייצא לי להאט בגלל גשם.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

זה רק בישראל יורדים שני טיפות מים וכולם בוכים, וכבר אמרו שהגשמים החזקים מאחורינו, התשתיות פה גרועות וגם גשם מסכן גורם לשטפונות על הכביש וביחד עם היכולות הדי נמוכות של הנהג הישראלי הממוצע (ובמיוחד הנהגות\זקנות) זה גורם לשיבושי תנועה.

בקשר לאדים בשמשה, צריך קודם להבין למה זה קורה וזה נגרם עקב הבדלי טפרטורה יחסית גדולים, מצג אחד של השמשה חם ומהצג החיצוני קר, מאוד עוזר לפתוח טיפה חלונות ולהכניס אוויר קריר ולאוורר את הרכב, זה פתרון זמני אומנם ופחות רלוונטי כישורד גשם אבל מאוד עוזר, כמו שחלק אמרו פה אפשר לכוון את המזגן לשמשה אבל להשאיר על קור ולכוונן זרימת אוויר מבחוץ, לא חייב להפעיל את המזגן וגם לפעמים מספיק רק להפעיל את הונטרה.

עריכה אחרונה על ידי mikelt
פורסם
הלוואי וזה היה מסתיים רק בגשם הראשון. בכל יום חורפי הכבישים הופכים לעמוסים הרבה יותר מהרגיל. מילא בתוך העיר, אבל למה להזדחל על 90 בשמאלי בכביש 6?

איתמר

למה? כי הכביש חלקלק במיוחד בגשם הראשון ומה לעשות, בני אדם, שזה כולנו ללא הבדל לאום, צריכים זמן להתרגל. ומי שהזכיר את האוטובאן, כאחד שלמד בגרמניה אני מעיד שעם הגשמים הראשונים יש בלגאן ברמזורים וגם באוטובאן כשיש מבול כולם נוסעים לאט ואפילו עם אורות מהבהבים. הממהרים נוסעים אכן רק 90 בשמאלי...:-)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
זה רק בישראל יורדים שני טיפות מים וכולם בוכים, וכבר אמרו שהגשמים החזקים מאחורינו, התשתיות פה גרועות וגם גשם מסכן גורם לשטפונות על הכביש וביחד עם היכולות הדי נמוכות של הנהג הישראלי הממוצע (ובמיוחד הנהגות\זקנות) זה גורם לשיבושי תנועה.

בקשר לאדים בשמשה, צריך קודם להבין למה זה קורה וזה נגרם עקב הבדלי טפרטורה יחסית גדולים, מצג אחד של השמשה חם ומהצג החיצוני קר, מאוד עוזר לפתוח טיפה חלונות ולהכניס אוויר קריר ולאוורר את הרכב, זה פתרון זמני אומנם ופחות רלוונטי כישורד גשם אבל מאוד עוזר, כמו שחלק אמרו פה אפשר לכוון את המזגן לשמשה אבל להשאיר על קור ולכוונן זרימת אוויר מבחוץ, לא חייב להפעיל את המזגן וגם לפעמים מספיק רק להפעיל את הונטרה.

גם מתנשא וגם שוביניסט? אני לא יודע מה הנסיון שלך בנהיגת חורף בחו"ל כשאתה מכליל את הישראלים, אבל האמירה שלך על "נהגות/זקנות" בהחלט מעידה עליך...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...