Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הגיעה לאבא שלי הפוליסה החדשה שלו היום,מדובר ברכב מסוג יונדאי I800 שנת 2011 עם 9 מקומות.

שנה שעברה דרישות המיגון היו: אימבולייזר מקורי,קודנית ומערכת איתור פעילה. התקנו את כל הבלאגן ומשלמים גם דמי מנוי לפויינטר.

עכשיו הביטוח ימח שמם דחף לנו לפוליסה גם דרישה לכספת מעל מחשב הרכב כמו שיש באוטו הפרטי שלי,העיניין הוא שהסוכן ביטוח של ההורים שלי לא אמר לנו דבר על כך וגיליתי את זה רק בפוליסה.

השאלה שלי היא אם אני יכול להתעלם מהדרישה לכספת או שאני עכשיו חייב לרוץ ולהתקין כספת?

האמת שנמאס לי כבר מהשטויות של הביטוח וזה כבר ממש חזירי בעיניי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא חושב שיש פה קטע של חזירות, הם לא מרוויחים כסף מזה שאתה מרכיב כספת ברכב.

תתקשר אליהם ותשאל זה הכי טוב, אם יגידו לך שצריך, אתה יכול לחפש חברת ביטוח אחרת שלא תדרוש כספת ותסתפק במיגון הקיים.

פורסם

^

הפחד הכי גדול שלי.

מה גם שמדובר ברכב שהוא חלק גדול מפרנסת הבית.

בקיצור עדיף להוציא עוד כמה מאות שקלים ולהיות עם ראש שקט.

ואני חשבתי שברגע שחתמו לי על טופס מיגון בשנה שעברה סיימתי עם המיגון של האוטו :cry:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אתה יכול להתעלם , אבל קח בחשבון שיכול להיות שחברת הביטוח יכולה להתעלם גם ממך

חברת הביטוח לא תשלם פיצוי בגין גניבת רכב אם אין להם מסמך חתום של מיגון לפי הנדרש. אלא רק אם הנזקים לרכב נגרמו כתוצאה מתאונה או כל דבר אחר שאינו קשור לגניבה או נסיון גניבה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש לי מסמך חתום של מיגון משנה שעברה,לא ידעתי שאם בא להם הם יכולים להוסיף עוד שטויות :-(

לפחות הביטוח ממש זול...כ3 אלף למקיף ועוד 1500 לחובה 8)

פורסם
ערב טוב.

הגיעה לאבא שלי הפוליסה החדשה שלו היום,מדובר ברכב מסוג יונדאי I800 שנת 2011 עם 9 מקומות.

שנה שעברה דרישות המיגון היו: אימבולייזר מקורי,קודנית ומערכת איתור פעילה. התקנו את כל הבלאגן ומשלמים גם דמי מנוי לפויינטר.

עכשיו הביטוח ימח שמם דחף לנו לפוליסה גם דרישה לכספת מעל מחשב הרכב כמו שיש באוטו הפרטי שלי,העיניין הוא שהסוכן ביטוח של ההורים שלי לא אמר לנו דבר על כך וגיליתי את זה רק בפוליסה.

השאלה שלי היא אם אני יכול להתעלם מהדרישה לכספת או שאני עכשיו חייב לרוץ ולהתקין כספת?

האמת שנמאס לי כבר מהשטויות של הביטוח וזה כבר ממש חזירי בעיניי.

כספת למחשב רכב לא קשורה למערכת איתור או אזעקה

זה רק קופסת מתכת, יש חברות שדורשות כספת ולא יותר מזה

זה תלוי בחברת הביטוח

• תוכן חדש...